live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

BCS RE18問題集

RE18

試験コード:RE18

試験名称:BCS Practitioner Certificate in Requirements Engineering 2018

バージョン:V13.25

最近更新時間:2021-06-12

問題と解答:80 Q&As

RE18 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥4999 

無料問題集RE18 資格取得

質問 1:
A car manufacturer wishes to understand what customers want from its cars. Consequently, it has invited one hundred customers to a series of meetings, where they will explore new technology and generate ideas for future developments and directions.
The outcomes of these meetings will be considered by the team responsible for new car development.
Which requirements elicitation technique is going to be used?
A. Activity sample.
B. Focus Group.
C. Survey.
D. Workshop.
正解:B

質問 2:
A developer working to implement a set of baselined requirements has called the business analyst responsible for the project to check her understanding of a key requirement. During the conversation, it becomes clear to both parties that the developer is working on an older version of the requirement.
Which element of requirements management has failed?
A. Requirements identification.
B. Change control.
C. Requirements cross-referencing.
D. Configuration management.
正解:D

質問 3:
Hollybush Pet Food Company has initiated a project to introduce more efficient processes into its finance function, supported by a new IT system. It is now time to sign-off the requirements of the project and move into design and Philip, the business analyst, would like to hold a formal review of requirements. He has been asked to explain to the project sponsor why this is a good idea.
Which of the following reasons will he give for wanting to hold a formal review?
(a) Allows requirements to be considered from different perspectives.
(b) Reduces the amount of time needed to review the requirements.
(c) Allows defects in requirements to be identified before they are
moved into design.
(d) Means that requirements do not have to be documented in detail.
A. c and d only.
B. a and d only.
C. b and c only.
D. a and c only.
正解:D

質問 4:
The following requirements have been elicited during an interview with the warehousing manager:
REQ#1 - The system shall allow inventory levels to be modified to reflect stock wastage.
REQ#2 - The system will automatically reorder stock that has fallen below the minimum reorder level.
What kind of requirements are these?
A. Overlapping.
B. Irrelevant.
C. Inconsistent.
D. Conflicting.
正解:A

質問 5:
Hi-Scribble Ltd designs and manufactures pens for a worldwide market. Keith works on one of the production lines and has been told by his team leader that the company is running a project to improve the quality and production rate of the manufacturing line. Keith starts work and notices Diane from the project team visiting every 20 minutes and writing something on her notepad. This happens even when Keith is on his break and sat in the canteen.
Which elicitation method is Diane using?
A. Scenario analysis.
B. Activity sampling.
C. Special purpose record.
D. Survey.
正解:B

質問 6:
A project aims to deliver a means of enabling the inhabitants of an archipelago to vote via the Internet. Although the technology exists to provide Internet coverage for the islands, it is notoriously difficult (and therefore expensiv(E) to provide robust coverage because of the remote location.
Two of the requirements captured from stakeholders are provided below:
1. The solution shall provide all inhabitants with the ability to
register and vote for a presidential candidate.
2. All voters shall receive an email confirmation that their vote has
been registered within 2 minutes of voting.
Which requirements filter will be particularly relevant in requirements analysis?
A. Removing conflicts
B. Checking for solutions
C. Confirming relevance
D. Feasibility evaluation
正解:D

質問 7:
At the initiation of a project at Freely Brothers Ltd, the elicitation of requirements for a new range of gifts has been allocated to Caleb. The challenge Caleb has is working with stakeholders in the business who have clear- but conflicting- ideas on the contents of the new range of gifts.
Caleb's goal is to get agreement and consensus across the stakeholders so that he can start to define and refine the requirements set.
Which of the following would BEST help to achieve Caleb's goal?
A. Focus group.
B. Prototype construction.
C. Individual interviews.
D. Workshop.
正解:D

質問 8:
A business analyst working on a software upgrade project has created a process model, supported by several use case diagrams as part of her requirements work. She is currently compiling the requirements document.
Into which section SHOULD. she put the use case diagrams?
A. Requirements catalogue.
B. Business process models.
C. Data model.
D. Function model.
正解:D

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のRE18問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のBCS RE18学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でBCS Business Analysis試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のRE18問題集は印刷されることができ、ソフト版のRE18問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

タグ:RE18問題集、RE18、RE18、RE18、RE18、RE18、RE18、RE18、RE18、RE18

RE18 関連試験
BA15 - Foundation Certificate in Business Analysis
FBA15 - BCS Foundation Certificate in Business Analysis
BAP18 - BCS Practitioner Certificate in Business Analysis Practice 2018 Exam
関連する認定
Software Testing
Test Manager
BCS Other Certification
Information security and CCP scheme certifications
BCS Certification
Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
レビュー  レビュー  RE18合格率:99.9%
RE18試験に合格した友達からPass4Testを知りました。初めてRE18試験に受験するだけど、この問題集を勉強して、問題を全て覚えて、昨日試験に合格しました!本当にありがとうございます。

Kurosawa

苦手することに時間を浪費しないでください。RE18問題集をあなたに力添えにさせましょう!RE18問題集を購入して、ラッキーです!試験に合格しました、ありがとうございます。

束吉**

素晴らしいRE18勉強ガイドです。RE18試験に合格することが易いと思います。皆様がこの問題集を試みるべきであると思って、これはRE18試験に重要です。

Koike

9.3 / 10 - 1761
※免責事項

当サイトは、掲載されたレビューの内容に関していかなる保証いたしません。本番のテストの変更等により使用の結果は異なる可能性があります。実際に商品を購入する際は商品販売元ページを熟読後、ご自身のご判断でご利用ください。また、掲載されたレビューの内容によって生じた利益損害や、ユーザー同士のトラブル等に対し、いかなる責任も負いません。 予めご了承下さい。

人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー