最新なSalesforce Mule-Arch-202問題集(184題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSalesforce Salesforce MuleSoft Mule-Arch-202問題集を提供し、それをダウンロードしてから、Mule-Arch-202試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:Mule-Arch-202
  • 試験名称:Salesforce Certified MuleSoft Platform Integration Architect
  • 問題数:184 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-08
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
What is a best practice when designing Mule applications for high performance with large data volumes?
A. Use a single-thread model for simplicity.
B. Always store data in memory for faster access.
C. Minimize data transformation and enrichment operations.
D. Increase the timeout settings for all operations.
正解:C

質問 2:
How can audit logging capabilities of the Anypoint Platform help in enhancing security?
A. By tracking user activities and changes within the platform.
B. By automatically correcting any misconfigurations.
C. By providing real-time performance analytics.
D. By limiting data storage to encrypted formats only.
正解:A

質問 3:
Customers call Customer Support when they need clarification on their bills. Customer Support needs seamless access to customer billing information from the E and view generated bills from the DMS.
Which three authorization and authentication needs should an integration consultant consider while integrating the DMS and ESB with Salesforce? should an integration consultant consider while integrating the DMS and ESB with Salesforce? Choose 3 answers
A. Consider options to migrate DMS and EBS into Salesforce.
B. Users should be authorized to view information specific to the customer they are servicing without a need to search for customer.
C. Users should be authenticated into DMS and EBS without having to enter username and password.
D. Identify options to maintain DMS and EBS authentication and authorization details in Salesforce.
E. Consider Enterprise security needs for access to DMS and EBS.
正解:B,C,E

質問 4:
An organization is implementing a Quote of the Day API that caches today's quote.
Which scenario can use the CloudHub Object Store v2 via the Object Store Connector to persist the cache's state?
A. When there are two CloudHub deployments of the API implementation that must share the cache state, where each API implementation is deployed from a different Anypoint Platform business group to the same CloudHub region
B. When there is one CloudHub deployment of the API implementation to three CloudHub workers/replicas, where all three CloudHub workers/replicas must share the cache state
C. When there is one deployment of the API implementation to CloudHub and another deployment to a customer-hosted Mule runtime, where both deployments must share the cache state
D. When there are two CloudHub deployments of the API implementation that must share the cache state, where the API implementations are deployed to two different CloudHub VPNs within the same business group
正解:B

質問 5:
What role does back-pressure play in streaming in Mule applications?
A. It prevents the system from becoming overloaded by regulating data flow.
B. It compresses data to save bandwidth.
C. It encrypts data to prevent unauthorized access.
D. It duplicates messages to ensure delivery.
正解:A

質問 6:
An organization is designing an integration solution to replicate financial transaction data from a legacy system into a data warehouse (DWH).
The DWH must contain a daily snapshot of financial transactions, to be delivered as a CSV file. Daily transaction volume exceeds tens of millions of records, with significant spikes in volume during popular shopping periods.
What is the most appropriate integration style for an integration solution that meets the organization's current requirements?
A. Microservice architecture
B. Batch-triggered data integration
C. Event-driven architecture
D. Splitter-Aggregator Integration Pattern
正解:B

質問 7:
An organization uses a set of customer-hosted Mule runtimes that are managed using the MuleSoft-hosted control plane.
What is a condition that can be alerted on from Anypoint Runtime Manager without any custom components or custom coding?
A. When a Mule runtime license installed on a Mule runtime is about to expire
B. When an SSL certificate used by one of the deployed Mule applications is about to expire
C. When a Mule runtime's customer-hosted server is about to run out of disk space
D. When a Mule runtime on a given customer-hosted server is experiencing high memory consumption during certain periods
正解:D

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のMule-Arch-202問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSalesforce Mule-Arch-202学習教材を持っていることを保証します。

弊社のMule-Arch-202問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のMule-Arch-202問題集は100%の正確率を持っています。弊社のMule-Arch-202問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のMule-Arch-202問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のMule-Arch-202問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のMule-Arch-202問題集はあなたがMule-Arch-202認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のMule-Arch-202試験「Salesforce Certified MuleSoft Platform Integration Architect」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、Mule-Arch-202試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でSalesforce MuleSoft試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のMule-Arch-202問題集は印刷されることができ、ソフト版のMule-Arch-202問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のSalesforce MuleSoft問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSalesforce Mule-Arch-202問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Salesforce Mule-Arch-202問題集は最新のSalesforce Mule-Arch-202試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSalesforce Mule-Arch-202問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

Salesforce Certified MuleSoft Platform Integration Architect 認定 Mule-Arch-202 試験問題:

1. How does using a Common/Canonical Data Model benefit integration solutions in Mule applications?

A) It primarily enhances UI design flexibility.
B) It increases the need for custom transformations.
C) It restricts the use of APIs to internal systems only.
D) It simplifies communication between different data formats and systems.


2. Customers call Customer Support when they need clarification on their bills. Customer Support needs seamless access to customer billing information from the E and view generated bills from the DMS.
Which three authorization and authentication needs should an integration consultant consider while integrating the DMS and ESB with Salesforce? should an integration consultant consider while integrating the DMS and ESB with Salesforce? Choose 3 answers

A) Consider options to migrate DMS and EBS into Salesforce.
B) Users should be authorized to view information specific to the customer they are servicing without a need to search for customer.
C) Users should be authenticated into DMS and EBS without having to enter username and password.
D) Identify options to maintain DMS and EBS authentication and authorization details in Salesforce.
E) Consider Enterprise security needs for access to DMS and EBS.


3. A Mule application is running on a customer-hosted Mule runtime in an organization's network. The Mule application acts as a producer of asynchronous Mule events. Each Mule event must be broadcast to all interested external consumers outside the Mule application. The Mule events should be published in a way that is guaranteed in normal situations and also minimizes duplicate delivery in less-frequent failure scenarios.
The organizational firewall is configured to only allow outbound traffic on ports 80 and 443. Some external event consumers are within the organizational network, while others are located outside the firewall.
Which Anypoint Platform service facilitates publishing these Mule events to all external consumers while addressing the desired reliability goals?

A) CloudHub VM queues
B) CloudHub Shared Load Balancer
C) Anypoint MQ
D) Anypoint Exchange


4. An organization is designing an integration solution to replicate financial transaction data from a legacy system into a data warehouse (DWH).
The DWH must contain a daily snapshot of financial transactions, to be delivered as a CSV file. Daily transaction volume exceeds tens of millions of records, with significant spikes in volume during popular shopping periods.
What is the most appropriate integration style for an integration solution that meets the organization's current requirements?

A) Microservice architecture
B) Batch-triggered data integration
C) Event-driven architecture
D) Splitter-Aggregator Integration Pattern


5. Which advantage does using web APIs and HTTP offer for high-level integration architectures?

A) Limited scalability.
B) Decreased need for security.
C) Protocol dependency reduction.
D) Platform-independent communication.


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: B、C、E
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: D

968 お客様のコメント最新のコメント

Hata - 

出題分野を体系的に幅広く網羅し、側注付きでMule-Arch-202理解しやすい参考書だ。

青木** - 

説明も丁寧で読み込むことによりMule-Arch-202合格に必要な知識を得ることができます。図や表も多いのでわかりやすいです。

Tomosaka - 

試験の答案も奇をてらわない無難な構成のものが掲載されており、Pass4Test高印象です。問題集内容は超絶わかりやすくて受験するにピッタリな問題集だと思う。

Kiryuu - 

今まで、最も使い安い資料はMule-Arch-202試験参考書だと思います。Mule-Arch-202試験参考書のおかげで、無事に試験に合格しました。本当に助かりました!

Takegami - 

試験無事合格しました。質問にいつも丁寧に答えて頂きありがとうございました。
今回Mule-Arch-202試験を目指していますが、またよろしくお願いします。

片瀬** - 

Pass4Testさんの押さえるべきポイントを確実に覚えればなかなかMule-Arch-202試験でいい点は取れると思う。

Ogasawara - 

Mule-Arch-202問題集はとてもほうふで、なのにわかりやすかったです。今回の試験には受かる気がします。

Miura - 

三日前に試験に受けて、無事合格でした。Pass4Testさんあざっす。

Kawashima - 

今時のアプリを利用した過去問演習にも対応、Mule-Arch-202試験対策としてものすごく参考になると思いました。

加藤** - 

仕上げの模擬試験としてもご活用できますね。すごくいいです。Mule-Arch-202に合格できました。すごい。

花井** - 

お陰さまでMule-Arch-202試験に合格しました!Mule-Arch-202試験参考書が本当に助かりました!誠にありがとうございました。

Ishida - 

必ず合格したい場合は細かな部分まで網羅してある問題集で重要ポイント,テクニックを身に付ければ合格がグッとが近づきると思います

片瀬** - 

試験直前チェックして、無事合格でした。Mule-Arch-202の問題集で助かりました。

Matsubara - 

Mule-Arch-202の試験に無事合格することができました。感謝感激です。

Uraga - 

ネットから調べさせて、Pass4Testという素晴らしいサイトに出会いました。前回購入したMule-Con-201もそうですけど、今回Mule-Arch-202の問題集のも熟読して試験に受かりました。覚えてきた問題が試験にも同じのが出てて良かったです。合格しました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。