live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Salesforce OmniStudio-Consultant問題集

OmniStudio-Consultant

試験コード:OmniStudio-Consultant

試験名称:Salesforce Certified OmniStudio Consultant

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-23

問題と解答:110 Q&As

OmniStudio-Consultant 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集OmniStudio-Consultant 資格取得

質問 1:
A company needs to create some boundaries for their sales teams regarding the minimum and maximum discounts that can be applied to their orders. The discount thresholds are set using adjustments such as 5%, 10%, 15%, 20%, 25%, and 30%. The minimum adjustment and the maximum adjustment are determined by their region and their customer lifetime score.
Which two OmniStudio tools should the consultant recommend to meet these requirements' Choose 2 answers
A. OmniStudio Action
B. Calculation Procedure
C. Calculation Matrix
D. DataRaptor Transform
正解:B,C

質問 2:
An investment portfolio manager wants to build a console to display:
* Client information
* Profile attributes
* Investment instrument information
There are more than 20 profile attributes. Each investment instrument has 15 fields of information to display. The fields should be grouped logically.
How should the consultant design a solution to meet the requirements?
A. * A header FlexCard for client information and profile attributes
* FlexCards for investment instrument information
B. * A header FlexCard for client information with a Flyout for profile attributes
* Child FlexCards for investment instruments with a Flyout for additional information
C. * An OmniScript with a Step for client information
* Block Elements for investment instruments
D. * A header FlexCard for client information and profile attributes
* Child FlexCards for investment instruments with a Flyout for additional information
正解:C

質問 3:
A company has an OmniScript that allows agents to schedule service calls. The first step displays the account name, primary contact name, and telephone number to the user for confirmation. On the second step, it displays available appointment slots, which are retrieved from an external service in XML and then transformed into JSON. The following actions are currently used in the OmniScript:
* DataRaptor Extract Action
* HTTP Action
* DataRaptor Transform Action
Following best practices, what can the consultant recommend to reduce processing time?
A. Change DataRaptors to extract single objects
B. Add reusable OmniScripts for each step
C. Add conditional views to the OmniScript
D. Combine these actions into an Integration Procedure
正解:D

質問 4:
A company has a process that requires a birthday validation. At the beginning of the process, the user is asked to input their birthday. If the user is less than 18 years old. then the process should display an error stating that the age cannot be less than 18. The process should restrict users from continuing. If the user is 18 or older, then the process should proceed without any error message.
Which two OmniScript features should the consultant recommend to meet this validation requirement?
Choose 2 answers
A. Alert
B. Messaging
C. Calculation
D. Formula
正解:B,D

質問 5:
A company begins a project to unify its customer data across the enterprise. After completing the discovery t analysis phases of the project, the project team recommends FlexCards as the primary solution. The stakeho of the project are excited to move forward with this recommendation. However, IT is concerned that creating FlexCards will require custom coding and advanced technical skills they do not have on their team.
Which two features should the consultant highlight to address IT's concerns?
Choose 2 answers
A. The FlexCard Wizard
B. Lightning web components used in FlexCards
C. Newport Design System used in FlexCards
D. The FlexCard Designer
正解:C,D

質問 6:
A business wants to create a FlexCard for mobile plans to add to their Customer 360° console application. The FlexCard needs to include the following actions:
* Start a process to retrieve plan consumption data
* Create a new case
* Open a promotions web page
* Change the SIM card
which combination should the consultant use in designing the solution?
A. Flyout and OmniScript
B. Custom Event and Redirect URL
C. OmniScript and Navigate
D. Event, Navigate and Card
正解:C

質問 7:
which of the following are Integration Procedure Actions?
A. TypeAhead
B. Email
C. PDF
D. OmniScript
正解:B

質問 8:
Which three use cases should be implemented using Calculation Procedures & Matrices?
Choose 3 answers
A. Use rules to determine eligible insurance products based on a house's address and age of the building.
B. Use location and past usage to determine the monthly cost for an energy product.
C. Use the product color and capacity to determine the price of a product.
D. Use a house's address, size, and age of the building to determine an insurance premium.
E. Use risk factors for an insured item to determine different insurance product options.
正解:B,C,E

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のOmniStudio-Consultant問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSalesforce OmniStudio-Consultant学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSalesforce Consultant試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のOmniStudio-Consultant問題集は印刷されることができ、ソフト版のOmniStudio-Consultant問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
OmniStudio-Consultant 関連試験
Einstein-Analytics-and-Discovery-Consultant - Salesforce Einstein Analytics and Discovery Consultant
Education-Cloud-Consultant - Salesforce Certified Education Cloud Consultant Exam (WI21)
Experience-Cloud-Consultant - Salesforce Certified Experience Cloud Consultant
Einstein-Analytics-and-Discovery-Consultant-JPN - Salesforce Einstein Analytics and Discovery Consultant (Einstein-Analytics-and-Discovery-Consultant日本語版)
Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant - Salesforce Tableau CRM Einstein Discovery Consultant
関連する認定
Salesforce Certification
Salesforce Advanced Administrator
Salesforce Identity and Access Management Designer
Salesforce Architect
Marketing Cloud Consultant
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー