live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

SAP C_TS462_2020問題集

C_TS462_2020

試験コード:C_TS462_2020

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sales 2020

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-16

問題と解答:82 Q&As

C_TS462_2020 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集C_TS462_2020 資格取得

質問 1:
Where can you control whether or not to perform a material availability check? Note: There are 3 correct Answers to this question.
A. In the requirements class
B. In the material master record
C. In the sales order item category
D. In the customer master record
E. In the schedule line category
正解:A,B,E

質問 2:
Texts are copied from a sold-to-party to a sales order. Any later change to the sold-to-party texts should not be visible in this order. Which object controls this behavior?
A. Text determination procedure
B. Condition table
C. Text type
D. Access sequence
正解:D

質問 3:
The delivering plant should be determined automatically for a sales order item. Which master data sources can be used to achieve this? Note: There are 3 correct Answers to this question.
A. Material listing
B. Material master
C. Customer material info record
D. Material determination
E. Ship-to party
正解:B,C,E

質問 4:
In the cash sales process, the output representing the customer invoice is produced from which document type?
A. Billing document
B. Material document
C. Sales order
D. Delivery
正解:A

質問 5:
To which elements do you assign a partner determination procedure? Note: There are 2 correct Answers to this question.
A. Business partner category
B. Account group
C. Delivery item category
D. Delivery type
正解:A,B

質問 6:
To what do you assign a material listing procedure?
A. Sales area, document pricing procedure, and customer pricing procedure
B. Sales organization and sales document type
C. Sales document type
D. Sales item category
正解:C

質問 7:
Which decisions do you have to make when configuring a new delivery item category? Note: There are 2 correct Answers to this question.
A. Whether packing information should be entered.
B. Whether a delivery should be split by warehouse number.
C. Whether the route should be redetermined.
D. Whether over-delivery is allowed.
正解:A,D

質問 8:
You want to configure that only complete sales documents can be saved. How can you achieve this?
A. In the configuration of all sales document types used, you set the flag Dialog Message for Incompletion.
B. You assign an incompleteness procedure to all item categories used in sales.
C. In the configuration of all schedule line categories used, you set the flag Dialog Message for Incompletion.
D. You assign an incompleteness procedure to all schedule line categories used in sales.
正解:D

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC_TS462_2020問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C_TS462_2020学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certified Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC_TS462_2020問題集は印刷されることができ、ソフト版のC_TS462_2020問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
C_TS462_2020 関連試験
C_THR12_67-Deutsch - SAP Certified Application Associate - Human Capital Management with SAP ERP 6.0 EHP7 (C_THR12_67 Deutsch Version)
C-TS4C-2018 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud Implementation with SAP Activate
C_S4CWM_1911 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud - Warehouse Management Implementation
C-SAC-2102 - SAP Certified Application Associate - SAP Analytics Cloud
C-ARSOR-19Q1 - SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Sourcing
関連する認定
SAP Certified Development Specialist
SAP Certified Specialist
SAP Certified Associate
SAP Certified Technology Associate
SAP Certified Product Support Specialist
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー