live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

SAP C-S4CPR-2102問題集

C-S4CPR-2102

試験コード:C-S4CPR-2102

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud - Procurement Implementation

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-23

問題と解答:99 Q&As

C-S4CPR-2102 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集C-S4CPR-2102 資格取得

質問 1:
Real-Time Reporting and Monitoring
How can business users create new analytics content? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Change existing data sources by adding filters
B. Create additional key figures in existing data sources
C. Change the Ul layout via field extensibility
D. Change underlying database tables of standard data sources
E. Create new data sources via joins of standard data sources
正解:A,B,C

質問 2:
SAP S / 4HANA Cloud - Procurement Overview
Which of the following prerequisites must be fulfilled to use the Smart Buying skill of SAP CoPilot? Note:
There are 3 correct answers to this question.
A. The external catalog must be marked as relevant for the cross-catalog search
B. The business user must configure the situation types
C. Catalog items of external catalogs must be extracted and imported
D. The employee hierarchy must be configured
E. The business user must be assigned to the relevant external catalog or catalogs
正解:A,C,E

質問 3:
Which analytical list page do you use to display the difference between the net value and the committed quantity value?
A. Monitor Scheduling Agreement Items
B. Material Price Variance
C. Monitor Supplier Confirmations
D. Purchase Order Items Monitor
正解:C

質問 4:
Integrations with Ariba
Which step in the SAP Ariba Commerce Automation Integration (J82) scope item needs to be executed in SAP S / 4HANA Cloud?
A. Create shipping notification
B. Create order confirmation
C. Post goods receipt
D. Create invoice
正解:C

質問 5:
Integrations with Ariba
Which of the following solutions is required to integrate SAP
A. SAP Supplier Relationship Management
B. SAP Supplier Lifecycle Management
C. 4HANA Cloud with the SAP Ariba Sourcing Integration (1AO) scope item?
D. Ariba Network
E. SAP Process Integration
正解:B

質問 6:
SAP Activate for SAP S / 4HANA Cloud SAP Activate. Lifecycle Management, and Best Practices You reviewed the project scope and identified the corresponding resources.
Based on the SAP Activate methodology, which activities must you perform in the Explore phase?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Use the Starter system to demonstrate SAP Best Practices processes
B. Conduct the Fit-to-Standard workshop to identify fits, gaps, and perceived gaps
C. Configure the organizational structure and chart of accounts in the system
D. Use the Quality system to demonstrate SAP Best Practices processes
正解:A,B

質問 7:
SAP S / 4HANA Cloud Configuration and Integration
Which activity does the expert configuration allow?
A. Customization of SAP objects by the SAP Service Center
B. Deletion of SAP Best Practices content before Quality system activation
C. Creation of new processes in customer owned area
D. Adaptation of editable fields within SAP Best Practice content
正解:C

質問 8:
What needs to be done to perform Procurement of Direct Materials in SAP S / 4HANA Cloud? two
A. Assign Employee Procurement, Launchpad Administrator, and System Administrator roles to the user.
B. Assign Procurement Dispatcher, Account Manager, and Procurement Champion roles to the user.
C. Assign Product Master Data Specialist. Purchaser, and Purchasing Manager roles to the user.
D. Assign Inventory Manager, Warehouse Clerk, and Accounts Payable Accountant roles to the user.
正解:C,D

質問 9:
Integrations with Ariba
Which business role must a user have to release the supplier invoice for payment in the SAP Ariba Commerce Automation Integration (J82) scope item?
A. Accounts Payable Accountant
B. Purchasing Manager
C. Accounts Payable Manager
D. Purchaser
正解:A

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC-S4CPR-2102問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C-S4CPR-2102学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certified Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC-S4CPR-2102問題集は印刷されることができ、ソフト版のC-S4CPR-2102問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
C-S4CPR-2102 関連試験
C_THR92_2005 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors People Analytics Embedded Edition 1H/2020
C_PAII10_35 - SAP Certified Application Associate - SAP Predictive Analytics
C_BW4HANA_24-Deutsch - SAP Certified Application Associate - Reporting. Modeling and Data Acquisition with SAP BW/4HANA 2.x (C_BW4HANA_24 Deutsch Version)
C-TS460-1809 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sales 1809 Upskilling
C_TS4FI_2020 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA for Financial Accounting Associates (SAP S/4HANA 2020)
関連する認定
SAP Certified Application Consultant
SAP Certified Technology Associate
SAP Certified Professional
SAP Certified Application Associate
SAP Certified Development Consultant
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー