最新なPECB ISO-14001-Lead-Auditor問題集(97題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なPECB ISO 14001 ISO-14001-Lead-Auditor問題集を提供し、それをダウンロードしてから、ISO-14001-Lead-Auditor試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:ISO-14001-Lead-Auditor
  • 試験名称:PECB Certified EMS ISO 14001 Lead Auditor Exam
  • 問題数:97 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-10-11
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
You are conducting a Stage 2 certification audit of VitalSpark, a pharmaceutical organisation manufacturing vitamins and other healthcare medicines. In a separate area in the centre of their large site, a supplier produces oxygen supplies piped directly into the manufacturing processes of VitalSpark. They also deliver oxygen in bulk tankers to other customers. When you review the environmental aspects register, you find that the only environmental aspect recorded for this arrangement relates to the heavy goods vehicles of the supplier transiting the site.
You ask the EMS Manager about the environmental consequences to VitalSpark of this arrangement and are told that they are not significant since the supplier has its own services for water, sewage, waste and energy.
The EMS Manager tried unsuccessfully to communicate with the supplier who is located inside the VitalSpark site and outside the scope of the EMS.
You raise a non-conformance against clause 6.1.2 of ISO 14001:
" VitalSpark does not maintain documented information on aspects/impacts related to activities, products and services of the oxygen supplier. " Which combination of two of the following actions proposed by VitalSpark would permit you to close out the nonconformity?
A. VitalSpark will expand its audit programme to include audits of the oxygen supplier ' s organisation.
B. VitalSpark will update its documented information on aspects/impacts to include those related to the oxygen supplier.
C. VitalSpark will suggest that the oxygen supplier should undertake training in environmental awareness.
D. VitalSpark will retrieve environmental data on a monthly basis from the on-site supplier.
E. The oxygen supplier will be requested to undertake a full environmental survey of its processes.
F. The oxygen supplier will be requested to implement an ISO 14001 management system within the next
3 months.
正解:B,D

質問 2:
Which two of the following documents are not required for documentation review by an auditor conducting a Stage 1 certification audit to ISO 14001?
A. Documented information on the environmental objectives
B. A management review record
C. List of environmental aspects
D. An organisation ' s financial statement
E. A list of planned emergency responses
F. An internal audit schedule
正解:B,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
What are the primary purposes of implementing an EMS based on ISO 14001:2015? Select two.
A. It enables the organisation to tender for government-funded contracts.
B. It provides a framework for protecting the environment.
C. It is used to demonstrate to external parties that the organisation has met all its legal requirements.
D. It improves the organisation ' s financial results.
E. It provides a means by which environmental impacts are addressed at relevant stages of the life cycle.
F. It ensures that organisations operate fully online management systems.
正解:B,E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A management system meeting ISO 14001:2015 requirements is based on the Plan-Do-Check-Act (PDCA) cycle.
Which two elements of the management system are part of the ' Check ' stage of the PDCA cycle?
A. Control of the processes
B. Improvement
C. Monitoring performance
D. Nonconformities
E. Environmental policy
F. Management review
正解:C,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Wash-it-up is an organisation that provides window cleaning services for the industrial sector. It has been certified to ISO 14001 for some time and has appointed a new EMS Manager. The audit plan during a surveillance audit includes the improvement actions and the auditor asks to see the most recent management review meeting minutes.
Which two statements would represent an input to the management review process?
A. Allocation of a bigger budget for the EMS department
B. Changes in EMS leadership
C. Minutes of previous management reviews
D. Improvement in the organisation's profitability
E. Decision to purchase new spillage kits for operators
F. Report of performance of EMS objectives in the last year
正解:B,F
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A group of 22 Italian restaurants in downtown San Francisco (US) established an EMS following the requirements of ISO 14001. You are performing an internal audit before the fourth certification cycle. The audit plan included an audit of the General Manager (GM) as the last interview before the closing meeting.
During the interview with the GM, you audit clause 10.3 (Continual improvement). The dialogue is as follows.
You: Could you please tell me how did you improve the EMS to enhance environmental performance (Clause
10.3)?
GM: One way to improve the EMS is to improve one or several of its processes. We decided to improve the water-consuming processes in all our branches. We use water in many of our processes (e.g. to wash our kitchens, our cutlery, plates, and glasses, to keep our floors clean). The idea was to review these processes in detail to reduce the amount of water used per customer. Each of the 22 branches sent us their results, we analysed the data and found out that the average water consumption per customer was reduced by 13%; therefore, we improved our environmental performance. We are happy about that.
You: What about the results in each branch?
GM: Have a look at this table:

Analysing this table, what would be your decision related to raising nonconformities to clause 10.3? Select two.
A. I would raise an opportunity for improvement for branches in B, C, and D
B. I would raise a nonconformity for branches in B
C. I would raise a nonconformity for branches in D
D. I would raise a nonconformity for branches in C and D
E. I would raise a nonconformity for the whole group
F. I would not raise any nonconformity
正解:A,C

質問 7:
You are auditing the ISO 14001 management system of a primary school (School 21st Century) located in downtown Lima, Peru. There are 400 students, attending classes from 9 am until 5.30 pm.
You have presented a nonconformity at the closing meeting:
Non-conformity - No environmental aspect has been identified related to the impact of the education provided by the school on students ' awareness (as future adults) related to generic environmental issues.
Select the three best acceptable corrections that the school may take.
A. Hire an environment expert next week to deliver a lecture on the environment to all students
B. Establish environmental objectives for the school
C. Hire an environmentalist next month to deliver a couple of lectures on the environment to all employees of the school, except students
D. Thoroughly review the syllabus for next year to include environmental issues whenever appropriate
E. Revise the school ' s environmental policy to include environmental concerns
F. Review the procedure for waste management in the school
G. Ask the National Environmental Agency for reading materials to give to students before the lecture by the expert
H. Add the education on generic environmental issues to the list of environmental aspects of the school ' s EMS
正解:A,D,H

質問 8:
The audit lifecycle describes the ISO 19011 process for conducting an individual audit.
Which two of the following are part of conducting the audit activities?
A. Determine audit feasibility
B. Assign work to the audit team
C. Distribute the audit report
D. Verify corrective action effectiveness
E. Determine audit conclusion
F. Hold the opening meeting
正解:E,F
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
An internal auditor of a manufacturer of aluminium products for the car industry raised a nonconformity against section 6.2.2 of ISO 14001 in Report IA202. The nonconformity (NC3) stated:
" Top management has not analysed why none of the environmental objectives set for the last year have been met. " A third-party auditor reviewing the internal audit process came across the nonconformity and found that no corrective action was documented. The EMS Manager confirmed no action had been taken, but added he expected a number of objectives to be achieved in the next three months, so there was no need for further action. He explained in confidence that the organisation was fighting a takeover bid and resources for environmental projects had been cut.
From the information, select three nonconformities that the auditor could raise to ISO 14001.
A. 7.4.2 - Staff were not made aware that environmental projects were being scaled back.
B. 9.2.2 - Report IA202 contained a nonconformity (NC3) lacking in necessary detail.
C. 7.4.3 - Management should communicate the impacts of the takeover on the EMS to the bidders.
D. 9.3 - A management review should be undertaken to determine the implications of the takeover on the EMS.
E. 7.1 - The top management failed to provide the resources needed to meet the objectives.
F. 10.2.a - Management failed to take corrective action to deal with the audit nonconformity.
G. 6.2.1 - New environmental objectives associated with the takeover should be set.
H. 6.2.2 - Actions were not taken planned to achieve environmental objectives set by management.
正解:E,F,H
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社のISO 14001問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのPECB ISO-14001-Lead-Auditor問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。PECB ISO-14001-Lead-Auditor問題集は最新のPECB ISO-14001-Lead-Auditor試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのPECB ISO-14001-Lead-Auditor問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のISO-14001-Lead-Auditor問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のISO-14001-Lead-Auditor問題集は100%の正確率を持っています。弊社のISO-14001-Lead-Auditor問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のISO-14001-Lead-Auditor問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のISO-14001-Lead-Auditor問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のISO-14001-Lead-Auditor問題集はあなたがISO-14001-Lead-Auditor認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のISO-14001-Lead-Auditor試験「PECB Certified EMS ISO 14001 Lead Auditor Exam」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、ISO-14001-Lead-Auditor試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

PECB ISO-14001-Lead-Auditor 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Environmental management system requirement:This section evaluates the ability of audit consultants to interpret and apply the specific requirements of ISO 14001. It focuses on understanding the structure of the standard, including context of the organization, leadership, planning, support, operations, and performance evaluation.
トピック 2
  • Fundamental audit concepts and principles: This section of the exam assesses the grasp EMS auditors have on core audit principles such as integrity, fair presentation, due professional care, and evidence-based evaluation. It ensures auditors can apply these principles consistently in the audit process.
トピック 3
  • Preparing an ISO 14001 audit: This domain measures the competence of audit consultants in planning and preparing for an ISO 14001 audit. It covers audit objectives, scope, criteria, and developing the audit plan, ensuring readiness for an efficient and objective audit.
トピック 4
  • Managing an ISO 14001 audit program: This section of the exam evaluates the ability of EMS auditors to manage a complete audit program. It includes planning, implementing, monitoring, and continually improving the audit program to align with organizational and compliance goals.
トピック 5
  • Closing an ISO 14001 audit: This domain focuses on the responsibilities of audit consultants during the audit closure process. It includes evaluating findings, preparing audit conclusions, holding closing meetings, and ensuring proper reporting and communication of results.
トピック 6
  • Fundamental principles and concepts of an environmental management system: This section of the exam measures the foundational knowledge of EMS auditors and covers key principles such as environmental sustainability, continual improvement, and the process approach. It assesses understanding of how environmental management systems contribute to overall business performance and regulatory compliance.

参照:https://pecb.com/en/education-and-certification-for-individuals/iso-14001/iso-14001-lead-auditor

弊社は無料でISO 14001試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のISO-14001-Lead-Auditor問題集は印刷されることができ、ソフト版のISO-14001-Lead-Auditor問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のISO-14001-Lead-Auditor問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のPECB ISO-14001-Lead-Auditor学習教材を持っていることを保証します。

PECB Certified EMS ISO 14001 Lead Auditor 認定 ISO-14001-Lead-Auditor 試験問題:

問題 #1

CleanHavenServices is a national dry cleaning and laundry organisation with 50 shops. You are conducting an EMS surveillance audit of the Head Office and are sampling environmental performance measurements. You find that all failures to meet compliance criteria originate from five shops in the same region. Most of these failures relate to the release of volatile organic compounds (VOCs), which exceed regulatory limits. The Environmental Manager tells you that these are the oldest shops in the organisation. He states that the cleaning equipment needs replacing, but the organisation cannot afford it now. He was instructed six months ago by Head Office to stop monitoring the air quality in the five shops.
On raising the matter with senior management, you are told that there are environmental objectives to replace the equipment in these shops over the next five years, which will eventually solve the problem.
After further auditing, you raised four nonconformities against ISO 14001.
Based on the scenario, select the four options which best describe the evidence for raising such nonconformities.

  • A. The organisation failed to adequately control the laundry operations in five shops and produced greenhouse gases exceeding regulatory limits.
  • B. The organisation failed to improve its environmental performance when monitoring of air quality in five shops was terminated.
  • C. No action was taken when the earlier sampling of air quality showed regulatory limits being exceeded.
  • D. Shop managers were told to ventilate the laundry area and ignore the pungent odour of the Volatile Organic Compounds.
  • E. The organisation does not measure Volatile Organic Compound emission levels to determine whether environmental regulatory limits were being met.
  • F. The release of Volatile Organic Compounds exceeding regulatory limits did not align with the organisation ' s environmental policy to protect the environment.
  • G. The senior management was unaware that future regulations will likely ban the use of Volatile Organic Compounds in dry cleaning processes.
  • H. The management failed in planning to replace obsolete equipment which damages the environment.
解答を表示  ディスカッション  0

正解:B、C、E、F  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

問題 #2

The Pressed Standard is a national dry cleaning and laundry organisation with 50 shops. You are conducting an EMS surveillance audit of the Head Office and are sampling environmental performance measurement.
You find that 80 per cent of failures to meet performance criteria originate from five shops in the same region.
Most of these failures relate to the release of volatile organic compounds (VOCs) that exceeded regulations.
The Environmental Manager tells you that these are the oldest shops in the organisation. The cleaning equipment needs replacing, but the organisation cannot afford it at the moment.
On raising the matter with senior management, you are told that there are plans to replace the equipment in these shops over the next five years.
When reviewing the nonconformity report files, you find that the organisation is facing a legal dispute with the environmental authority over multiple breaches of environmental legislation.
Select the three best options for how this should be handled by the organisation through its EMS.

  • A. Monitor VOC emissions to ensure compliance with legal requirements.
  • B. Ask to settle the court case by negotiation with the authority.
  • C. Investigate changing the cleaning process to use chemicals with lower VOC content.
  • D. Offer to compensate employees for possible health implications.
  • E. Advise the authority that the faulty equipment will be maintained more often.
  • F. Advise the authority that timely corrective action will be taken.
  • G. Conduct an internal enquiry to establish who is to blame.
  • H. Give an explanation to the authority of what went wrong.
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A、C、F  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

問題 #3

During a Stage 1 audit, the EMS Manager asks that the audit includes coverage of a new storage site on the other side of town that they have taken over since the application was made.
Which two of the following actions should the auditor take?

  • A. Suggest that the EMS Manager cancels the audit contract and reapplies for the new situation.
  • B. Advise the EMS Manager that an extension of the scope is possible but will have to go through established procedures.
  • C. Advise the EMS Manager that, within the existing scope, the new site can be included without any problem.
  • D. Advise the EMS Manager that the audit scope has been set and the audit will need to proceed as planned.
  • E. Determine whether the EMS Management System covers the new site and, if so, proceed with the audit.
  • F. Inform the auditee that the Stage 2 will be changed to include the new site.
解答を表示  ディスカッション  0

正解:B、E  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

問題 #4

You have been nominated audit team leader for the second recertification to ISO 14001 of ABC, a public transport organisation in a big city. The audit is planned to take place in two months ' time. The audit program manager asks you to review the answer provided by ABC to a nonconformity raised during the last surveillance audit carried out eight months ago. The nonconformity reads as follows: " ABC does not always communicate its relevant environmental requirements to external providers. Evidence: A two-month contract signed with a new external provider of the maintenance for ABC ' s buses did not contain any relevant environmental requirements. " Which two would you consider to be the best acceptable corrections from ABC?

  • A. We identified environmental aspects related to the external provider ' s activities
  • B. We decided to contract another external provider of maintenance services
  • C. We retrained procurement personnel for the ISO 14001 requirements
  • D. We revised the contract signed with the external provider to include environmental requirements
  • E. We developed a documented procedure to describe the procurement process
  • F. We revised the environmental policy to include the concern for external providers
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A、D  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

問題 #5

Which two of the following phrases would apply to " audit criteria " ?

  • A. Audit conclusions
  • B. Financial objectives
  • C. Auditor competence
  • D. Management policy
  • E. ISO 14001 requirements
  • F. Nonconformity report
解答を表示  ディスカッション  0

正解:D、E  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

全 20 ページ中 1 ページ目を表示しています。
全 97 問中 1-5 問目を表示しています。

5%

927 お客様のコメント最新のコメント

Yamaguchi - 

本場試験に合格致しました。ISO-14001-Lead-Auditorのおかげで試験にも無事合格しました。

Watanabe - 

豊富な補足解説が理解を深める 最近のISO-14001-Lead-Auditor出題傾向を理解するためで、解答解説を収録しています。

谷村** - 

ISO-14001-Lead-Auditor試験問題集を利用しただけで、無事にISO-14001-Lead-Auditor試験に合格しました。ISO-14001-Lead-Auditor試験問題集は本当にわかりやすいです!

Nakazawa - 

私は1週間前にISO-14001-Lead-Auditor問題集のみを準備しましたが、高得点で試験に合格しました。次はISO-45001-Lead-Auditorに挑戦していきたいと思います。

平瀬** - 

間違った答えはほとんどありません。このISO-14001-Lead-Auditor問題集の品質に非常に感謝しています。

Akae - 

過去問で1週間で合格できた。ISO-14001-Lead-Auditor初心者ですが三日これを使って合格ってすごくない?!本当にありがとうございます

上原** - 

先日ご迷惑をかけて申し訳ございません。
昨日幸いに試験に合格しました。
ありがとうございました。

冈部** - 

試験を受かりました。
本当に助かります。ありがとうございました。Pass4Testさん本当にありがとうございます。

丸山** - 

問題集にある問題がたくさん出てきました。Pass4Testの問題集は信頼できます。ISO-14001-Lead-Auditorに合格しました。ありがとうございます。

大信** - 

よく出題されるパターンを徹底分析した予想ISO-14001-Lead-Auditor問題集だなって思いました。Pass4Testさんすごい

Ootomo - 

ISO-14001-Lead-Auditorにわかりやすくまとめた本はなかった気がします。
Pass4Testおすすめです。

柏仓** - 

基本から丁寧に解説されているしっかりしたISO-14001-Lead-Auditorテキストです。通勤などの隙間時間に読み進めることができて助かります。

赤井** - 

これだけでも完璧に学習すれば、受かる可能性は大きい。
もちろん合格することが目標ではあるが、ISO-14001-Lead-Auditor知識としてこれだけの情報を持っていれば、仕事にも必ず役に立つ。

Seki - 

本書はISO-14001-Lead-Auditorになじみのないかたでも理解しやすいように、身近なところから順番に学習できるようになっている点も良い点です。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。