A physical Windows file server protected by Veeam Agent for Windows needs to be migrated to a local VMware ESXi. The server has several volumes: C: (60GB), D: (1TB) and E: (4TB). What is the quickest option to migrate the server to a local VMware ESXi host?
A. Perform Instant Disk Recovery for each volume.
B. Perform Instant VM Recovery.
C. Create an empty VM and perform bare metal recovery inside the VM.
D. Export all disks, create an empty VM and attach the disks.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 2:
A company needs to ensure that, during a disaster, a group of VMs starts in a certain order with time delays between starting each VM. How can this be accomplished?
A. Create a failover plan.
B. Create a replica chain in the Veeam Backup & Replication console.
C. Create a failover template file for the group of VMs.
D. Perform a planned failover.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 3:
A Veeam administrator has been tasked to create a backup that will automatically relocate data after a specified period time to a different media type, while also being off site, without creating additional backup or backup copy jobs. The administrator has determined that a Scale-out Backup Repository can be used as part of the solution. How can this be accomplished?
A. Add a Capacity Tier to the Scale-out Backup Repository and enable the "Move" option.
B. Add a Capacity Tier to the Scale-out Backup Repository and enable "GFS Tiering".
C. Add a Capacity Tier to the Scale-out Backup Repository and enable the "Copy" option.
D. Add an Archive Tier to the Scale-out Backup Repository and enable the "Copy" option.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
A request to protect some new domain controllers has been submitted in the ticketing system.
The engineer creates a backup job with the following steps:
1. Right-clicks on the Jobs navigation item on the left
2. Selects VMware vSphere from the menu
3. Enters a name for the job.
4. Selects workloads to protect.
5. Defines a job schedule.
6. Clicks the Finish button.
When testing restores, the engineer finds that the backups are crash-consistent. Which set of steps should the engineer use to avoid crash-consistent backups for the domain controllers?
A. Launch the New Backup Job Wizard Enter a name for the job Specify a backup repository.
Specify Guest Processing settings. Define a job schedule Click the Finish button.
B. Launch the New Backup Job Wizard. Enter a name and a description. Select a resource pool to protect. Specify a backup repository with copy-mode enabled. Define a job schedule. Click the Finish button.
C. Launch the New Backup Job Wizard. Enter a name for the iob. Select workloads to protect.
Choose a destination. Enable the Application-Aware checkbox and confiqure settinqs. Define a job schedule.
Click the Finish button.
D. Launch the New Backup Job Wizard Enter a name or description for the job. Select the vSphere environment to protect. Choose the Default Backup Repository Check the box labelled 'Run the job when I click Finish". Specify Guest Processing settings. Define a job schedule.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 5:
A customer wants to set up a Scale-Out Backup Repository. Due to malware concerns, immutability is recommended. An on-premises server can be used to hold primary backups, but it can only hold about 21 days of backups. A copy of the backups should be stored in AWS. The retention for all backups is 60 days.
Which configuration of a Scale-out Backup repository meets these requirements?
A. Copy mode
Performance Tier: Linux Hardened Repository, XFS, immutability set for 11 days Capacity Tier: Amazon S3, immutability set for 60 days
B. Copy and move mode
Performance Tier: Linux Hardened Repository, XFS, immutability set for 11 days Capacity Tier: Amazon S3, immutability set for 60 days
C. Copy and move mode
Performance Tier: Windows REFS, immutability set for 11 days
Capacity Tier: Amazon S3, immutability set for 60 days
D. Copy mode
Performance Tier: Windows REFS, immutability set for 11 days
Capacity Tier: Amazon S3, immutability set for 60 days
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 6:
Company security policy states that backups must be copied to a remote location within 8 hours.
What step can a backup administrator take to receive an alert automatically if the backup copy job violates the company's policy?
A. Set a Data Protection alert in Enterprise Manager
B. Enable the appropriate RPO monitor
C. Set up post-thaw scripts to send an email
D. Set a backup copy window alert on the repository
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 7:
A company has the following requirements:
Mission-critical VMs: hourly replication to disaster recovery site, daily backups of these VMs should be available at the disaster recovery site when required, the mission critical applications need to be available within 20 minutes.
Business-important VMs: daily backups should be stored at the disaster recovery site. When required, the business-important applications need to be available within four hours.
Define the RPO and RTO for the company's disaster recovery site.
A. Mission-critical VMs: RPO = 24 hours, RTO = 20 minutes; business-important VMs: RPO = 24 hours, RTO = four hours
B. Mission-critical VMs: RPO = 60 minutes, RTO = 20 minutes; business-important VMs: RPO = 24 hours, RTO = four hours
C. Mission-critical VMs: RPO = 60 minutes, RTO = one hour; business-important VMs: RPO = 60 minutes, RTO = four hours
D. Mission-critical VMs: RPO = 24 hours, RTO = four hours; business-important VMs: RPO = 24 hours, RTO = four hours
正解:C
質問 8:
An infrastructure with 50 VMs has a power outage. After the VMware cluster has booted up again, 10 large VMs are orphaned. However, all VM disk files are still on the datastores. What is the quickest way to bring back those VMs with the least possible data loss?
A. Remove the existinq VM disk files from the datastore and perform Instant VM Recovery
B. Use the "Restore guest files" option to restore the VM configuration files.
C. Perform Instant VM Recovery with quick rollback with automatic Power On VM at the end.
D. Perform Restore VM Files and only restore the VM configuration files.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 9:
A company has several Windows and Linux servers running in Amazon Elastic Compute Cloud and Azure.
- Veeam Agents have been installed on the servers.
- There are no private network connections from on-premises to the
public cloud services.
Requirements:
- The administrator wants to manage the server backups using the
existing Veeam Backup & Replication server located on-premises.
- They also want servers to be added and removed from the inventory
automatically.
How does the administrator add them to the Veeam inventory?
A. Configure a protection group of individual computers.
B. Configure a cloud machines protection group.
C. Configure a protection group based on virtual machine tags.
D. Configure a protection group using a CSV file.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
795 お客様のコメント





中川** -
Pass4Testサイト、いい本を書いていただきありがとうございました。無事合格できました。