live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Veritas VCS-322問題集

VCS-322

試験コード:VCS-322

試験名称:Administration of Veritas Enterprise Vault 12.x

バージョン:V12.95

最近更新時間:2021-06-24

問題と解答:175 Q&As

VCS-322 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集VCS-322 資格取得

質問 1:
A customer requires different retention categories for items in users' mailbox folders. Which two options could an administrator use to assign different retention categories to items in the specified folders? (Select two.)
A. Exchange Managed folders
B. Enterprise Vault Policy Manager
C. Enterprise Vault Desktop policy
D. Enterprise Vault Archive settings
E. Exchange Mailbox policy
正解:A,B

質問 2:
Which two options can an administrator use to assign retention? (Select two.)
A. Mailbox Policies
B. Archive Properties
C. Classification
D. Provisioning Groups
E. Desktop Policies
正解:A,B

質問 3:
A Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange (EV) administrator is performing an EV disaster recovery. The administrator has successfully restored the EV Directory database. Which additional components must be recovered to the same point in time to ensure a successful recovery?
A. Fingerprint database, Vault Store partition table, Vault Store database(s), and Indexes
B. Fingerprint database, Exchange Transaction Logs, Vault Store Partition(s), and Indexes
C. Fingerprint database, Vault Store database(s), Indexes, and Vault Store Partition(s)
D. Vault Store database, Server Cache location, Indexes, and Vault Store Partition(s)
正解:C

質問 4:
Which two configurations are valid options for Microsoft Clustering in an Enterprise Vault environment? (Select two.)
A. Active/Passive
B. Active/Active
C. N+1 (Hot Standby)
D. Failover with fault tolerance
E. Failover with replica
正解:A,C

質問 5:
Enable recovery of user deleted items is enabled for an Enterprise Vault site and permanent deletion is set to the default of 14 days.
Which two statements apply for the first 14 days after a user deletes an item? (Select two.)
A. the item appears in searches
B. a shortcut for the item works
C. the item contributes to archive quota usage
D. the item is available through browsing
E. the item is recoverable together with other deleted items
正解:B,E

質問 6:
A user is attempting to use Enterprise Vault Search but receives the following error message:

Which Enterprise Vault service needs to be started.
A. Indexing Service
B. SMTP Service
C. Task Controller Service
D. Storage Service
正解:A

質問 7:
An administrator wants to create a new Vault Store Group to contain Vault Stores from a number of Enterprise Vault Servers. The administrator plans to configure all of the Vault Stores to have a sharing level of 'Share in group'.
Which factor does the administrator need to consider prior to making this change?
A. the Operating System versions of the Enterprise Vault servers that host the Vault Stores
B. the major versions of the Enterprise Vault software on the servers that host the Vault Stores
C. the number of CPU's and their clock speeds on the Enterprise Vault servers that host the Vault Stores
D. the network connectivity between Enterprise Vault servers that host the Vault Stores
正解:D

質問 8:
Where is an item temporarily stored when Outlook Web Access users open the archived item?
A. in a temporary folder on the user's computer
B. in the TEMP directory on the Enterprise Vault Server
C. in the user's mailbox, in the Restored Items folder.
D. in the user's mailbox, in the Deleted Items folder
正解:D

質問 9:
The mailbox archiving report shows that users that share a common archiving policy have a higher than expected number of items in the 'Items ineligible under policy' column and a lower than expected number of items in the 'Items archived' column.
Which situation explains the results?
A. the IPM.Note* message class has been deselected in the policy's Message Classes tab
B. the Archiving Task schedule window is too short to capture all eligible items
C. the users have moved most of the eligible messages to local PST files
D. the "Archive draft items" and "Archive deleted items" policy settings have been set to On
正解:A

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のVCS-322問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のVeritas VCS-322学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でEnterprise Vault試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のVCS-322問題集は印刷されることができ、ソフト版のVCS-322問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。