live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Veritas VCS-278問題集

VCS-278

試験コード:VCS-278

試験名称:Administration of Veritas NetBackup 8.1.2

バージョン:V13.25

最近更新時間:2021-06-22

問題と解答:220 Q&As

VCS-278 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集VCS-278 資格取得

質問 1:
Which security algorithms are used for MSDP in NetBackup 8.1.2?
A. Blowfish encryption and MD5 fingerprinting
B. Blowfish encryption and SHA-2 fingerprinting
C. AES encryption and MD5 fingerprinting
D. AES encryption and SHA-2 fingerprinting
正解:D

質問 2:
An administrator is attempting to start NetBackup services on a master server without success. When verifying the database is up using the nbdb_ping command, the administrator receives the following error:
Database [NBDB] is not available
Which log file should the administrator analyze to determine why NetBackup Database fails to start?
A. nbdb.log
B. nbdbms.log
C. emm.log
D. server.log
正解:A

質問 3:
An administrator needs to recover the NetBackup master server catalog at a disaster recovery site, but the DR files are unavailable.
Which command should the administrator use to recreate the DR file?
A. cat_import
B. bpimtport
C. nbcatsync
D. bprecover
正解:B

質問 4:
Which two options are available to an administrator to bring the MSDP catalog back online in the case of a hardware problem that caused corruption? (Choose two.)
A. restore the MSDP catalog from a MSDP catalog shadow copy.
B. restore the MSDP catalog from the NetBackup catalog backup.
C. recover the MSDP catalog from a MSDP catalog backup.
D. repair the MSDP catalog using the crchk tool.
E. repair the MSDP catalog using the recoverCR tool.
正解:A,C

質問 5:
Which information is validated during an image verification operation?
A. data on the client and the backup storage is validated with data in the NetBackup catalog
B. data on the client is validated with data in the NetBackup catalog
C. data on the master server is validated with data in the NetBackup catalog
D. data on the backup storage is validated with data in the NetBackup catalog
正解:D

質問 6:
Which storage unit type supports a staging schedule?
A. AdvancedDisk
B. PureDisk
C. Cloud Storage
D. BasicDisk
正解:D

質問 7:
Which volume pool holds cleaning media?
A. DataStore
B. NetBackup
C. None
D. Scratch
正解:C

質問 8:
An administrator of a multi-site, multi-domain NetBackup environment wants to be able to provide redundancy for backups as well as protecting the NetBackup image database. All backups must have on-site and off-site copies in multiple NetBackup domains as well as off-site tape copies.
Which NetBackup feature should the administrator use to implement the functionality?
A. Vault with Catalog Backups
B. Optimized Duplication
C. Replication Director
D. Auto Image Replication
正解:D

質問 9:
To support spanning backups in basic disk storage unit groups, what needs to be performed?
A. Ensure each basic disk storage unit is configured on a separate media server.
B. Enable unrestricted media sharing, in the host properties.
C. Allow backups to span disks, in the host properties.
D. Configure the storage unit selection: Spanning.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のVCS-278問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のVeritas VCS-278学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でVeritas NetBackup試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のVCS-278問題集は印刷されることができ、ソフト版のVCS-278問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
VCS-278 関連試験
VCS-277 - Administration of Veritas NetBackup 8.0 and NetBackup Appliances 3.0
VCS-279 - Administration of Veritas NetBackup 8.1.2 and NetBackup Appliances 3.1
VCS-276 - Administration of Veritas NetBackup 8.0
関連する認定
Veritas InfoScale
Veritas NetBackup
Veritas Certification
Enterprise Vault
Veritas Backup Exec
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー