最新なPegasystems PEGACPRSA22V1問題集(103題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なPegasystems PCRSA PEGACPRSA22V1問題集を提供し、それをダウンロードしてから、PEGACPRSA22V1試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:PEGACPRSA22V1
  • 試験名称:Certified Pega Robotics System Architect 22
  • 問題数:103 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-10
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
During application discovery of a Clarify application, you determine that the user accesses more than one customer case concurrently within the application, which creates multiple windows of the same type. This requires you to enable the UseKeys property on an application's object.
Based on the image that shows the application and the matched controls in the Object Explorer, which control' s UseKeys property must be set to True?

A. Control
B. MdiClient
C. _Case_1
D. ClarifyCRM
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
After setting up Start My Day, the end user makes some changes in the Manage Applications window to prioritize and manage the applications configured to launch using the Start My Day functionality.

Which of the following applications does the user see on the desktop after using the Start My Day functionality?
A. CRM, Notepad++, BankerInsight
B. ACMESearchSystem, Notepad++, BankerInsight
C. CRM, BankerInsight
D. ACMESearchSystem, CRM, Notepad++, BankerInsight
正解:B

質問 3:
An application includes Assisted Sign-On by default with Pega Robot Studio?
A. Pega Customer Service
B. Pega Sales Automation
C. Pega Robot Manager
D. Pega Customer Decision Hub
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
During project testing, an issue requires you to add a diagnostic log component to track the log files to help determine a resolution. After testing, you decide not to remove the diagnostic log component from the automation and decide to simply turn off the log component.
Which diagnostic log component setting allows you to turn the logging component off temporarily?
A. Setting the Category to Off
B. Setting Type to Off
C. Setting the Mode to Off
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
When interrogating an application in a Chrome or Edge browser without X-ray Vision enabled, Pega Robot Studio uses only three match rules to uniquely identify the control. Which three match rules does Pega Robot Studio use when interrogating Chrome or Edge? (Choose Three)
A. Control Children match rule
B. Property Value match rule
C. Native Control match rule
D. Web Control Children match rule
E. Element Path match rule
F. Attribute Value match rule
正解:B,E,F
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
The project you are working on has two applications: BankerInsight and Pega Finance. You are working on the BankerInsight application method. Which three elements are not available to be used on the application method's design surface? (Choose Three)
A. Pega Finance controls.
B. BankerInsight controls.
C. Automations that are not scoped within BankerInsight.
D. External data sources.
E. Globals.
正解:A,C,E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
You are designing an attended project for a banking customer. This project requires you to add new customers from an application to a combo box in a custom user surface.
Which steps do you take to gain access to the methods of the combo box items within an automation?
A. Select the combo box in the Palette tab of an automation, and then filter for the method that you want to access in the properties grid.
B. Open the Globals tab, filter for the method that you want to access, and then drag the method to the design surface.
C. Drag the combo box to the automation surface to open the Select action dialog box, and then filter for the method that you want to access.
D. Select the combo box in a design form of the user interface to open the Select action window.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Select the two statements that correctly describe application project items. (Choose Two)
A. Application project items have accessible properties, methods, and events that launch, monitor, and expose enterprise applications for automation.
B. An application project item is the connection point between Pega Platform and an automation.
C. An application project item orchestrates the deployment of a robotic solution and monitors the robots of the robot worker pool.
D. Using an application project item, users can integrate with Windows, web, or text applications that run on the client computer.
E. An application project item integrates with Windows applications by using a self-hosted REST service through JavaScript.
正解:A,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のPEGACPRSA22V1問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のPegasystems PEGACPRSA22V1学習教材を持っていることを保証します。

弊社のPEGACPRSA22V1問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のPEGACPRSA22V1問題集は100%の正確率を持っています。弊社のPEGACPRSA22V1問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のPEGACPRSA22V1問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のPEGACPRSA22V1問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のPEGACPRSA22V1問題集はあなたがPEGACPRSA22V1認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のPEGACPRSA22V1試験「Certified Pega Robotics System Architect 22」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、PEGACPRSA22V1試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でPCRSA試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のPEGACPRSA22V1問題集は印刷されることができ、ソフト版のPEGACPRSA22V1問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のPCRSA問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのPegasystems PEGACPRSA22V1問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Pegasystems PEGACPRSA22V1問題集は最新のPegasystems PEGACPRSA22V1試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのPegasystems PEGACPRSA22V1問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

Pegasystems PEGACPRSA22V1 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Automations: This section of the exam measures skills of Pega Robotic Process Engineers and focuses on creating and managing automations. It includes developing automation procedures using Object Explorer, Message dialogs, Label
  • Jump To components, and RaiseEvent methods. Candidates are tested on using proxies, building Windows forms, leveraging toolbox utilities for strings, dates, and files, and applying logic such as looping, waiting, and decision blocks to optimize automation behavior.
トピック 2
  • Interaction Framework: This section of the exam measures skills of Pega Integration Specialists and focuses on using and modifying interaction frameworks for project coordination. It covers configuring the interaction.xml file, managing interaction components, handling project-to-project references, defining context values, and implementing activity components to manage workflow interactions across automation projects.
トピック 3
  • Interrogation: This section of the exam measures skills of Pega Automation Specialists and focuses on interrogating both Web and Windows applications. It includes understanding elements created during interrogation, using Select Element and Create Control methods, modifying and managing match rules, and following best practices for ensuring accurate object recognition within the automation process.
トピック 4
  • Deployment: This section of the exam measures skills of Automation Deployment Engineers and focuses on packaging and deploying robotic solutions. It includes creating project configuration files, setting deployment properties, and generating deployment packs to ensure that robotic projects are properly prepared for production environments.
トピック 5
  • System Integration: This section of the exam measures skills of Automation Engineers and focuses on configuring Pega Robot Studio adapter types. It covers identifying and adjusting adapter properties and values for Windows, Web, and Universal Web adapters, and modifying object properties to enable seamless integration between systems within an automated environment.

参照:https://academy.pega.com/exam/certified-pega-robotics-system-architect

1098 お客様のコメント最新のコメント

河野** - 

大学生ですが、このPEGACPRSA22V1参考書を利用して一ヶ月で合格することができました。この参考書と過去問を解けば合格できると思います!

Shibata - 

PEGACPRSA22V1試験参考書の更新版の内容はわかりやすくて、覚えやすいです。PEGACPRSA22V1試験合格することは難しいではないです。

Shimokita - 

素晴らしい問題集に出会いさせてもらったPegasystemsに感謝しかないです。PEGACPRSA22V1にやっと再受験して合格だよ!詳細な解説だお気に入りです。

Kawahara - 

たくさんのPEGACPRSA22V1試験に出た問題はPEGACPRSA22V1参考資料に出たことがあります。的中率は高い問題集です!

大石** - 

PEGACPRSA22V1参考書のすごさがわかりました。問題はほとんどそのまま出ました。
模擬試験やってる感覚でテスト受けてきました。あとちょっとで満点でした。楽勝でした。
ありがとうございました。

Mirai - 

たった24時間の勉強で合格レベルに。だれよりもラクにPEGACPRSA22V1合格を勝ちとったぜ。

Okamoto - 

図解も豊富で理解しやすい構成となっており、これ1冊で出題範囲を完全カバーしている。

Yasuda - 

PEGACPRSA22V1しっかり学習。教科書と過去問題 を一冊に集約。これを勉強させて無事合格です!

緑川** - 

先日貴社より問題集を購入しました。問題集試験対策には本当に信頼している。

佐野** - 

以前購入したよりもかなり安いです。これのおかげて二週間練習して本番試験受けて合格した。素晴らしい。

Yano - 

問題集の質問と解答を読むことを繰り返し、きちんと暗記して、PEGACPRSA22V1合格できました。

Utano - 

最初は試しの態度でPass4TestのPEGACPRSA22V1の問題集を購入してみたんだが、本当に使えて、本番試験にも無事合格した。地味にすげぇ。

Tanaka - 

必ず合格したい場合は細かな部分まで網羅してある問題集はPEGACPRSA22V1これが初めてかも!

青山** - 

Pass4Testの問題集を購入して合格するのはこれで三回目になります。いつも感謝してます。

七园** - 

実際にこのPEGACPRSA22V1テキストだけを使用して合格しました。
試験対策としては完璧です。ほぼ出題されました。ありがとうございました。

水田** - 

PEGACPRSA22V1情報量は多いのでそれに関しては満足。分かりやすく解説が載っており良かったですおかげで合格できました

浅见** - 

内容がしっかり覚えて、PEGACPRSA22V1試験を合格できました。これからもPass4Testでほかの問題集を購入する予定があります。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。