最新なSalesforce OmniStudio-Developer問題集(183題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSalesforce Salesforce Developer OmniStudio-Developer問題集を提供し、それをダウンロードしてから、OmniStudio-Developer試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:OmniStudio-Developer
  • 試験名称:Salesforce Certified OmniStudio Developer
  • 問題数:183 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-09
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
A developer needs to configure a calculation procedure to calculation a subtotal using two different depending on whether the input Boolean variable is Customer is set to true or false.
How should a developer configure the calculation procedure to conditionally execute the correct formula?
A. Use two separate Calculation Steps with the Conditional Step property selected: compare theisCustomer variable directly to the literal true and false values in the Condition syntax.
B. Use two separate Calculation Steps with the Conditional Step property selected: reference just the is Customer variable in the Conditional syntax (no comparison necessary)
C. Use two separate Calculation Steps with the Conditional Step property selected: use the ISTRUE (is Customer) and NOT (ISTRUE) (is Customer) functions in the Condition syntax.
D. Use a single Calculation Steps with IF statement directly in the formula definition to reference the isCustomer variable and conditionally perform the appropriate calculation.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Refer to the following row-versioned calculation matrix.

The developer needs to delete the row that contains the Code CA-SF.
If the developer deletes that row in Version 3, whatis the result?
A. The row is deleted In Versions 2 and 3 but will remain in Version 1.
B. The row is deleted in Version 3 and Version 1.
C. The row is deleted in all versions
D. The row is deleted only in Version 3.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A developer needs to build a DataRaptor Transform to send current weather to both an OmniScript Card Layout. Which of these samples would be valid for the Expected Output JSON?
A.

B.

C.

D.

正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A developer creates a DataRaptor Extract to retrieve data to pass to an external service. The external service expects the field value to be an integer. However, the DataRaptor is sending it as a string.
Which action can the developer take to fix this?
A. In the DataRaptor Extract tab, set the Input Data Type field to Integer.
B. In the DataRaptor Output tab, enter the default value as 0 on the field.
C. In the DataRaptor Formula tab, define a formula using the function TOINTEGER and use the formula as output.
D. In the DataRaptor Output tab, select the Output Data Type of that field to Integer.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
The OmniStudio Developer for Cumulus Cloud Corp receives a requirement to create a new claims submission process using OmniScript. The requirement specifies that 15 fields must be prefilled based on the currently logged-in user ' s data and must be highly performant. The team assumes that using a Data Mapper to query the current user ' s data will satisfy the performance requirement. Which action should the developer take first to validate the performance assumption and mitigate risk?
A. Implement a Data Mapper Load to write the user ' s data back to the User object.
B. Use a Formula element in the OmniScript instead of a Data Mapper.
C. Convert the OmniScript to a FlexCard for better initial loading time.
D. Verify the required user fields are indexed and that the Data Mapper query is efficient.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A developer needs to retrieve data from an external system that stores policy data. The external system supports REST APIs to access and update the policies. Due to the volume of the policy data and peak hours of hours of business, calls to the REST APIs sometimes take longer than expected to response.
The developer creates an Integration Procedure to retrieve the policy data for use in an OmniScript.
Given the external system's known performance issues, which configuration should be used to implement the call to the external system?
Choose 2 answers
A. Configure a Remote action with timeout settings of 120000
B. Set the Timeout property on the HTTP Action in the Integration Procedure
C. Check the Chainable checkbox on the integration procedure Action in the OmniScript
D. Check the Chain on Step Check on the HTTP Action in the Integration Procedure
正解:B,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
An OmniStudio Developer needs to embed a FlexCard in an external web application that is not running on the Salesforce Platform. Which technology and configuration is required to enable this external embedding?
A. The FlexCard must be placed inside a Custom Lightning web component first.
B. The FlexCard must be exposed as a Lightning web component and embedded using the Lightning Web Runtime or similar setup.
C. The FlexCard must be exposed as a Visualforce Page.
D. The external application must use the Salesforce API to call the FlexCard.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
An OmniStudio Developer is building an OmniScript and needs to retrieve data from many fields in a Salesforce record.
A. HTTP Action
B. Lookup
C. Select
D. Data Mapper Extract Action
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
Which two of these options can a developer use to retrieve data from a Salesforce object?
Choose 2 answers
A. A DataRapt or Post Action
B. A DataRaptor Load Action
C. A DataRaptor Extract Action
D. A Lookup Input Element
正解:B,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料でSalesforce Developer試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のOmniStudio-Developer問題集は印刷されることができ、ソフト版のOmniStudio-Developer問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Salesforce OmniStudio-Developer 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • OmniScripts: Various elements and their configuration are discussed in the topic. It also focuses on JSON data structure that supports OmniScript.
トピック 2
  • Integration Procedures: It discusses different elements that meet the requirements with an Integration Procedure. Moreover, it focuses on selecting the Integration Procedure elements and common properties.
トピック 3
  • Omnistudio Data Raptors: This topic is all about DataRaptor Extract functionality, DataRaptor Load functionality, DataRaptor Transform functionality, and DataRaptor Turbo Extract functionality.

参照:https://trailheadacademy.salesforce.com/certificate/exam-omnistudio-developer---Plat-Dev-210

弊社のOmniStudio-Developer問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のOmniStudio-Developer問題集は100%の正確率を持っています。弊社のOmniStudio-Developer問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のOmniStudio-Developer問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のOmniStudio-Developer問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のOmniStudio-Developer問題集はあなたがOmniStudio-Developer認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のOmniStudio-Developer試験「Salesforce Certified OmniStudio Developer」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、OmniStudio-Developer試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のOmniStudio-Developer問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSalesforce OmniStudio-Developer学習教材を持っていることを保証します。

弊社のSalesforce Developer問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSalesforce OmniStudio-Developer問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Salesforce OmniStudio-Developer問題集は最新のSalesforce OmniStudio-Developer試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSalesforce OmniStudio-Developer問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

775 お客様のコメント最新のコメント

Akae - 

先日、御社のSalesforce OmniStudio-Developer問題集を購入させていただきました。
受験して、合格の結果を取りました。
本当に高い質がある対応資料です。感謝します。

Yamazaki - 

OmniStudio-Developerを一通り読んで、模擬を解いて、
この一冊で試験に合格しました。内容は分かりやすかったです。

吉冈** - 

わかりやすかったです。無事合格です。Pass4Testおかげです。本当にお世話になりました。

片瀬** - 

私はOmniStudio-Developer練習資料に満足しています。OmniStudio-Developer練習資料を利用し、OmniStudio-Developer試験に合格したからです。

佐伯** - 

本当にOmniStudio-Developerに合格したんだよ!!めっちゃ余裕でね!!すべてはPass4Testさんから提供された素晴らしい問題集のおかげです!

泉じ** - 

Pass4TestのOmniStudio-Developerの問題集を習得して本場試験に合格した。しかも高得点。次はPlat-Admn-202に挑戦したいと思います!

Houko - 

OmniStudio-Developer独学者はぜひ参考にしたい内容だなって実感しました。試験内容をしっかりまとめられています。OmniStudio-Developer参考書として、頼れる1冊です。

Yazawa - 

この問題集を購入し、約3週間ほぼ毎日学習し本日見事合格しました!
一通り、問題を解いて、模擬試験を繰り返しやりました。
次はOmniStudio-Developerに挑戦します!またよろしくお願いします。

桜井** - 

先日OmniStudio-Developer試験を一発合格しました!それはPass4Testさんの模擬試験のおかげだと思います。
模擬試験がすごくよくなっててびっくりしました。ありがとうございました。

梨*舞 - 

OmniStudio-Developer試験を受験したのはこれが初めてでOmniStudio-Developer試験ガイドを初めて購入したので合格しました。

中村** - 

いやー本当にすげーわ。この問題集を購入したんだけど、三日前にOmniStudio-Developerの試験に受けて、試験にある内容はほぼ問題集に出てて凄かった。

みず** - 

OmniStudio-Developer問題集は図表が多く、丁寧でわかりやすい解説で理解しやすいです。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。