最新なScrum PAL-EBM問題集(112題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なScrum Scrum Certification PAL-EBM問題集を提供し、それをダウンロードしてから、PAL-EBM試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:PAL-EBM
  • 試験名称:Professional Agile Leadership - Evidence Based Management (PAL-EBM)
  • 問題数:112 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-03
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Your organization uses NPS (Net Promoter Score) measures to understand your customers' satisfaction levels. Your team had invested a lot of time and effort creating and delivering a release that included many new product features. After a few months, you see that the NPS score did not improve.
What other measures can help you to better understand this outcome?
(choose the best two answers)
Response:
A. Release Frequency
B. Lead Time
C. Feature Usage Index
D. Market Share
E. Installed Version
正解:B,C

質問 2:
Which of the following strategies might help in improving your team's Time to Market?
Response:
A. Increase the amount of time spent per day working on a product by planning offshore work to "Follow the Clock".
B. Ensure everyone on the team has no scheduling issues in order to maximize their utilization.
C. Eliminate the need to wait for experts by improving the cross-functional skills of the team members.
D. Increase the velocity of your team by adding developers.
正解:C

質問 3:
The management board wants to know how to evaluate team effectiveness. Which of the following would help them understand how a team is performing?
Response:
A. Changes in customer satisfaction measure over time.
B. How well a team is able to stay within the project budget.
C. All of the above.
D. How easily a team is able to meet the planned release dates.
正解:A

質問 4:
There are two products competing in the same market. One product has been in the market longer than the other and has more features. Does this product create more value for the customers?
Response:
A. No, because having fewer features simplifies the product and helps to focus on the primary needs of the customer.
B. Yes, because more features can cover more of the customer,s needs.
C. We do not know unless we actually measure the value experienced by the customer.
正解:C

質問 5:
Product A is the main driver of both revenue and profit for your company; it has very happy customers (high Current Value) and low Unrealized Value. Product B is relatively new; it has low Current Value and high Unrealized Value.
Both Product Owners of the two products are requesting significant additional funding to improve their products. What do you do?
(choose the best answer)
Response:
A. Invest funding in Product B, because it has more future potential for the company.
B. Invest funding in Product A, because your company's success depends on its continued success.
C. Split funding equally between both products.
D. Split funding proportionally based on product revenues.
正解:A

質問 6:
Your product is used by businesses of various sizes. A very large company, that is interested in your product, would like a set of features implemented if they were to purchase your product. As a customer, this company would significantly increase your revenue.
They also tell you that the features would improve your product and would win more customers. The requested features will be expensive and require extensive redesign. Also, you have not heard any similar feedback from any other customers or leads.
What is the most appropriate action?
Response:
A. Create experiments to better understand their needs and possible alternatives.
B. Devise workarounds that will satisfy their request without needing a product redesign.
C. Perform market research to evaluate the demand for the features within the broader market.
D. Implement the features in line with the request as they are an influential customer.
正解:A

弊社のScrum Certification問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのScrum PAL-EBM問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Scrum PAL-EBM問題集は最新のScrum PAL-EBM試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのScrum PAL-EBM問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のPAL-EBM問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のPAL-EBM問題集は100%の正確率を持っています。弊社のPAL-EBM問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のPAL-EBM問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のPAL-EBM問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のPAL-EBM問題集はあなたがPAL-EBM認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のPAL-EBM試験「Professional Agile Leadership - Evidence Based Management (PAL-EBM)」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、PAL-EBM試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でScrum Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のPAL-EBM問題集は印刷されることができ、ソフト版のPAL-EBM問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のPAL-EBM問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のScrum PAL-EBM学習教材を持っていることを保証します。

Scrum Professional Agile Leadership - Evidence Based Management (PAL-EBM) 認定 PAL-EBM 試験問題:

1. Your product's sales are falling behind competitors, but you don't know why. Which Key Value Areas would give you the best insight into what to do next?
(choose the best two answers)
Response:

A) Ability to Innovate.
B) Unrealized Value.
C) Current Value.
D) Time to Market.


2. User satisfaction gap lies in the difference between:
(choose the best two answers)
Response:

A) The current market share of the product.
B) The user,s desired experience.
C) The total market size.
D) The user,s actual experience.


3. You have many customers on different versions of the same product. Most of your time and effort is spent maintaining all of the product variations. This leaves you with little time to invest in product improvements.
Which of the following would best help you improve effectiveness to deliver new value?
(choose the best answer)
Response:

A) Examining Current Value measures.
B) None of the above.
C) Examining Time to Market measures
D) Examining Ability to Innovate measures.
E) All of the above.
F) Examining Unrealized Value measures.


4. Which of the following will provide you with insight into the potential unrealized value of your product?
Response:

A) Surveys focusing on customer satisfaction.
B) Measures of customer feature usage.
C) Analyzing competitive products.
D) Requests for new features filed by customers.
E) All of the above.


5. Your organization uses NPS (Net Promoter Score) measures to understand your customers' satisfaction levels. Your team had invested a lot of time and effort creating and delivering a release that included many new product features. After a few months, you see that the NPS score did not improve.
What other measures can help you to better understand this outcome?
(choose the best two answers)
Response:

A) Release Frequency
B) Lead Time
C) Feature Usage Index
D) Market Share
E) Installed Version


質問と回答:

質問 # 1
正解: B、C
質問 # 2
正解: B、D
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: E
質問 # 5
正解: B、C

1032 お客様のコメント最新のコメント

Miki - 

PAL-EBM試験を合格しました。Pass4Test様がいなかったら、合格はなかったと、思います。
短い間でしたが、毎日、質疑応答に付き合ってくださりありがとうございました。

Suzuki - 

PAL-EBMにわかりやすくまとめた本はなかった気がします。
Pass4Testおすすめです。

榊*华 - 

Scrumの問題集は、重要な用語や概念は、より深く理解できるようにイラスト図解しているところだ好きです。

Oohara - 

このPAL-EBMの本と過去問で1週間で合格できた。初心者の勉強意欲を阻害しかねません。安心します。

上村** - 

社会人になり、教室に通いつめることも難しくなったので、このPAL-EBM問題集を買って勉強をしようと考えました。
内容はとにかくわかりやすく、初心者に優しい問題集になっており、無事、試験に合格することができました。

府川** - 

見やすい構成やわかりやすい説明はもちろん、PAL-EBM問題にも丁寧な解説がなされています。

三村** - 

出題確率の高いテーマをコンパクトにまとめ、最小限の対策で合格をめざすPAL-EBM参考書だぜ

Kurita - 

模試プログラムはとてもいいだと思いました。繰り返し練習して、質問と正解を全部覚えて試験合格することができました。PAL-EBMを受験するなら是非Pass4Testの書籍をお薦めします。

Konishi - 

ScrumのPAL-EBMを読んだ後、PAL-EBMの練習問題を数問解いた状態で試験を受け、無事合格することが出来ました。

Chiba - 

PAL-EBM要点がまとまった良い問題集だと思います。Scrumの問題集を購入するのはもう五回目になってますが、未だに不合格になってない~!やっぱPass4Testすげぇわ。

宫本** - 

PAL-EBMの試験に無事合格することができました。感謝感激です。

森*嗣 - 

良問のPAL-EBM過去問もしっかり掲載されているので、大変参考にもなります。
巻中のコラムも読みごたえがあって好感が持てました。

Inoue - 

情報システムに関連した仕事をする前に一通り目を通しておくといろいろPAL-EBM参考になると思います。

Kurumiya - 

全くのゼロからこの試験に挑もうとしている方にはうってつけのPAL-EBM一冊と感じます。

Takeichi - 

高得点でPAL-EBMの試験に合格しました。試験内容のほぼ全てが問題集にも乗っててすごかった。

Kawana - 

本日、受験し見事満点で合格しました。
本当に助かりました、ありがとうございました。
今後ともよろしくお願い申し上げます。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。