live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Huawei H11-828-ENU問題集

H11-828-ENU

試験コード:H11-828-ENU

試験名称:HCIP-UC(Huawei Certified ICT Professional-Unified Communications)

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-22

問題と解答:235 Q&As

H11-828-ENU 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集H11-828-ENU 資格取得

質問 1:
In a multi-node centralized network, to ensure that users on branch nodes can still place outgoing calls even if the primary node is faulty, the ( ) license needs to be loaded on each branch node.
A. Local regeneration
B. Disaster recovery
C. Multi-party conference
D. Standard
正解:A

質問 2:
On the unified gateway IP address management page on the Console server, the connection status between the voice server and the Console server is disconnected.
Which of the following troubleshooting methods is unnecessary?
A. Check whether the AppAgent IP address is correctly configured on the Console server.
B. Check whether the voice server license has expired or does not meet specifications.
C. Check whether the Console server IP address is configured on the voice server.
D. Check whether the voice server IP address is correctly configured on the Console server.
正解:A

質問 3:
On a U1900 series unified gateway, which of the following parameters specifies the outgoing call permission of incoming calls that are routed through a trunk?
A. Outgoing call permission of the trunk
B. Outgoing call prefix permission
C. Outgoing call permission of the VU prefix
D. Intra-office call prefix permission
正解:A

質問 4:
About eSpace Desktop, which of the following statements are CORRECT? (Multiple Choice)
A. eSpace Desktop connects to the eServer to provide functions (such as instant messaging, profile picture and signaling setting, status presence, instant group messaging, and file transfer) for users.
B. After an eSpace Desktop is linked to an IP phone, the eSpace Desktop is selected as the primary device for calls.
C. eSpace Desktop connects to the BMU to provide self-services for users.
D. An eSpace Desktop can be bound to multiple hard terminals, including POTS phones, IP phones, and mobile phones.
正解:A,C,D

質問 5:
An enterprise has two U1981s working in active/standby mode for discover recovery, and the following commands are executed on the standby device:
config modify switch waittime 10
start autoswitch time <02:00:00>
One morning, the active device was faulty at 09:00, and recovered at 10:00. At this time, (). (Multiple Choice)
A. Data generated during the period when the standby node took over services was not automatically synchronized to the primary node after the services were switched back to the primary node.
B. Services were switched back to the active device after the execute manualswitch command was executed on the active device.
C. Services were automatically switched back to the active device immediately.
D. If no operations were performed, at 09:00 next morning, the active device was processing all services.
正解:A,D

質問 6:
In a multi-node centralized call management network, if an AR router is configured as the local node, the configuration on the AR does not include ().
A. Configure basic data such as service mode and interface IP address.
B. Configure the prefix.
C. Configure local regeneration.
D. Configure SIP users on the local node.
正解:D

質問 7:
A group customer deploys two U1981s in active/standby disaster recovery (DR) mode and deploys a U1960 in both branch A and branch B as the local gateway. One day, due to the carrier network fault, the U1960 in branch A cannot detect the heartbeat of the active and standby U1981S, but the heartbeat connection between the U1960 in branch B and the active and standby U1981s is normal.
In this scenario, which of the following statements is CORRECT?
A. Remote disaster recovery (DR) will be triggered.
B. Local regeneration occurs on the U1960 in branch B.
C. Local regeneration occurs on the U1960 in branch A.
D. Nothing will happen.
正解:C

質問 8:
In a multi-node centralized network, the status of analog users of the local node is normally displayed as ( ) on the local node.
A. fault
B. idle
C. busy
正解:B

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のH11-828-ENU問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のHuawei H11-828-ENU学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でHCIP-UC試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のH11-828-ENU問題集は印刷されることができ、ソフト版のH11-828-ENU問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。