live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Salesforce Development-Lifecycle-and-Deployment-Designer問題集

Development-Lifecycle-and-Deployment-Designer

試験コード:Development-Lifecycle-and-Deployment-Designer

試験名称:Salesforce Certified Development Lifecycle and Deployment Designer

バージョン:V13.75

最近更新時間:2021-06-18

問題と解答:226 Q&As

Development-Lifecycle-and-Deployment-Designer 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集Development-Lifecycle-and-Deployment-Designer 資格取得

質問 1:
Universal Containers is about to begin Development work on a new project in their Salesforce org that will take many months to complete. UC is concerned about how critical bugs will be addressed for existing live functionality. What is the recommended release management strategy to address this concern?
A. Keep teams separate until the end of the project and create a Full Copy sandbox to merge their work then.
B. Address critical bugs in the Development sandboxes and push those changes to production separately.
C. Include fixes for critical bugs in the ongoing Development sandboxes so that they will be released with the other code.
D. Utilize a dedicated developer pro sandbox to address critical bugs and release to production.
正解:D

質問 2:
Universal Containers has many development teams deploying into a single org. The business is very seasonal and approaching its busiest season. The business owner comes to you asking for your advice about its next major production release.
What best practice should an architect recommend?
A. Developers should conduct user acceptance testing
B. Avoid releasing near peak business periods.
C. Make declarative changes in production only.
D. Bypass regression testing for minor changes.
正解:A

質問 3:
Universal Containers (UC) is looking at implementing a large number of features using an AppExchange product. This product uses Sobjects to store and configure important business logic within the application.
Which two options should an architect recommend, as the source of truth for storing this reference data?
Choose 2 answers
A. Attach CSV files to the user stories in a project management system.
B. Store the records in sandboxes and production.
C. Use a third-party product to manage these records.
D. Store the records in a version control system.
正解:B,C

質問 4:
By to What three tools should an architect recommend to support application lifecycle methodology Choose 3 answers
A. Database management systems
B. Middleware
C. Continuous integration tool
D. Version control repository
E. Issue tracking Ttool
正解:C,D

質問 5:
At any given time, Universal Containers has 10 Apex developers building new functionality and fixing bugs.
Which branching strategy should an Architect recommend that mitigates the risk of developers overwriting others changes?
A. Don't use source control. Rely on Salesforce's built-in conflict detection mechanism
B. Have all developers build new functionality in new branches, but fix bugs in the HEAD
C. Have developers work in separate branches and merge their changes in a common branch for testing
D. Have all developers work in the same branch, continuously testing for regressions
正解:C

質問 6:
Universal Containers has multiple projects being developed in parallel. One of the projects is in the testing phase and the testing team found a list of issues on the items that will be deployed to production. As the project deadline is short, the customer team proposes that the fixes be done in the test sandbox and then deployed to production. What should be the Architect recommend?
A. Recommend the customer team's proposal to fix the issues in the testing env and deploy them to production.
B. Recommend fixing the issues in the development environment and deploying the changes to production.
C. Recommend fixing the issues in the test environment and migrating the changes to the development sandbox.
D. Recommend fixing the issues in the development sandbox, migrating them to testing, and deploy to production after testing.
正解:D

質問 7:
Why does Salesforce prohibit Stress Testing against Production?
A. It is a shared environment
B. It causes Internet congestion
C. There is not enough CPU
D. It is blocked by data center infrastructure
正解:A

質問 8:
Universal containers is looking to install a new application to enable advanced quoting in its current Professional Edition org. The org is near capacity with object and tab limits. Which two solutions should the Architect recommend? Choose 2 answers
A. Create and install an unmanaged package
B. Buy more user licenses to increase org limits
C. Upgrade to an Enterprise Edition org
D. Install an Aloha certified App
正解:B,C

質問 9:
Universal Containers (UC) is developing a new Customer Community. Requirements for the Community are not fully defined. UC is planning on using an Agile methodology for this work and has promised delivery of the complete system in three months. What are two risks associated with this approach? Choose 2 answers
A. The functionality that can be delivered in 3 months is unknown, and may not meet the needs of the business
B. Agile does not allow for changes to requirements, so customers might not like the resulting solution
C. Given the lack of requirements and the three-month timeline commitment, the project may not be feasible
D. Agile is not an appropriate development methodology for Customer Community implementations
正解:A,C

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のDevelopment-Lifecycle-and-Deployment-Designer問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSalesforce Development-Lifecycle-and-Deployment-Designer学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSalesforce Developer試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のDevelopment-Lifecycle-and-Deployment-Designer問題集は印刷されることができ、ソフト版のDevelopment-Lifecycle-and-Deployment-Designer問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
Development-Lifecycle-and-Deployment-Designer 関連試験
CCD-102 - B2C Commerce Developer with SFRA
B2B-Commerce-Developer - Salesforce Accredited B2B Commerce Developer
OmniStudio-Developer - Salesforce Certified OmniStudio Developer
JavaScript-Developer-I - Salesforce Certified JavaScript Developer I Exam
関連する認定
Salesforce Certification
Salesforce Administrator
Salesforce Architec
Pardot Specialist
Certified Force.com Advanced Developer
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー