最新なSAP C_THR88_2505問題集(83題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSAP SAP Certified Associate C_THR88_2505問題集を提供し、それをダウンロードしてから、C_THR88_2505試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:C_THR88_2505
  • 試験名称:SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP SuccessFactors Learning
  • 問題数:83 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-05
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
You are organizing a specialized training session that will be conducted at a unique off-site location, which will only be used for this particular session. You do NOT want to add this facility to your regular resource list as it is a one-time event. How should you handle this situation in the SAP Learning Management System?
A. Use the nearest regular facility from your resource list.
B. Add the unique facility to your regular resource list for future use.
C. Enter the off-site location as an ad hoc facility for this specific session.
D. Cancel the training session due to the unique location.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
What is the calculated basis date for an annually required item in the curriculum that is initially due on Dec
31, 2025?
A. Dec 30, 2024
B. Jan 1, 2025
C. Jan 1, 2024
D. Dec 31, 2025
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
As an Administrator in an SAP SuccessFactors Learning Management System, you are trying to schedule a new training session for next month. Upon attempting to schedule the instructor, you receive a warning that a possible resource conflict exists for the intended time. Which of the following is the most likely reason for this warning?
A. The instructor does NOT have the necessary qualifications to teach the course.
B. The instructor has limited availability due to another scheduled session during the same time.
C. The instructor's availability is NOT updated in the system.
D. The system is experiencing a technical glitch that requires a restart.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which of the following best describes the appropriate use of the instructor role designated for the E-signature Process in the SAP SuccessFactors Learning Management System?
A. The instructor role for the E-signature Process should only be used for E-signatures and should NOT be added to approval processes for registration or withdrawal.
B. The instructor role for the E-signature Process is used to approve registration requests and manage class rosters.
C. Instructors with the E-signature role are responsible for all types of approvals, including registration, withdrawal, and E-signature verifications.
D. The instructor role for the E-signature Process can be used interchangeably for registration and withdrawal approvals as well.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which of the following can you use to explore released APIs?
A. SAP Integration Suite
B. SAP Application Interface Framework
C. SAP Business Accelerator Hub
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which of the following can you directly assign to a user's Learning Plan? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Curricula
B. Content Objects
C. Items
D. Surveys Objects
E. Programs
正解:A,C,E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
What can you do to effectively manage questions in the Question Library in SAP SuccessFactors Learning Management System? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Schedule classroom sessions
B. Create variants
C. Import SCORM content
D. Associate questions with objectives
正解:B,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
When managers generate reports, which data sets or individuals' data are they authorized to include and access? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Direct Reports
B. All Direct Reports
C. Self Reports
D. Peer Reports
E. Indirect Reports
正解:A,C,E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料でSAP Certified Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC_THR88_2505問題集は印刷されることができ、ソフト版のC_THR88_2505問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のC_THR88_2505問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のC_THR88_2505問題集は100%の正確率を持っています。弊社のC_THR88_2505問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のC_THR88_2505問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のC_THR88_2505問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のC_THR88_2505問題集はあなたがC_THR88_2505認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のC_THR88_2505試験「SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP SuccessFactors Learning」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、C_THR88_2505試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC_THR88_2505問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C_THR88_2505学習教材を持っていることを保証します。

SAP C_THR88_2505 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Exploring the SAP SuccessFactors Learning Interface: This section of the exam measures skills of SAP Learning Administrators and covers the end-user experience, focusing on how administrators and learners navigate and utilize the SAP SuccessFactors Learning interface. It emphasizes understanding the structure, tools, and key navigation features that facilitate ease of use and effective learning management.
トピック 2
  • Creating Email Notifications, Certifications, and Approval Processes: This section of the exam measures skills of SAP Learning Administrators and covers the setup of automated communication workflows, certification tracking, and required approval chains. It ensures that learning processes are supported by timely notifications and regulatory documentation.
トピック 3
  • Evaluating Training: This section of the exam measures skills of SAP Learning Administrators and covers the evaluation of training effectiveness using assessment tools, surveys, and learning history data. It supports informed decisions around learning strategy and program improvements based on feedback and outcomes.
トピック 4
  • Setting Up and Integrating SAP SuccessFactors Learning: This section of the exam measures skills of HRIS Implementation Consultants and covers the foundational steps involved in setting up and integrating the SAP SuccessFactors Learning module. It includes initial configuration tasks and establishing connections between learning and other SuccessFactors components to ensure seamless data flow and functional alignment.
トピック 5
  • Managing Security, Configuring Customer Requirements, and Migrating Data: This section of the exam measures skills of HRIS Implementation Consultants and covers the application of role-based permissions, customer-specific configurations, and strategies for migrating learning data from legacy systems. It ensures a secure, personalized, and compliant learning environment.
トピック 6
  • Managing and Reporting in SAP SuccessFactors Learning: This section of the exam measures skills of SAP Learning Administrators and covers the processes involved in managing training records and extracting actionable insights through reporting tools. It focuses on generating, customizing, and interpreting reports to support organizational learning goals and compliance tracking.

参照:https://learning.sap.com/certifications/sap-certified-associate-sap-successfactors-learning-management

弊社のSAP Certified Associate問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSAP C_THR88_2505問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。SAP C_THR88_2505問題集は最新のSAP C_THR88_2505試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSAP C_THR88_2505問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

1097 お客様のコメント最新のコメント

Miura - 

C_THR88_2505問題の解説部分でも語句説明が丁寧なのでインプットもしやすい点も良いと思います。

藤越** - 

GoogleからPass4Test推薦され、C_THR88_2505製品を購入しました。この模擬試験を解いてから望むとベストです。

Doue - 

身近なところから順番に学習できるようになっている点も良い点です。詳細解説で合格を掴みとりました。無駄なく効率よくC_THR88_2505を学べるとおもう。

Fujisaki - 

頻出順の学習もできる!出題範囲網羅だから安心!素早く実力UPするテキストC_THR88_2505問題集だ

Tokunaga - 

情報量は当然多くなるので
読む側も得意な項目は省略したりなど
自分でペースを考えて勉強した方が効率的。
Pass4Test基本書の部分も解説など非常に丁寧

森尾** - 

普段あんまり本を読む時間ないからPass4Testのこの問題集を購入して暗記しただけで、C_THR88_2505試験に合格しました。問題集だけあります。効率よく勉強ができました!

雨宫** - 

過去問題集の自動採点はかなり重宝しますし、しっかり自分で教科書の中身を押さえれば、とても有用なC_THR88_2505参考書になります。読み易く、飽きずに楽しく学べています。SAPの問題集は買うの2回目になります

坂本** - 

こちらのテキストは更にもう一歩踏み込んでC_THR88_2505の勉強したい方向けのように思います。Pass4Testいろいろ問題集が出てますが、圧倒的に良いと思います。

赤羽** - 

口コミを見てPass4TestさんのこのC_THR88_2505の問題集を買いました、入り口の入り口である基本的なところまで説明してありとても解りやすいと思いました、買ってよかったです

Abe - 

先日C_THR88_2505試験を一発合格しました!それはPass4Testさんの模擬試験のおかげだと思います。
模擬試験がすごくよくなっててびっくりしました。ありがとうございました。

木*咲 - 

C_THR88_2505過去問を解く上で見開きに、解答があるのは非常に良い。解説もまとまってる。

Ushikawa - 

無駄なく効率よくC_THR88_2505を学べるとおもう。無事合格できました。

加藤** - 

超効率的な勉強法ですね!まずくことなくC_THR88_2505をスルスル理解できます。

大向** - 

この問題集の網羅性が高く分かりやすくなっているので、
是非、高得点での合格を目指してもらいたいです。
SAPさん最高です。

山本** - 

普段あんまり本を読む時間ないからPass4Testのこの問題集を購入して暗記しただけで、C_THR88_2505試験に合格しました。問題集だけあります。効率よく勉強ができました!

Nagayama - 

このC_THR88_2505問題集は、独学にぴったりな参考書で、理解しやすく簡単に書いてあって、本当にこのPass4Testの問題集ひとつのみで大丈夫でした。無事に受かりました。Pass4Testさんありがトゥース

Murata - 

感覚がよく、C_THR88_2505問題集にある問題がたくさん出てきました。結果はもちろん合格だよぉーん。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。