最新なEC-COUNCIL 312-40問題集(185題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なEC-COUNCIL EC-COUNCIL CCSE 312-40問題集を提供し、それをダウンロードしてから、312-40試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:312-40
  • 試験名称:EC-Council Certified Cloud Security Engineer (CCSE)
  • 問題数:185 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-10-12
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
IntSecureSoft Solutions Pvt. Ltd. is an IT company that develops software and applications for various educational institutions. The organization has been using Google cloud services for the past 10 years. Tara Reid works as a cloud security engineer in IntSecureSoft Solutions Pvt. Ltd.
She would like to identify various misconfigurations and vulnerabilities such as open storage buckets, instances that have not implemented SSL, and resources without an enabled Web UI.
Which of the following is a native scanner in the Security Command Center that assesses the overall security state and activity of virtual machines, containers, network, and storage along with the identity and access management policies?
A. Security Health Analytics
B. Synapse Analytics
C. Google Front End
D. Log Analytics Workspace
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Curtis Morgan works as a cloud security engineer in an MNC. His organization uses Microsoft Azure for office-site backup of large files, disaster recovery, and business-critical applications that receive significant traffic, etc. Which of the following allows Curtis to establish a fast and secure private connection between multiple on-premises or shared infrastructures with Azure virtual private network?
A. Azure Front Door
B. Site-to-Site VPN
C. Point-to-Site VPN
D. Express Route
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
The e-commerce platform www.evoucher.com observes overspending 15% to 30% due to unawareness of the mistakes in threat detection and security governance while using the services of its cloud provider AWS. It feels it requires a well-thought-out roadmap to improve its cloud journey. How can the company accelerate its cloud journey with desired outcomes and business value?
A. By following AWS SMPM
B. By following AWS CAP
C. By following AWS IAM
D. By following Amazon ELB
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Rebecca Gibel has been working as a cloud security engineer in an IT company for the past
5 years. Her organization uses cloud-based services. Rebecca's organization contains personal information about its clients, which is encrypted and stored in the cloud environment. The CEO of her organization has asked Rebecca to delete the personal information of all clients who utilized their services between 2011 and 2015. Rebecca deleted the encryption keys that are used to encrypt the original data; this made the data unreadable and unrecoverable. Based on the given information, which deletion method was implemented by Rebecca?
A. Data Scrubbing
B. Crypto-Shredding
C. Data Erasure
D. Nulling Out
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
An IT company uses two resource groups, named Production-group and Security-group, under the same subscription ID. Under the Production-group, a VM called Ubuntul8 is suspected to be compromised. As a forensic investigator, you need to take a snapshot (ubuntudisksnap) of the OS disk of the suspect virtual machine Ubuntu18 for further investigation and copy the snapshot to a storage account under Security-group. Identify the next step in the investigation of the security incident in Azure?
A. Copy the snapshot to file share
B. Create a backup copy of snapshot in a blob container
C. Mount the snapshot onto the forensic workstation
D. Generate shared access signature
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Lexie Roth works as a cloud security engineer in an IT company located in Boston, Massachusetts. Her organization generates a huge amount of data. To increase the storage size, speed, and fault tolerance, Lexie would like to configure and create a RAID. Therefore, she created a RAID on Windows Server 2016, which includes block-level striping with a distributed parity. The parity information is distributed among all drives, except one. The data chunks in the RAID are larger than the regular I/O size, but they can be re-sized. To prevent data loss after a drive fails, data are calculated from the distributed parity. The RAID configured by Lexie requires at least three disks, but for robust performance, Lexie used seven disks. Based on the given information, which of the following RAID was configured and created by Lexie?
A. RAID 5
B. RAID 0
C. RAID 3
D. RAID 1
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
The tech giant TSC uses cloud for its operations. As a cloud user, it should implement an effective risk management lifecycle to measure and monitor high and critical risks regularly.
Additionally, TSC should define what exactly should be measured and the acceptable variance to ensure timely mitigated risks. In this case, which of the following can be used as a tool for cloud risk management?
A. Committee of Sponsoring Organizations
B. Cloud Security Alliance
C. Information System Audit and Control Association
D. CSA CCM Framework
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Global CloudEnv is a cloud service provider that provides various cloud-based services to cloud consumers. The cloud service provider adheres to the framework that can be used as a tool to systematically assess cloud implementation by providing guidance on the security controls that should be implemented by specific actors within the cloud supply chain. It is used as the standard to assess the security posture of organizations on the Security, Trust, Assurance, and Risk (STAR) registry. Based on the given information, which of the following cybersecurity control frameworks does Global CloudEnv adhere to?
A. CSA CAIQ
B. CSA CCM
C. CDMI
D. ITU-T X.1601
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
VenturiaCloud is a cloud service provider that offers robust and cost-effective cloud-based services to cloud consumers. The organization became a victim of a cybersecurity attack. An attacker performed a DDoS attack over the cloud that caused failure in the entire cloud environment. VenturiaCloud conducted a forensics investigation. Who among the following are the first line of defense against cloud security attacks with their primary role being responding against any type of security incident immediately?
A. Law Advisors
B. Investigators
C. IT Professionals
D. Incident Handlers
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社の312-40問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社の312-40問題集は100%の正確率を持っています。弊社の312-40問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社の312-40問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社の312-40問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社の312-40問題集はあなたが312-40認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社の312-40試験「EC-Council Certified Cloud Security Engineer (CCSE)」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、312-40試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でEC-COUNCIL CCSE試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の312-40問題集は印刷されることができ、ソフト版の312-40問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

EC-COUNCIL 312-40 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Business Continuity and Disaster Recovery in the Cloud: It highlights the significance of business continuity and planning of disaster recovery in IR.
トピック 2
  • Data Security in the Cloud: This topic covers the basics of cloud data storage. Additionally, it covers the lifecycle of cloud storage data and different controls to protect cloud data at rest and data in transit.
トピック 3
  • Standards, Policies, and Legal Issues in the Cloud: The topic discusses different legal issues, policies, and standards that are associated with the cloud.
トピック 4
  • Penetration Testing in the Cloud: It demonstrates how to implement comprehensive penetration testing to assess the security of a company’s cloud infrastructure.
トピック 5
  • Introduction to Cloud Security: This topic covers core concepts of cloud computing, cloud-based threats, cloud service models, and vulnerabilities.

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の312-40問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のEC-COUNCIL 312-40学習教材を持っていることを保証します。

弊社のEC-COUNCIL CCSE問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのEC-COUNCIL 312-40問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。EC-COUNCIL 312-40問題集は最新のEC-COUNCIL 312-40試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのEC-COUNCIL 312-40問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

EC-COUNCIL EC-Council Certified Cloud Security Engineer (CCSE) 認定 312-40 試験問題:

問題 #1

Kenneth Danziger has been working as a cloud security engineer in a multinational company. His organization uses AWS cloud-based services. Kenneth would like to review the changes in configuration and the relationships between AWS resources, examine the detailed resource configuration history, and determine the overall compliance of his organization against the configurations specified in internal guidelines. Which of the following AWS services enables Kenneth to assess, audit, and evaluate the configuration of AWS resources?

  • A. AWS Config
  • B. AWS CloudTrail
  • C. AWS CloudFormation
  • D. AWS Security Hub
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

問題 #2

Richard Harris works as a senior cloud security engineer in a multinational company. His organization uses Microsoft Azure cloud-based services. Richard would like to manage, control, and monitor the access to important resources in his organization. Which service in Azure AD can enable Richard to manage, control, and monitor the access to resources in Azure, Azure AD, and other Microsoft online services such as Microsoft Intune or Microsoft 365?

  • A. Privileged Identity Management
  • B. System for Cross-Domain Identity Management
  • C. Federated Identity Management
  • D. Privileged Access Management
解答を表示  ディスカッション  0

正解:D  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

問題 #3

Richard Branson works as a senior cloud security engineer in a multinational company. Richard wants to see the actions performed on AWS resources, the services accessed, users who made requests, and the users or services that performed an action on an AWS service. Which of the following AWS services will provide a log of all system and user actions that affect AWS resources within Richard's organizational AWS account?

  • A. Amazon Route 53 Security
  • B. Amazon CloudWatch Security
  • C. Amazon CloudTrail Security
  • D. Amazon CloudFront Security
解答を表示  ディスカッション  0

正解:C  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

問題 #4

Alex Hales works as a cloud security specialist in an IT company. He wants to make his organization's business faster and more efficient by implementing Security Assertion Mark-up Language (SAML) that will enable employees to securely access multiple applications with a single set of credentials. What is SAML?

  • A. It is an XML-based authentication and authorization standard
  • B. It is a YAML-based authentication and authorization standard
  • C. It is a JSON-based authentication and authorization standard
  • D. It is an HTML-based authentication and authorization standard
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

問題 #5

A cloud security engineer is reviewing storage options and needs a solution that provides block- level storage that can be attached to a single EC2 instance and used like a traditional hard drive.
Which AWS service fits this requirement?

  • A. Amazon Glacier
  • B. Amazon EBS
  • C. Amazon S3
  • D. Amazon EFS
解答を表示  ディスカッション  0

正解:B  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

全 37 ページ中 1 ページ目を表示しています。
全 185 問中 1-5 問目を表示しています。

3%

1258 お客様のコメント最新のコメント

浅田** - 

私は先日、312-40を受験し、試験合格できました。
購入した問題集を何度も解き直していくことによって勉強して、しっかり覚えました。とても役に立ちました。
ありがとうございました。

笹原** - 

312-40試験のテキストですが、これが実に解り易い。図が多く、イメージをつかみやすい

石川** - 

312-40問題集は歯切れよい簡潔な解説が並び、スーッと最短で合格できるのがわかる。

有村** - 

312-40模試が2回分あるためほとんどの出題範囲をカバーしている 解説も丁寧に記載してある。合格だ。役に立ちました。Pass4Testさんこれからもお世話になります。ありがたい

大塚** - 

満点に近い点数で合格された方もいますが、私の場合はギリギリでした。暗記するのほうが苦手なのです。
設問はちゃんとでましたが、いくつかの正解ははっきり覚えません。(・・;)
とにかく合格するのは何よりです。ありがとうございました。

樱谷** - 

現在認証試験に受験を希望する人が多くになっています。各種問題集を販売ウェブサイトもたくさんあります。どれは信頼出来るがわからない、312-40問題集は買ってみました、的中率は本当に高いです。信頼できると言えますよ!

Arisawa - 

どうもありがとうございました。EC-COUNCILいい商品を提供してくれました。312-40試験資料のおかげで、312-40試験に合格しました。

安藤** - 

この問題集だけで、合格できるのか半信半疑でしたが、無事に一度の受験で合格することが出来ました。ほとんどの問題が、この模擬試験と同じで問題であった事に驚きました。今後も活用させて頂きたいと思います。

神谷** - 

本当に使えて、本番試験にも無事合格した。内容は非常に明確です。 メモを取りたい場合は、印刷することもできます。

Kojima - 

最新試験に対応してますし、教科書と過去問題も、この312-40問題集一つに集約していて素晴らしいですね。ありがとうございます。

Kajiwara - 

試験に合格することのみを目的に企画・構成されていますね。内容はほぼ本場試験の問題に似ていますし、これのおかげで合格だ

Sakai - 

私は312-40は全くの素人でしたが無事合格する事ができました。このPass4Testサイトの312-40問題集は解説してあるので理解できました。

Sisters - 

312-40の過去問題集です。過去問が大いに役立つ試験です

近藤** - 

本日、受験し見事満点で合格しました。
本当に助かりました、ありがとうございました。
今後ともよろしくお願い申し上げます。

Kanou - 

本当に312-40に合格したんだよ!!めっちゃ余裕でね!!すべてはPass4Testさんから提供された素晴らしい問題集のおかげです!

椎名** - 

簡単に312-40試験を受験します。212-89を購入して再度受験します。

Morisawa - 

312-40試験における重要な知識を整理している。ありがたい。

河合** - 

312-40ソフトバージョンをダウンロードできるのも非常にありがたいです。詳細に、312-40出題がされているので非常に役に立っています。

外山** - 

友達から勧められてPass4Testの312-40問題集を試しに購入してみました。内容はとても充実していてわからなかった問題もちゃんと解釈もついていて、わかりやすかったです。無事合格です。EC-COUNCILおかげです。本当にお世話になりました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。