最新なISTQB CT-TAE問題集(82題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なISTQB Test Automation Engineer CT-TAE問題集を提供し、それをダウンロードしてから、CT-TAE試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:CT-TAE
  • 試験名称:Certified Tester Test Automation Engineer
  • 問題数:82 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-08
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
You are evaluating several test modelling tools and are wanting to automatically generate test cases within the tool where many different combinations of input data are created.
You are then wanting to export the test cases into a csv file which can then be read by a functional test execution tool using a data-driven or keyword-driven scripting method.
You have investigated several tools and there is only one tool that provides all the necessary features defined by your team with the exception of the export facility. It does not provide an export into either .xls or .csv formats.
What would be the BEST next step regarding the selection of this tool?
A. Ask the vendor and use forums to see if a solution is available or going to be available in the future.
B. Consider another tool that is more "fit for purpose" and has all the features required.
C. Explore the possibility of creating your own export facility.
D. Purchase this tool and generate the .csv file manually.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
You are working as a TAE for a company who are re-designing their website. The new website provides information for customers and there are two minor features being developed:
1) Request a newsletter
2) Ability to contact the organisation with a question or comment
The website must be "mobile friendly" and available on all major web browsers.
You have been tasked to provide an automated solution for web browsers only and to concentrate on the two minor features.
What would be a KEY challenge with automation in this context?
A. Because there is a high level of intrusion there may be many false alarms.
B. A low level of intrusion is likely from use of existing UI elements, but depending on the solution this might be more complex than a higher level of intrusion.
C. The benefits of automation might not be achieved for many years due to the complexities of the SUT and automation solution.
D. Automation might not be possible on the mobile devices.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
You have investigated a new tool which enables the modelling of the SUT and can then generate test cases either manually or automatically. You have convinced your managers that the best way forward is to conduct a pilot project for this tool. You need to select a project to use for the pilot. You have the choice of the following projects:
Project A: A two-year project that is critical to the business and is currently in the requirement phase. This project is for a new e-commerce web site and is mostly being developed "in-house" although the payment system is being developed and delivered by a 3rd party provider.
Project B: A safety critical application for software to drive and park cars.
Project C: An upgrade to an important HR timesheet tracking application that will be available on a desktop and mobile application. This is a 1-month project developed in-house.
Project D The payment system from project A.
Which project would be BEST for the pilot?
A. Project B because it is a safety critical system and has high visibility.
B. Project C because it is a short, low priority project but is important.
C. Project A because it is a large project and has high visibility and is in the requirement phase.
D. Project D because it is a small part of a larger project and will help show the tool's capabilities.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Consider a SUT that small run on multiple platform during the execution of automated test runs. In each test run an automated test suite needs to be executed, with the same version of the TAF, against the same version of the SUT of each platform. Each platform shall have its own dedicated test environment. Your goal is to implement a process as automated as possible ( i.e with minimal manual intervention) that allows implementing a consistent setup of the TAS across the multiple test environments.
Which two of the following aspects are MOST relevant for achieving your goal in this scenario?
A) The configuration of the TAS uses automated installation scripts
B) The TAF saves the logs needed to debug errors in XML format
C) Features of the TAF not used by the automated tests have been tested D) All the automated test cases contain the expected results E) The TAS components are under configuration management
A. B and d
B. B and c
C. A and d
D. A and e
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which of the following statements BEST describe aspects of the SUT to consider when designing a TAA?
A. All the internal test interfaces of the SUT should be removed prior to the product release
B. All the external test interfaces of the SUT should be removed prior to the product release
C. All the interaction between SUT and TAS should be logged with the highest level of detail
D. All the interface of the SUT affected by the tests should be controllable by the TAA
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
You are working on a government system called "Making Tax Digital" or MTD for short. This system is being implemented to stop manual human input error and also to reduce fraudulent behaviour from companies when submitting their tax and VAT returns.
The key concept is that registered companies will need to use government recommended 3rd party software for their accounts and book keeping. These 3rd party applications will have a direct interface into the government's main system for transactions and submissions.
You have been using a test execution tool successfully on the project so far. and have implemented a basic
"capture/replay" approach to scripting.
The management have been encouraged with the automation so far, but want the following objectives to be met:
* Test cases added easily
* Reduction in the amount of scripts and script duplication
* Reduction in maintenance costs
Which scripting technique would be MOST suitable in this scenario in order to meet the objectives?
A. Data-driven scripting
B. Linear scripting
C. Keyword-driven scripting
D. Structured scripting
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Your TAS has been running successfully on a Windows/GUI based SUT for some years. The SUT has undergone minimal change over the years to maintain business as usual, deploying six-monthly releases for minor enhancements and bug fixes using a waterfall lifecycle.
The TAS has not changed at all during this period. The current project for the SUT will be using the Scrum methodology to deliver a more modern, competitive, user interface. It is in the release planning stage with an agreed release backlog and set of sprints outlined.
The move from lengthy waterfall releases to shorter sprints has led you to conduct a review of the current TAS to make sure it is robust and fully optimised for the timescale challenges of the new project.
What two steps would be BEST to undertake during the review?
a) Ensure that new automation code is using the same naming conventions as existing code.
b) Perform a full regression run in Sprint 1 to identify what improvements could be made to the TAS for future sprints.
c) Ensure that the TAS is using the latest libraries for the operating system.
d) Review the functions that act upon the controls for the GUI for possible consolidation.
e) Involve the test team to see what ease-of-use improvements they would like to see made to the TAS.
A. b and c
B. a and b
C. c and d
D. d and e
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
When the SUT provides insight into the behaviour of the system, providing the users the with the status of the various actions performed so that they can check that expected behaviour equals actual behaviour, what is this called?
A. Portability.
B. Controllability.
C. Maintainability.
D. Observability.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社のCT-TAE問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のCT-TAE問題集は100%の正確率を持っています。弊社のCT-TAE問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のCT-TAE問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のCT-TAE問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のCT-TAE問題集はあなたがCT-TAE認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のCT-TAE試験「Certified Tester Test Automation Engineer」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、CT-TAE試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でTest Automation Engineer試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のCT-TAE問題集は印刷されることができ、ソフト版のCT-TAE問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のTest Automation Engineer問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのISTQB CT-TAE問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。ISTQB CT-TAE問題集は最新のISTQB CT-TAE試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのISTQB CT-TAE問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

ISTQB CT-TAE 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Introduction and Objectives for Test Automation: This section explores the rationale, benefits, drawbacks, and key success elements in test automation.
トピック 2
  • Verifying the Test Automation System (TAS): This section covers the validation of automated test environments and script suites.
トピック 3
  • Test Automation Reporting and Metrics: This section covers the identification and categorization of metrics to evaluate automation strategies and their impact.
トピック 4
  • Continuous Improvement: This section covers methods for enhancing automation solutions and adapting to evolving requirements.
トピック 5
  • Transitioning Manual Testing to an Automated Environment: This section covers automation suitability, implementation of automated regression tests, and integrating automation into new feature testing.
トピック 6
  • Preparing for Test Automation: This section focuses on system analysis, tool evaluation, and incorporating testability into design.
トピック 7
  • The Generic Test Automation Architecture: This section covers details about the framework and design principles of the Generic Test Automation Architecture (gTAA).

参照:https://www.istqb.org/certifications/test-automation-engineer

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のCT-TAE問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のISTQB CT-TAE学習教材を持っていることを保証します。

646 お客様のコメント最新のコメント

有坂** - 

同僚の一人はCT-TAE試験に合格しました。オフィスの皆様が驚いた。彼にPass4Test推奨してくれて,私も試験に合格しました!

Nanazono - 

出題分野を幅広く網羅し、側注付きで理解しやすい参考書だなっていう印象です。

Sugiura - 

一回で合格しました。この本で理解していれば、迷わず回答できる問題が9割でした。このCT-TAE一つで充分だと思います。

Katou - 

Pass4Testに感謝しかないです。CT-TAEにやっと再受験して合格だよ!!早速次に受験したいCT-AIの問題集を購入させていただきました。今回もいい結果が出そう。

Yoshioka - 

メモを取りたい場合は、印刷することもできます。この問題集を覚えて受験して、無事、合格することができました。感謝感激です。

久远** - 

CT-TAE問題集一つで万全の試験対策が出来て素敵な問題集になっている。ISTQBさんすごい

藤*绫 - 

またお世話になってます。CT-TAEに無事合格しました。ここで感謝致します。結果はもちろん合格だよぉーん。これからもお世話になります。

宫崎** - 

試験内容を徹底的に分析し、Pass4TestのCT-TAE問題集は初心者にも分かりやすい

夏*波 - 

一問一問実際に手を動かして書いてみる練習で合格を手にしました。Pass4Testの問題集はいつも素敵でございますね。

大塚** - 

初心者に優しい問題集になっており、無事、試験に合格することができました。本当に助かりました。誠に有難うございます

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。