最新なSalesforce ADM-201問題集(153題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSalesforce Salesforce Certified Administrator ADM-201問題集を提供し、それをダウンロードしてから、ADM-201試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:ADM-201
  • 試験名称:Salesforce Certified Administrator
  • 問題数:153 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-05
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
ADM-201日本語版クリック」
質問 1:
A user at Northern Trail Outfitters is having trouble logging in to Salesforce. The user's login history shows that this person has attempted to log in multiple times and has been locked out of the organization. Which two steps should a Platform Administrator take to help the user log in to Salesforce?
A. Log in as the user to unlock the user and reset the password.
B. Reset the password policies to allow the user to login.
C. Use the unlock button on the user's record detail page.
D. Reset password on the user's record detail page.
正解:C,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A Platform Administrator creates a custom text area field on the Account object and adds it to the service team ' s page layout. The service team manager loves the addition of this field and wants it to appear in the highlights panel so that the service reps can quickly find it when on the Account page. How should the administrator accomplish this?
A. Create a new page layout and a new section titled highlights panel.
B. In the Account object manager, create a custom compact layout.
C. From the page layout editor, drag the field to the highlights panel.
D. Make the field required and move it to the top of the page.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A Platform Administrator has been asked to change the data type of an auto number to a text field. What should the administrator be aware of before changing the field? 99
A. Existing field values will remain unchanged.
B. Existing field values will be deleted.
C. Changing Auto Number field to Text is prevented.
D. Existing field values will be converted.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which two solutions is a Platform Administrator able to find on AppExchange to enhance their organization?
A. Communities
B. Customers
C. Consultants
D. Components
正解:C,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A Platform Administrator at Cloud Kicks has a request from the finance team that all won opportunities over a certain value must be checked for accuracy before the deal can be considered fully closed. The assigned finance team member, as well as the sellers' manager, both must sign off on the deal, with the manager doing so first. Then, the finance team member must sign off, for a total of up to three sign-offs per opportunity. How should the administrator address this request?
A. Add a Lightning web component to the opportunity page to capture the details in an approval record.
B. Create a quick action to send emails to both the manager and the finance team member.
C. Create an approval process with specific steps.
D. Create a screen flow that runs anytime an opportunity is closed.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which two actions should a Platform Administrator perform with Case escalation rules?
A. Send email notifications.
B. Reopen the Case.
C. Reassign the Case.
D. Change the Case Priority.
正解:A,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Ursa Major Solar (UMS) wants a place within Salesforce to discuss sensitive records. UMS would like to be able to add new members but does not want non-members to be able to see any information about the forum.
What should a Platform Administrator configure to achieve this?
A. Chatter Unlisted Group
B. Chatter Public Group
C. Chatter Private Group
D. Private Chatter Channel
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Universal Containers wants to ensure that cases are routed to the right people at the right time, but there is a growing support organization. The business wants to be able to move people around and adjust the work they get without having to request extra assistance or rely on the administrator teams. Which tool allows the business to control its own assignment of work?
A. Email-to-Case
B. Lead Assignment Rules
C. Case Assignment Rules
D. Omni-Channel
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のADM-201問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSalesforce ADM-201学習教材を持っていることを保証します。

Salesforce ADM-201 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Set Up Chatter Free Users And Invites
  • Restrict Logins
  • Determine Object Access
  • Set Up Record Access
  • Manage Record Access With The Role Hierarchy
トピック 2
  • Create Selection Fields: Picklists And Lookups
  • Create Formula Fields
  • Work With Page Layouts
  • Work With Record Types And Business Processes
トピック 3
  • Automate The Support Process
  • Understand The Salesforce Console
  • Enable Collaboration In The Service Cloud
  • Analyze Support Data With Reports And Dashboards
トピック 4
  • Deal With Record Access Exceptions
  • Control Access To Events
  • Manage Field-Level Security
  • Administer Standard Fields
  • Create New Custom Fields
トピック 5
  • Print, Export, And Email Reports
  • Build Dashboards
  • Set Up Workflow Rules And Process Builder
  • Automate Leads And Cases
  • For Virtual Classroom Attendees, This Content Is Delivered

参照:https://trailhead.salesforce.com/en/academy/classes/adm201-administration-essentials-for-new-admins/

弊社は無料でSalesforce Certified Administrator試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のADM-201問題集は印刷されることができ、ソフト版のADM-201問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のADM-201問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のADM-201問題集は100%の正確率を持っています。弊社のADM-201問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のADM-201問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のADM-201問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のADM-201問題集はあなたがADM-201認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のADM-201試験「Salesforce Certified Administrator」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、ADM-201試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のSalesforce Certified Administrator問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSalesforce ADM-201問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Salesforce ADM-201問題集は最新のSalesforce ADM-201試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSalesforce ADM-201問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

1161 お客様のコメント最新のコメント

Shiina - 

本書をしっかり熟読し基本的な知識を身に着けることが可能です。
身に着けた知識は、本書に付属するアプリでしっかりと反復演習を行うことで、ADM-201試験対策ができます。

矢野** - 

本当にさ、迷ってるなら、Pass4Testの問題集を買えばいいのでは?って感じです。だって五回受験合格全てここに頼ってたもん。

Kakuta - 

無駄なく効率よくADM-201を学べるとおもう。実力を測ってから学習を始められるので、苦手な分野の知識を補完したり、得意な分野をより伸ばす、といったことがより効率的にできます。

小桥** - 

問題集の質問と解答を読むことを繰り返し、きちんと暗記して、ADM-201合格できました。

北原** - 

自己採点の結果。。。。
余裕でADM-201に受かりました!!

Sonobe - 

今日ADM-201の受験結果が出ました。高得点で合格になりました。有難いPass4Test本当に内容もすごく素晴らしかった。

Toyooka - 

Pass4Testのおかげでいい参考書に出会えました。試験に挑んでみたいと思います。

Koshiba - 

ソフトとアプリがもらえて、内容も濃く、問題や擬似問題集と回答などもあり、ADM-2011冊で試験に対応できる良い本だと思います。

Takatsuki - 

試験を受けないまでも、ADM-201情報システムに関連した仕事をする前に一通り目を通しておくといろいろ参考になると思います。

长谷** - 

初めてADM-201試験に参加し、幸いにして、無事に合格しました。ADM-201参考資料のおかげです。

藤あ** - 

ADM-201試験を受験したのはこれが初めてでこの模擬試験を解いてから望むとベストです。

高*寿 - 

独学で、該当の問題集を1週間、繰り返し読み込めました。合格することができました。本番の試験が模擬試験とほとんど変わらなかったので、落ち着いて問題を解くことができました。ありがとうございました。

Watabe - 

Salesforce ADM-201学習の仕方をガイドしてくれるのが、ありがたいです。

北山** - 

ADM-201問題集一つで万全の試験対策、素敵です。無事試験にごうかくしました。

Tanaka - 

先日、SalesforceのADM-201を無事に合格しました。
この前、ご対応ありがとうございました。試験の問題と多くの誤りがありますが、信頼できます。
本当にありがとうございました。

北岛** - 

ADM-201合格しましたよ。勿論、この問題集のお陰です。
勉強しやすかったです。ありがとうございました。

Noyama - 

ADM-201試験参考書を一週間だけで勉強したけど、無事にADM-201試験をパスしました。よかったです!

佐藤** - 

Pass4Testの問題集はADM-201学習しやすい作りになっている

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。