Which task does terraform init not perform?
A. Validates that values are set for all required input variables.
B. Discovers any remote modules and downloads them.
C. Connects to the configured backend.
D. Discovers all providers used in the configuration and downloads them.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 2:
Changing the Terraform backend from the default " local " backend to a different one after performing your first terrafom apply is:
A. Mandatory
B. Discouraged
C. Impossible
D. Optional
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 3:
What value does the Terraform Cloud private registry provide over the public Terraform Module Registry?
A. The ability to share modules publicly with any user of Terraform
B. The ability to restrict modules to members of Terraform Cloud or Enterprise organizations
C. The ability to tag modules by version or release
D. The ability to share modules with public Terraform users and members of Terraform Cloud Organizations
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
What is the Terraform style convention for indenting a nesting level compared to the one above it?
A. With three spaces
B. With four spaces
C. With two spaces
D. With a tab
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 5:
Which are forbidden actions when the terraform state file is locked? Choose three correct answers.
A. Terraform apply
B. Terraform state list
C. Terraform destroy
D. Terraform validate
E. Terraform for
F. Terraform validate
正解:A,C,F
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 6:
Parent modules can always access a child module's variable values.
A. False
B. True
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 7:
What is the purpose of the terraform.lock.hcl file in Terraform?
A. There is no such file.
B. Tracking specific provider dependencies.
C. Storing references to workspaces, which are locked.
D. Preventing Terraform runs from occurring.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 8:
Which of these actions are forbidden when the Terraform state file is locked? (Pick the 3 correct responses)
A. terraform destroy
B. terraform apply
C. terraform state list
D. terraform fmt
正解:A,B,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
1253 お客様のコメント





Tanimura -
Terraform-Associate-004の試験に受かりました!!Pass4Test本当に有難うございます!