最新なMotorola Solutions MSC-121問題集(112題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なMotorola Solutions Wireless Network MSC-121問題集を提供し、それをダウンロードしてから、MSC-121試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:MSC-121
  • 試験名称:Design WLan Solutions
  • 問題数:112 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-04
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
You are performing a site survey for a law firm in a multi-tenant, multistory building. The firm uses VOIP wireless phones and they plan to implement an 802.11g network. Since you are concerned about latency, you associate an 802.11g client with an 802.11g access point and then use a wireless protocol analyzer to capture wireless traffic on the 2.4 GHz channels. Among the expected management, control, and data frames displayed by the protocol analyzer you notice numerous CTS frames. Which of the following best explains what the presence of CTS frames on an 802.11g network indicates?
A. The presence of other VOIP phone systems in the area
B. The presence of 802.11b devices
C. That there is a wireless intrusion detection system in the building
D. That you will have no problem with the VOIP phones
正解:B

質問 2:
You are responsible for designing an 802.11n controller based wireless LAN for your organization using independent access point technology, The Information Technology team has decided the wireless LAN controllers should be installed on the core layer at the headquarters office location configured for centralized forwarding. Which statements are true concerns with respect to this type of installation (select TWO)?
A. Network core layer deployments should always use 10 Gigabit (or faster) Ethernet components.
B. S02.11n independent access points require the controller be installed at the network access layer only.
C. The WLAN controller at the core layer may be a bottleneck and limit scalability if not properly planned.
D. With centralized forwarding enabled all wireless traffic is tunneled to the WLAN controller that is connected to the network core layer.
正解:C,D

質問 3:
You have a client that would like you to design a large wireless network that will include access in remote locations. Requirements include:
The client uses ActiveDirectory as their credential-store and have AD servers at the data center and remote locations. What is the best way to design a wireless network where users could still be authenticated in case of a WAN-link failure at the remote site?
A. Install RADIUS servers at each remote location.
B. If the WAN link is severed, there is no way to reach primary or backup RADIUS servers.
C. Use the on-board RADIUS server in the AP as the secondary server and configure it to use the local LDAP server as its data-store.
D. Create a common login/password that could be hard coded into APs for emergency use.
正解:C

質問 4:
Your customer has a requirement that all APs used in the design must use external dipole antennas. Which of the following APs cannot meet this requirement?
A. AP6511
B. AP650
C. AP7131
D. AP5131
正解:A

質問 5:
You are drafting all of the final design documentation and the customer wishes to make a change at the last minute. He would like to add a wireless bridge connection between two of their buildings on a campus. The buildings are about 300 yards (275 meters) apart with clear line of site between them. Given this information and that the customer is interested in a cost effective solutions, what antenna type would best fit this application?
A. High gain Omni directional
B. Yagi
C. Dipole
D. Parabolic dish
正解:B

質問 6:
Motorola's "Site Survivability'' concept gives the wireless network the power of wireless computing on the edge. What does this mean?
A. With direct routing, QoS, security, and mobility services on the Access Point, the network keeps running even if there is a problem with the wireless controller or the wired network
B. Application-aware smart RF adjusts power and channel to provide best coverage if there is RF interference or a neighboring AP is having a problem.
C. If your T1/E1 link fails, Access Points or controllers can automatically switch over to a 3g network backhaul
D. RFID traffic load-balancing with rate limiting and bandwidth management
正解:A

質問 7:
You are designing a WLAN for a new customer and have been given a Customer Checklist for WLAN.
Given this checklist, please answer the test item(s) below.

If only the external walls were concrete and the internal walls are now sheetrock how would that affect the total AP count?
A. Total AP count would remain the same
B. Total AP count would increase
C. Total AP count would decrease
正解:C

質問 8:
You are working with a geographically dispersed client on the design of a new network. The RFP has identified that there are 50 locations and that each must:
The customer also needs to:
Assuming the client is interested in a cost effective and scalable solution, which Motorola Solutions Wireless Controller and Access Points would you implement?
A. RFS7000 with AP6532
B. RFS7000 with AP650
C. RFS6000 with AP650
D. RFS4000 with AP650
E. RF56000 with AP6532
正解:D

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のMSC-121問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のMotorola Solutions MSC-121学習教材を持っていることを保証します。

弊社のMSC-121問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のMSC-121問題集は100%の正確率を持っています。弊社のMSC-121問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のMSC-121問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のMSC-121問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のMSC-121問題集はあなたがMSC-121認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のMSC-121試験「Design WLan Solutions」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、MSC-121試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でWireless Network試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のMSC-121問題集は印刷されることができ、ソフト版のMSC-121問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のWireless Network問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのMotorola Solutions MSC-121問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Motorola Solutions MSC-121問題集は最新のMotorola Solutions MSC-121試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのMotorola Solutions MSC-121問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

Motorola Solutions Design WLan Solutions 認定 MSC-121 試験問題:

1. Your latest network design requires you to install 3x3 MIMO access points. Which of the following APs will support this?

A) AP6511
B) AP650
C) AP6532
D) AP7131


2. What two mechanisms do IEEE 802.11 wireless LANs use that will assist with the carrier sense multiple access / collision avoidance (CSMA/CA) process of sharing the wireless medium (select TWO) ?

A) Clear channel assessment
B) Multicast-group address
C) Medium access control
D) Network allocation vector
E) Key management service


3. Which of the following statements is CORRECT concerning the IEEE 802.11 Open Authentication procedure?

A) Uses four way frame exchange
B) Must occur before additional authentication
C) May occur after the association
D) Is optional before additional authentication


4. What type of transmission is displayed in the Spectrum Analysis exhibit at the bottom?

A) Radio station
B) DSSS
C) FHSS
D) Microwave oven


5. The centralized WLAN is actually a hub-and-spoke architecture that requires backhaul of virtually all wireless traffic to a controller (the hub). This hub-and-spoke architecture can create costly scalability and performance issues for$02.11n networks. Motorola's WiNG 5 WLAN 802.11n capable distributed architecture is designed to overcome these challenges.
Some of the challenges are listed below:
Which of the following is another Hub and Spoke challenge that is addressed by the WiNG 5 architecture?

A) Eliminates the need for a controller in large networks
B) Dependent networks can only scale to the processing limitations of the controller and available bandwidth of the network.
C) Extended seamless roaming from mobile devices with no latency
D) Non Peak Application bandwidth down time


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: A、D
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: B

775 お客様のコメント最新のコメント

境ヒ** - 

この通りに行えば、必ず合格出来るようになってます。本MSC-121試験は非常に簡単なので頑張ってください。

Nakahara - 

MSC-121を3周して分からないことをしっかり理解していく。合格しました。Pass4Testのおかげです。一発合格しました!嬉しいです!どうもありがとうございます!

いし** - 

Pass4Testの問題集はすべて十分な情報量が確保されているのに見やすいです。網羅性もかなり高いですね。

Harada - 

このをMSC-121問題集をベースにして、無事試験に合格できました。次はMSC-122を購入したいです。

Fujiwara - 

スマートフォンからアクセスしてもできるので、電車での移動中でも利用していました。それのおかげで試験にも無事合格しました。

Kawabe - 

こちらのテキストは更にもう一歩踏み込んでMSC-121の勉強したい方向けのように。

七瀬** - 

簡単にMSC-121試験を受験します。MSC-122を購入して再度受験します。

Yuria - 

これの合格を目指すと職場で公言したものの忙しさを理由に勉強もせず、急いでこの書籍を購入したのが1月の中頃、開いて勉強を始めたのはなんと3月でした。ただPass4Testのおかげで無事合格しました。

Igarashi - 

MSC-121試験対策のテキストです。内容もしっかりしているし、かなりコスパが高いです。

Nakatani - 

合格できました。
こちらの問題集から、9割以上出ました。大変助かりました。内容も濃く、問題や擬似問題集と回答などもあり、MSC-1211冊で試験に対応できる良い本だと思います。

水野** - 

すべて何も知らない素人の中の素人でしたが、このMSC-121試験対策問題集を読んで、大体理解できたと思います!試験受かりました!

安川** - 

最小限の対策で合格をめざす参考書だと思う。MSC-121試験本番の問題とほぼあってる。広大な試験分野を1冊でカバーしてる!

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。