最新なISTQB CTAL-TM_001問題集(232題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なISTQB ISTQB Test Manager Advanced CTAL-TM_001問題集を提供し、それをダウンロードしてから、CTAL-TM_001試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:CTAL-TM_001
  • 試験名称:ISTQB Certified Tester Advanced Level - Test Manager
  • 問題数:232 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-03
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:11900.00 4999.00  
質問 1:
You are a Test Manager on a new project. The software that is being created will be used to control the projectors in movie theaters. This is a time critical project because the software must be released before the Christmas holiday season which has the highest movie attendance of the year.
You have decided to implement a review process for the work products that are a part of this release to save both time and money. In order to expedite the training, you brought in a consultant to train the participants and moderators in proper review processes. Your team is enthusiastic about participating in the reviews.
The project is in the early planning stages. As the review leader, what is an appropriate activity for you to be doing at this point in the project? [3]
A. Setting a minimum number of defects to be identified in each review
B. Calculating the ROI for the review process
C. Gathering metrics to determine the success of the review process
D. Selecting the review items and the appropriate review type
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
You are the Test Manager on a new project. The schedule is aggressive and will require the team to work at peak efficiency. The requirements are not well defined yet, but it is clear that the project will be using new technologies. To help the developers meet the development schedule, an offshore group will be added to the development team.
At this time there is not enough budget to add more testing resources. The project stakeholders are very concerned about the quality of delivered product and will be watching the project closely, particularly during the testing cycles. The exit criteria from the system test level require no open high priority
/severity defects, 100% pass rate for all test cases covering risks that are classified as
"high" or "very high", 90% pass rate for all "medium" risks and 50% pass rate for all "low" and "very low" risks.
Given this information, which lifecycle model should you recommend? [3]
A. Iterative/incremental
B. Waterfall
C. V-model
D. Spiral
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Your team has been assigned to test a loyalty card program for a supermarket chain. Because this is a highly competitive market significant investment has been made to determine the shortcomings of the products offered by competitors While the feature sets are mostly the same, there is a wide variance In usability and performance and the users perceptions of these quality characteristics Given only this information what test approach would be most appropriate?
A. Experience-based
B. Risk-based
C. Requirements-based
D. Model-based
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
The previous release of an in-house invoicing application was live for 6 months before beingreplaced by a later release.
* Before it went live, €1,500 had been spent on defect prevention and a further €4,500 had been spent on writing and running tests; these tests found 80 defects and the average cost of dealing with these was €50 each.
* By the time that it was replaced, defect reports from live running showed that pre-release testing had found only 80% of the defects that were present; the average cost of dealing with the defects that went live was 12 times that of the internal failures.
Which statement is TRUE?
A. The external failure costs were €13,000 and the total Cost of Quality was €23,000
B. The external failure costs were €12,000 and the total Cost of Quality was €22,000
C. Neither external failure costs nor total Cost of Quality can be calculated from the available data
D. Each defect found before release saved an average of €600
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
You are working on a project that is having problems with regressions. With each release of software given to the test team. 50% of the defects found are actually regressions. To combat this you have decided to implement test automation. You have given your automation team the following goal
'Implement lest automation to automate 90% of the manual regression tests before the product release date.'' Which of the following is likely an issue with this goal being defined as "SMART?
A. It is not measurable against the goals of the project
B. it is not clear if this is achievable in the time allowed
C. It is not relevant to the project objectives
D. It is not specific on what needs to be done
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which of the following organizational structures would be considered unorthodox?
A. Developers within the same team unit test each others' code prior to handing over to a separate testing team for system testing
B. After developers are done unit testing, business analysts alpha test the system before handing over to a separate testing team for system testing
C. Developers and testers are integrated within the same project team, each role focusing on a different level of testing
D. DBAs confirm the referential integrity of the database and developers complete their unit testing before handing over to external organization for system testing
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which of the Mowing should be used to understand the context of testing within an organization?
A. The schedule
B. Stakeholder organization chart
C. The budget
D. The organizational test strategy
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
You are working with a development team who have a CI/CD pipeline implemented. They want to integrate your team's existing test automation into the pipeline to augment their unit tests so they will have continuous testing. They have already determined that this is technically possible with the tool you are using but with require some changes to the test automation framework to integrate the results reporting What will your team need to make this happen?
A. investigation of the licensing models of the tool and an understanding of any potential costs
B. Training regarding how to make the framework modifications so the integration is possible
C. A review to determine if this is the best tool to use for the integration with the CI/CD pipeline
D. Investigation that the tool will be fit for purpose
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
Which of the following are primary activities in conducting product risk analysis?
A. Risk identification, risk testing
B. Risk identification, risk assessment
C. Risk management, risk assessment
D. Risk testing, risk management
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

ISTQB CTAL-TM_001 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Managing the Product: This section of the exam measures the skills of a Test Analyst and focuses on the artefacts under test and the metrics that describe them. Examinees show how to define and collect test metrics to monitor quality and progress, estimate effort and resources for different test scopes, and organize defect management workflows that fit sequential, iterative, or hybrid lifecycles. The aim is to ensure test outcomes align with objectives and inform stakeholders through clear reporting, while using estimation techniques and defect data to guide ongoing test and process improvements.
トピック 2
  • Managing the Team: This section of the exam measures the skills of a Test Lead and addresses the human side of test management. Candidates must demonstrate how to identify the skills required for each project, assess and develop team competence, and apply motivating leadership practices. The syllabus also covers stakeholder relationship management, understanding interests and influence, articulating the business case for testing, and balancing cost?of?quality considerations to ensure testing is properly resourced, communicated, and valued within the wider project.
トピック 3
  • Managing the Test Activities: This section of the exam measures the skills of a Test Manager and covers the end?to?end coordination of testing work. Candidates must demonstrate how to plan testing—defining objectives, scope, resources, schedule, and risk treatments—then how to monitor progress against those plans, control deviations through corrective actions, and conclude testing with completion reports, archival of testware, and lessons?learned sessions. The syllabus also explores tailoring test activities to project context, applying risk?based testing to focus effort where it matters most, shaping a coherent project test strategy, leading process?improvement initiatives, and selecting and managing test tools throughout their lifecycle.

参照:https://www.istqb.org/certifications/certified-tester-advanced-level-test-management-ctal-tm-v3-0/

弊社のISTQB Test Manager Advanced問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのISTQB CTAL-TM_001問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。ISTQB CTAL-TM_001問題集は最新のISTQB CTAL-TM_001試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのISTQB CTAL-TM_001問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でISTQB Test Manager Advanced試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のCTAL-TM_001問題集は印刷されることができ、ソフト版のCTAL-TM_001問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のCTAL-TM_001問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のISTQB CTAL-TM_001学習教材を持っていることを保証します。

弊社のCTAL-TM_001問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のCTAL-TM_001問題集は100%の正確率を持っています。弊社のCTAL-TM_001問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のCTAL-TM_001問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のCTAL-TM_001問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のCTAL-TM_001問題集はあなたがCTAL-TM_001認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のCTAL-TM_001試験「ISTQB Certified Tester Advanced Level - Test Manager」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、CTAL-TM_001試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

1161 お客様のコメント最新のコメント

香*奈 - 

模試プログラムはとてもいいだと思いました。繰り返し練習して、質問と正解を全部覚えて試験合格することができました。CTAL-TM_001を受験するなら是非Pass4Testの書籍をお薦めします。

福*美 - 

オンラインサービスの担当者に丁寧に教えていただき感謝しています。CTAL-TM_001無事合格できました。
Pass4Testの問題集はすごく役に立ちました。

Sugimoto - 

Pass4TestのCTAL-TM_001対策書のおかげで合格に十分な点数と知識を得ることができました。何よりわかり易いですし、社会人として一般教養と言っても良い内容だと思いました。

Masuda - 

CTAL-TM_001の比較的高度な知識、最新事例など深く広く問われますねぇPass4Testさん

Takada - 

知識は勉強してからチャレンジもあります
忘れように勉強しました
Pass4Testの問題集は他の本より安い上にしっかり知識を身に着けられるから安心

Fujishima - 

ギリギリ合格できました。CTAL-TM_001試験直前の決定版だね!

Hoshino - 

私は1週間前にCTAL-TM_001問題集のみを準備しましたが、高得点で試験に合格しました。次はCT-AIに挑戦していきたいと思います。

Watanabe - 

Pass4TestのCTAL-TM_001参考書はこれともう1つ問題集に近い参考書を活用し、2ヶ月ほどマイペースに続け、無事合格しました。試験を見事でパスしました。

Ikura - 

仕事で使うようになり勉強開始。わかりやすかったですし、内容も全面的で、この問題集を覚えて受験して、無事、CTAL-TM_001合格することができました。感謝感激です。

福岛** - 

CTAL-TM_001試験合格への最大の近道になる参考書だと思います。
評価どおり素晴らしい問題集です。ありがとうございました。

林部** - 

CTAL-TM_001の学ぶ私でも安心して読み進められるんすねPass4Testさん細かいっす。これが初めてかも!

结月** - 

一から十までわかりやすく書いてあるこのテキストは丁度よいCTAL-TM_001問題集といえます。

芹沢** - 

勉強期間は3ヶ月ほどです。CTAL-TM_001内容に関してもわかりやすく、一つ一つ確認しながら読み進めることができました。
そして、なんといっても掲載されている問題がすごいです。テスト本番ではほぼ同じような問題次々と出てきました。Pass4Testにかんしゃです。

Aragaki - 

社会人になり、教室に通いつめることも難しくなったので、このCTAL-TM_001問題集を買って勉強をしようと考えました。

咲本** - 

これ一つでで勉強することにしました。解き方がよくわかる詳しい解説が好きです。真面目に1ヶ月以上CTAL-TM_001の問題集を勉強すれば、高得点も可能ではないでしょうか。

Syaku - 

最初はpdf版を一通りやって、試験前日に、模試の部分だけをやりました。試験では合格できました。ありがとうございました。
オススメできると思います。

深野** - 

ISTQBの問題集は試験同様の内容なので、冷静に落ち着いてCTAL-TM_001試験に臨むことができます。

千叶** - 

Pass4Test様のこのCTAL-TM_001問題集のおかげで効率的に学習することができました。
試験に見事で合格しました。ありがとうございました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。