最新なEC-COUNCIL 312-49問題集(534題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なEC-COUNCIL Certified Ethical Hacker 312-49問題集を提供し、それをダウンロードしてから、312-49試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:312-49
  • 試験名称:Computer Hacking Forensic Investigator
  • 問題数:534 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-09-29
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:11900.00 4999.00  
質問 1:
Email archiving is a systematic approach to save and protect the data contained in emails so that it can be accessed fast at a later date. There are two main archive types, namely Local Archive and Server Storage Archive. Which of the following statements is correct while dealing with local archives?
A. Local archives should be stored together with the server storage archives in order to be admissible in a court of law
B. It is difficult to deal with the webmail as there is no offline archive in most cases. So consult your counsel on the case as to the best way to approach and gain access to the required data on servers
C. Server storage archives are the server information and settings stored on a local system, whereas the local archives are the local email client information stored on the mail server
D. Local archives do not have evidentiary value as the email client may alter the message data
正解:B

質問 2:
What is the target host IP in the following command?
A. 172.16.28.95
B. Firewalk does not scan target hosts
C. This command is using FIN packets, which cannot scan target hosts
D. 10.10.150.1
正解:A

質問 3:
Julie is a college student majoring in Information Systems and Computer Science. She is currently writing an essay for her computer crimes class. Julie paper focuses on white-collar crimes in America and how forensics investigators investigate the cases. Julie would like to focus the subject. Julie would like to focus the subject of the essay on the most common type of crime found in corporate America. What crime should Julie focus on?
A. Industrial espionage
B. Physical theft
C. Copyright infringement
D. Denial of Service attacks
正解:A

質問 4:
A picture file is recovered from a computer under investigation. During the investigation process, the file is enlarged 500% to get a better view of its contents. The picture quality is not degraded at all from this process.
What kind of picture is this file. What kind of picture is this file?
A. Catalog image
B. Raster image
C. Metafile image
D. Vector image
正解:D

質問 5:
Which of the following commands shows you the username and IP address used to access the system via a remote login session and the type of client from which they are accessing the system?
A. Net sessions
B. Net stat
C. Net config
D. Net share
正解:A

質問 6:
When is it appropriate to use computer forensics?
A. If employees do not care for their boss management techniques
B. If copyright and intellectual property theft/misuse has occurred
C. If a financial institution is burglarized by robbers
D. If sales drop off for no apparent reason for an extended period of time
正解:B

質問 7:
Which principle states that "anyone or anything, entering a crime scene takes something of the scene with them, and leaves something of themselves behind when they leave"?
A. Enterprise Theory of Investigation
B. Evidence Theory of Investigation
C. Locard ' s Evidence Principle
D. Locard ' s Exchange Principle
正解:D

質問 8:
What type of attack sends SYN requests to a target system with spoofed IP addresses?
A. Ping of death
B. Land
C. Cross site scripting
D. SYN flood
正解:D

EC-COUNCIL 312-49 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Mobile Forensics: Includes forensic acquisition and analysis of mobile devices (Android, iOS), file systems, app data, call logs, SMS, rooting
  • jailbreaking, and mobile OS artifacts.
トピック 2
  • Network Forensics: Covers capturing and analyzing network traffic, event correlation, investigating intrusions, identifying indicators of compromise (IoCs), and wireless forensics.
トピック 3
  • Email and Social Media Forensics: Examines email protocols, header analysis, social media data investigation, artifacts from messaging platforms, and legal aspects of digital correspondence.
トピック 4
  • Dark Web Forensics: Focuses on forensic strategies for the dark web: understanding Tor networks, analyzing dark web artifacts, tracing hidden transactions, and dark web investigation best practices.
トピック 5
  • Data Acquisition and Duplication: This domain focuses on techniques for acquiring forensic images, live vs dead acquisition, order of volatility, forensic duplication, and ensuring the integrity of data.
トピック 6
  • Computer Forensics in Today : Covers fundamentals of digital forensics, importance of forensics in incident response, cybercrimes & investigations, forensic readiness, roles of forensic investigators, and standards & best practices.
トピック 7
  • Linux and Mac Forensics: This domain examines forensic investigation in Unix
  • Linux and macOS systems, volatile memory capture, file systems (e.g., ext, APFS), logs, and operating system-specific artifacts.
トピック 8
  • IoT Forensics: Studies forensic investigation of Internet of Things devices, embedded systems, networked sensors, smart home devices, and artifacts from IoT ecosystems.

参照:https://www.eccouncil.org/programs/computer-hacking-forensic-investigator-chfi/

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の312-49問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のEC-COUNCIL 312-49学習教材を持っていることを保証します。

弊社の312-49問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社の312-49問題集は100%の正確率を持っています。弊社の312-49問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社の312-49問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社の312-49問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社の312-49問題集はあなたが312-49認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社の312-49試験「Computer Hacking Forensic Investigator」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、312-49試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のCertified Ethical Hacker問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのEC-COUNCIL 312-49問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。EC-COUNCIL 312-49問題集は最新のEC-COUNCIL 312-49試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのEC-COUNCIL 312-49問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でCertified Ethical Hacker試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の312-49問題集は印刷されることができ、ソフト版の312-49問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

857 お客様のコメント最新のコメント

宫内** - 

312-49の過去問題集です。過去問が大いに役立つ試験ですので、これだけの量の過去問に対応しているのは素晴らしいです。

藤井** - 

必ず合格したい場合は細かな部分まで網羅してある312-49問題集

鱼住** - 

Pass4Testおすすめします。分かりやすい言葉で解説されており、力作だと思いますので、使い込みたいと思います。

Tanaka - 

担当者の言った通り、問題集を繰り返し読み込め、すべての内容を暗記しました。そして受験し、合格することができました。実によい参考書でしたが、感謝しております。他の友達も推奨します。

上*京 - 

先週312-49問題集を購入しました。内容が理解できなくても忘れてしまっていても模擬試験を繰り返し学習し解答の手順を確認していけば、充分合格点を獲れます。反復練習が合格のカギと言えるでしょう。オススメです。ありがとうございました。

Kurebayashi - 

これを取得するのに短時間で十分でした。試験にももちろん受かりました。

Iwafuji - 

過去問題もしっかりついていて、これ一冊でかなり312-49合格に近づけそうです。しっかり頭に入る構成になっている。

Fujiwara - 

一部の312-49問題集は実際の試験とは異なりますが、知識をさらに強化して試験に合格しました。

山口** - 

私は暗記のために自分でノートを作っていました。312-49試験は暗記が勝負のところがあるので、そこは少し手間かもしれません。

Mori - 

今時のアプリを利用した過去問演習にも対応。きっちりとまとまっていてわかりやすかったです。

中*优 - 

試験に合格するために必須の基本知識がこの312-49問題集一つでで短時間に修得できると思います。

Kashii - 

312-49問題集には丁寧な解説がひたすら書いてあります。次は312-50に挑戦していきたいと思います。

Seki - 

312-49を購入し、その上で、試験に合格しました。Pass4Test様に感謝しております。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。