live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

EC-COUNCIL 412-79v8問題集

412-79v8

試験コード:412-79v8

試験名称:EC-Council Certified Security Analyst (ECSA)

バージョン:V13.75

最近更新時間:2021-06-07

問題と解答:196 Q&As

412-79v8 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集412-79v8 資格取得

質問 1:
Application security assessment is one of the activity that a pen tester performs in the attack phase. It is designed to identify and assess threats to the organization through bespoke, proprietary applications or systems. It checks the application so that a malicious user cannot access, modify, or destroy data or services within the system.

Identify the type of application security assessment which analyzes the application-based code to confirm that it does not contain any sensitive information that an attacker might use to exploit an application.
A. Functionality Testing
B. Web Penetration Testing
C. Source Code Review
D. Authorization Testing
正解:C

質問 2:
One of the steps in information gathering is to run searches on a company using complex keywords in Google.

Which search keywords would you use in the Google search engine to find all the PowerPoint presentations containing information about a target company, ROCHESTON?
A. ROCHESTON filetype:ppt
B. ROCHESTON ppt:filestring
C. ROCHESTON +ppt:filesearch
D. ROCHESTON fileformat:+ppt
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
What are the 6 core concepts in IT security?

A. Server management, website domains, firewalls, IDS, IPS, and auditing
B. Passwords, logins, access controls, restricted domains, configurations, and tunnels
C. Authentication, authorization, confidentiality, integrity,availability, and non-repudiation
D. Biometrics, cloud security, social engineering, DoS attack, viruses, and Trojans
正解:C

質問 4:
Which of the following documents helps in creating a confidential relationship between the pen tester and client to protect critical and confidential information or trade secrets?
A. Non-Disclosure Agreement
B. Liability Insurance
C. Penetration Testing Agreement
D. Rules of Behavior Agreement
正解:A

質問 5:
In a TCP packet filtering firewall, traffic is filtered based on specified session rules, such as when a session is initiated by a recognized computer.

Identify the level up to which the unknown traffic is allowed into the network stack.
A. Level 4 - TCP
B. Level 3 - Internet Protocol (IP)
C. Level 2 - Data Link
D. Level 5 - Application
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Today, most organizations would agree that their most valuable IT assets reside within applications and databases. Most would probably also agree that these are areas that have the weakest levels of security, thus making them the prime target for malicious activity from system administrators, DBAs, contractors, consultants, partners, and customers.

Which of the following flaws refers to an application using poorly written encryption code to securely encrypt and store sensitive data in the database and allows an attacker to steal or modify weakly protected data such as credit card numbers, SSNs, and other authentication credentials?
A. Hidden field manipulation attack
B. Man-in-the-Middle attack
C. SSI injection attack
D. Insecure cryptographic storage attack
正解:D

質問 7:
Which one of the following acts makes reputational risk of poor security a reality because it requires public disclosure of any security breach that involves personal information if it is unencrypted or if it is reasonably believed that the information has been acquired by an unauthorized person?
A. Sarbanes-Oxley 2002
B. Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA)
C. California SB 1386
D. USA Patriot Act 2001
正解:C

質問 8:
Which of the following is NOT generally included in a quote for penetration testing services?
A. Budget required
B. Type of testers involved
C. Expected timescale required to finish the project
D. Type of testing carried out
正解:B

質問 9:
You are conducting a penetration test against a company and you would like to know a personal email address of John, a crucial employee. What is the fastest, cheapest way to find out John's email address.

A. Search in Googlefor his personal email ID
B. Call his wife and ask for his personal email account
C. Call a receptionist and ask for John Stevens' personal email account
D. Send an email to John stating that you cannot send him an important spreadsheet attachment file to his business email account and ask him if he has any other email accounts
正解:D

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の412-79v8問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のEC-COUNCIL 412-79v8学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でCertified Ethical Hacker試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の412-79v8問題集は印刷されることができ、ソフト版の412-79v8問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

タグ:412-79v8問題集、412-79v8、412-79v8、412-79v8、412-79v8、412-79v8、412-79v8、412-79v8、412-79v8、412-79v8

412-79v8 関連試験
EC0-349 - Computer Hacking Forensic Investigator
312-76 - Disaster Recovery Professional Practice Test
312-49 - Computer Hacking Forensic Investigator
312-50v10 - Certified Ethical Hacker Exam (CEH v10)
312-50v9 - Certified Ethical Hacker v9 Exam
関連する認定
Certified Ethical Hacker
CHFI
EC-COUNCIL Certification
ECIH Certification
E-Commerce Architect
Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
レビュー  レビュー  412-79v8合格率:99.9%
出題確率の高い項目を重点的に解説した合格のための412-79v8攻略本です。合格しましたからお礼を言いに

Aiba

これ一冊でOKだね!ほんとうに勉強してて思いました!試験で狙われる論点だけを効率よくマスターすることができるようにしている。

小池**

またお世話になってます。10日前に購入して問題を全部覚えて行って、ようやく412-79v8合格することができました

Kanba

9.7 / 10 - 1788
※免責事項

当サイトは、掲載されたレビューの内容に関していかなる保証いたしません。本番のテストの変更等により使用の結果は異なる可能性があります。実際に商品を購入する際は商品販売元ページを熟読後、ご自身のご判断でご利用ください。また、掲載されたレビューの内容によって生じた利益損害や、ユーザー同士のトラブル等に対し、いかなる責任も負いません。 予めご了承下さい。

人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
Cisco
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EMC
FileMaker
HP
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
すべてのベンダー