最新なSalesforce Sales-Con-201問題集(192題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSalesforce Salesforce Cloud Consultant Sales-Con-201問題集を提供し、それをダウンロードしてから、Sales-Con-201試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:Sales-Con-201
  • 試験名称:Salesforce Certified Sales Cloud Consultant
  • 問題数:192 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-08
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
Sales-Con-201日本語版クリック」
質問 1:
During end-to-end testing, users report that a key business process is missing a step.
What should a consultant do first to resolve the issue?
A. Change the solution to meet the needs of the users and update the training materials.
B. Revise the test scripts and ask users to repeat the testing.
C. Work with key stakeholders to determine if a change to the requirements is necessary to go-live,
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
The sales director at Cloud Kicks wants to prevent users from viewing each other's Opportunities but wants them to check to see that the Account already exists prior to creating a new Account.
Which organization-wide default should the consultant recommend?
A. Set Account to Public Read Only and use & criteria-based sharing rule on Opportunity.
B. Set Account and Opportunity to Public Read Only.
C. Set Account to Public Read Only and set Opportunity to Private.
正解:C

質問 3:
Northern Trail Outfitters published detailed activity measures for its sales teams 6 months ago. The VP of sales has noticed that the number of sales activities reps have logged has increased to meet the new standards, but the actual number of booking activities remains low. The VP suspects that sales reps misunderstand the activity measures process.
What should the consultant recommend?
A. Train the reps on targeted interactions.
B. Deploy Sales Engagement and use Cadences.
C. Reevaluate Opportunity stages.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Cloud Kicks wants to streamline the approval process and give sales managers more efficient ways to approve opportunities in a timely manner.
Which strategy should the consultant recommend to improve Approval Processes?
A. Configure Einstein Opportunity Insights to approve requests.
B. Allow managers to approve or reject requests via an email.
C. Add a dashboard of pending approvals to the Chatter feed.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Universal Containers (UC) deployed Sales Cloud 3 months ago to the North American sales teams. One of the reasons UC selected Sales Cloud is its mobile support which provides flexibility for sales reps.
How should the consultant assure UC's management that Sales Cloud is being successfully adopted on mobile devices?
A. Download the Login History report and filter by device type.
B. Review the user profiles for mobile device permissions.
C. Report on the opportunity records created on a mobile device.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Cloud Kicks (CK) has organization-wide defaults set to Public Read-Only for Opportunity. One of the Account Team roles at CK is Executive Sponsor. Account Team members with the Executive Sponsor role need Read/Write access to all child Opportunities.
How should the consultant meet the requirement?
A. Create an Account sharing rule to grant Read/Write access to Opportunities.
B. Create a flow to grant Read/Write access to Opportunities.
C. Create an Opportunity sharing rule to grant Read/Write access to Opportunities.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
When addressing challenges within Cloud Kicks' Sales Cloud project, which approach should a consultant prioritize to extend declarative development effectively?
A. Opt for custom development, weighing long-term scalability and maintenance against quick solutions.
B. Assess project requirements to decide if custom development or third-party apps are needed, considering budget and resources.
C. Prioritize standard Salesforce features to manage costs while ensuring project success.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料でSalesforce Cloud Consultant試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のSales-Con-201問題集は印刷されることができ、ソフト版のSales-Con-201問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のSales-Con-201問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のSales-Con-201問題集は100%の正確率を持っています。弊社のSales-Con-201問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のSales-Con-201問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のSales-Con-201問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のSales-Con-201問題集はあなたがSales-Con-201認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のSales-Con-201試験「Salesforce Certified Sales Cloud Consultant」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、Sales-Con-201試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のSales-Con-201問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSalesforce Sales-Con-201学習教材を持っていることを保証します。

弊社のSalesforce Cloud Consultant問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSalesforce Sales-Con-201問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Salesforce Sales-Con-201問題集は最新のSalesforce Sales-Con-201試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSalesforce Sales-Con-201問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

Salesforce Certified Sales Cloud Consultant 認定 Sales-Con-201 試験問題:

1. Cloud Kicks (CK) is starting to plan its first Salesforce Release. CK would like to put together a comprehensive preview of the release to communicate the upcoming changes and new features to the leadership team, stakeholders, and end users. CK has asked a consultant for guidance.
Which option should the consultant recommend?

A) Release in a Box
B) Release Notes
C) Release Matrix


2. Annual sales numbers change depending on renewal periods and new products. Sales managers at Universal Containers (UC) want to emphasize the importance of customer retention when prioritizing the pipeline and customer engagement for the sales team.
Which metric should the consultant recommend to help UC emphasize
the importance of customer retention to the overall business strategy?

A) Total Pipeline Value
B) Annual Contract Value (ACV)
C) Customer Lifetime Value (CLV)


3. Northern Trail Outfitters published detailed activity measures for its sales teams 6 months ago. The VP of sales has noticed that the number of sales activities reps have logged has increased to meet the new standards, but the actual number of booking activities remains low. The VP suspects that sales reps misunderstand the activity measures process.
What should the consultant recommend?

A) Train the reps on targeted interactions.
B) Deploy Sales Engagement and use Cadences.
C) Reevaluate Opportunity stages.


4. Cloud Kicks has a Public Read Only Opportunity sharing model. A sales rep noticed they can edit some opportunities associated with accounts they own, but are unable to edit other opportunities associated with accounts they own.
Which reason explains the sales rep's experience?

A) The user is a member of an Account Team with Read/Write access on Opportunities.
B) Sharing rules for Opportunities are set to a public group for managers.
C) Some opportunities associated with these accounts are owned by other users.


5. During the Discovery phase of a Sales Cloud implementation, which step should a consultant complete to prepare for a successful engagement?

A) Create the implementation plan
B) Set project milestones.
C) Define sales processes


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: C
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: B

1162 お客様のコメント最新のコメント

Midorikawa - 

試験の内容がそのまま掲載されているので、見やすく、Sales-Con-201勉強しやすい本だと思いました。仕事にも必ず役に立つ。

村越** - 

ポイントを押さえた説明で、初学者の私でも安心!試験内容を徹底的に分析し、Sales-Con-201合格点を取るための最低限の知識を解説していますから助かりました。

名*静 - 

ほかの方も記載ありましたが、このSalesforceの問題集の模擬試験がとても良いです。Sales-Con-201本番の試験は、この模擬試験を解いてから望むとベストです。

星野** - 

このをSales-Con-201問題集をベースにして、無事試験に合格できました。次はAP-222を購入したいです。

村治** - 

書籍を読むだけでは理解が難しい(つまずきやすい)箇所について、動画でわかりやすく解説している。これのおかげで合格いたしました。

池内** - 

また、図解を豊富に取り入れて、知識を整理できるようにしました。Sales-Con-201の問題集、試験ガイドで十分です。

泉山** - 

全体的には満足いく商品です。資格を取得するために、このSales-Con-201問題集を買って自習しました。

佐藤** - 

Sales-Con-201試験に合格したときは本当に嬉しいです。試験に出る問題はほとんどSales-Con-201問題集に出来ました。大変助かりました。

Wakabayashi - 

Pass4TestのおかげでSales-Con-201の試験に合格いたしました、次はAP-222に挑戦行きたいと思います。電車などの隙間時間もデスクでも、効率よくSales-Con-201学習できそうです。

小林** - 

Sales-Con-201練習問題集があれば、簡単になります。いい資料です!問題集の質問と解答を読むことを繰り返し、きちんと暗記して、合格できました。

Komatsu - 

Pass4Testさんの問題集を使って無事合格することができた。合格って楽しい!

Tatsuta - 

Sales-Con-201必要となる基礎を幅広く習得させたいという思いでした。

Ai - 

実際にSales-Con-201試験は、どの本でもあてはまることかと思いますが、載っている内容の半分くらいが出る印象でした。

Kawahara - 

Pass4Testさんの問題集Sales-Con-201は最高でした。やっと合格できた!
こんな俺が1ヵ月の勉強のみで合格できたので
是非参考にして合格し就活や転職の成功の足しにしてくれ。
Pass4Testさん、本当に感謝してます!

Nohara - 

合格しました。
貴社Pass4Testホームページに記載のとおり、高い合格率がありますよね。ありがとうございました。

Nanazono - 

勉強は大変でしたが、いい結果がでました。Sales-Con-201の問題集はともて役に立ちました。有難うございました。

Yamauchi - 

Sales-Con-201の内容に理解容易な平易な記述がされており、確実に合格できそうである。Pass4Testさん、先にあざっす

水泽** - 

Pass4Testの問題集は他の本より安い上にしっかり知識を身に着けられるから大変参考にもなります。
巻中のコラムも読みごたえがあって好感が持てました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。