最新なGoogle Professional-Collaboration-Engineer問題集(96題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なGoogle Google Cloud Certified Professional-Collaboration-Engineer問題集を提供し、それをダウンロードしてから、Professional-Collaboration-Engineer試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:Professional-Collaboration-Engineer
  • 試験名称:Google Cloud Certified - Professional Collaboration Engineer
  • 問題数:96 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-06-30
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
HR informs you that a user has been terminated and their account has been suspended. The user is part of a current legal investigation, and HR requires the user's email data to remain on hold. The terminated user's team is actively working on a critical project with files owned by the user. You need to ensure that the terminated user's content is appropriately kept before provisioning their license to a new user.
What two actions should you take? (Choose two.)
A. Extend the legal hold on the user's email data.
B. Move project files to a Team Drive or transfer ownership.
C. Delete the account, freeing up a G Suite License.
D. Rename the account to the new user starting next week.
E. Assign the terminated user account an Archive User license.
正解:C,D

質問 2:
Your client is a 5,000-employee company with a high turn-over rate that requires them to add and suspend user accounts. When new employees are onboarded, a user object is created in Active Directory. They have determined that manually creating the users in G Suite Admin Panel is time- consuming and prone to error. You need to work with the client to identify a method of creating new users that will reduce time and error.
What should you do?
A. Install G Suite Sync for Microsoft Outlook on all employees' computers.
B. Install Google Cloud Directory Sync on a supported server.
C. Install Google Apps Manager to automate add-user scripts.
D. Install Google Cloud Directory Sync on all Domain Controllers.
正解:D

質問 3:
Your company has an OU that contains your sales team and an OU that contains your market research team. The sales team is often a target of mass email from legitimate senders, which is distracting to their job duties. The market research team also receives that email content, but they want it because it often contains interesting market analysis or competitive intelligence. Constant Contact is often used as the source of these messages. Your company also uses Constant Contact for your own mass email marketing. You need to set email controls at the Sales OU without affecting your own outgoing email or the market research OU.
What should you do?
A. Create an approved senders list at the Market Research OU that contains the mass email sender addresses.
B. Create a blocked senders list at the Sales OU that contains the mass email sender addresses.
C. Create a blocked senders list as the Sales OU that contains the mass email sender addresses, but bypass this setting for Constant Contact emails.
D. Create a blocked senders list at the root level, and then an approved senders list at the Market Research OU, both containing the mass email sender addresses.
正解:C

質問 4:
Your organization has just appointed a new CISO. They have signed up to receive admin alerts and just received an alert for a suspicious login attempt. They are trying to determine how frequently suspicious login attempts occur within the organization. The CISO has asked you to provide details for each user account that has had a suspicious login attempt in the past year and the number of times it occurred for each account.
What action should you take to meet these requirements?
A. Create a custom dashboard with the security investigation tool showing suspicious logins.
B. Create a custom query in BigQuery showing all suspicious login details.
C. Use the login audit report to export all suspicious login details for analysis.
D. Use the account activity report to export all suspicious login details for analysis.
正解:C

質問 5:
User A is a Basic License holder. User B is a Business License holder. These two users, along with many additional users, are in the same organizational unit at the same company. When User A attempts to access Drive, they receive the following error: "We are sorry, but you do not have access to Google Docs Editors. Please contact your Organization Administrator for access." User B is not presented with the same error and accesses the service without issues.
How do you provide access to Drive for User A?
A. Select User A in the Directory, and under the Licenses section, change their license from Basic to Business to add the Drive and Docs service.
B. In Apps > G Suite, determine the Group that has Drive and Docs enabled as a service. Add User A to this group.
C. In Apps > G Suite > Drive and Docs, select the organizational unit the users are in and enable Drive for the organizational unit.
D. Select User A in the Directory, and under the Apps section, check whether Drive and Docs is disabled.
If so, enable it in the User record.
正解:A

質問 6:
Your business partner requests that a new custom cloud application be set up to log in without having separate credentials.
What is your business partner required to provide in order to proceed?
A. Service provider logout URL
B. Service provider ACS URL
C. Service provider certificate
D. Identity Provider URL
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Your company (your-company.com) just acquired a new business (new-company.com) that is running their email on-premises. It is close to their peak season, so any major changes need to be postponed. However, you need to ensure that the users at the new business can receive email addressed to them using your-company.com into their on-premises email server. You need to set up an email routing policy to accomplish this.
What steps should you take?
A. Set up a Default route with split delivery to route email to the on-premises server.
B. Set up an Inbound Mail Gateway to reroute all inbound email to the on-premises server.
C. Set up accounts for the new employees, and use mail forwarding rules to send to the on-premises server.
D. Set up an Outbound Mail Gateway to route all outbound email to the on-premises server.
正解:B

質問 8:
Your company's Chief Information Security Officer has made a new policy where third-party apps should not have OAuth permissions to Google Drive. You need to reconfigure current settings to adhere to this policy.
What should you do?
A. Access the Security Menu > API Permissions > choose Drive and Disable All Access.
B. Access Apps > G Suite > Drive and Docs > Sharing Settings and disable sharing outside of your domain
C. Access the Security Menu > API Permissions > choose Drive and Disable High Risk Access.
D. Access the Security Menu> API Reference > disable all API Access.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料でGoogle Cloud Certified試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のProfessional-Collaboration-Engineer問題集は印刷されることができ、ソフト版のProfessional-Collaboration-Engineer問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のGoogle Cloud Certified問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのGoogle Professional-Collaboration-Engineer問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Google Professional-Collaboration-Engineer問題集は最新のGoogle Professional-Collaboration-Engineer試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのGoogle Professional-Collaboration-Engineer問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のProfessional-Collaboration-Engineer問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のProfessional-Collaboration-Engineer問題集は100%の正確率を持っています。弊社のProfessional-Collaboration-Engineer問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のProfessional-Collaboration-Engineer問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のProfessional-Collaboration-Engineer問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のProfessional-Collaboration-Engineer問題集はあなたがProfessional-Collaboration-Engineer認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のProfessional-Collaboration-Engineer試験「Google Cloud Certified - Professional Collaboration Engineer」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、Professional-Collaboration-Engineer試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のProfessional-Collaboration-Engineer問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のGoogle Professional-Collaboration-Engineer学習教材を持っていることを保証します。

Google Professional-Collaboration-Engineer 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Granting API access to applications that need access
  • Managing rollout of new Google functionality to end users
トピック 2
  • Evaluating Marketplace and Connected app landscape
  • Configuring third-party SSO for Google Workspace
トピック 3
  • Diagnosing and resolving mail routing issues
  • Configuring attachment compliance
  • Administering Google Workspace Services
トピック 4
  • Ensuring compliance with regulatory requirements
  • Implementing authorization policies
トピック 5
  • Configuring and managing Google Workspace core apps
  • Using Google Workspace as an identity provider
トピック 6
  • Integrating LDAP with Google Workspace
  • Configuring and managing provisioning
トピック 7
  • Implications of current Google Workspace APIs to development efforts
  • Integrating with third party for provisioning
トピック 8
  • Implications of current Google Workspace APIs to development efforts
  • Scanning email with Data Loss Prevention
トピック 9
  • Integrating third-party marketplace apps to specific OUs in Google Workspace
  • Adding SP to Cloud Identity

参照:https://cloud.google.com/certification/collaboration-engineer

904 お客様のコメント最新のコメント

Miura - 

ほぼ全部カバーできていると感じた。その分、中身が濃く、いきなりこのテキストを使うと行き詰るかも。いちばんやさしいProfessional-Collaboration-Engineerで学習してからがちょうどくらいだと思います。

Morooka - 

Professional-Collaboration-Engineer試験参考書の更新版の内容はわかりやすくて、覚えやすいです。Professional-Collaboration-Engineer試験合格することは難しいではないです。

本上** - 

普段あんまり本を読む時間ないからPass4Testのこの問題集を購入して暗記しただけで、Professional-Collaboration-Engineer試験に合格しました。

神谷** - 

この1冊に詰まっています。Professional-Collaboration-Engineer合格に必要な力を手に入れました。

Ogino - 

Professional-Collaboration-Engineer独学者はぜひ参考にしたい内容だなって実感しました。これProfessional-Collaboration-Engineer一冊をしっかりやり込めば合格できると思います。しっかりしています。

Yamano - 

最小限の対策で合格をめざすProfessional-Collaboration-Engineer参考書だぜ。問題数も増えた感じで内容も充実している。無事、合格することができました。感謝感激です。

石井** - 

問題や擬似問題集と回答などもあり、Professional-Collaboration-Engineer1冊で試験に対応できる良い本だと思います。

福井** - 

受験者必携の1冊ですねぇ。無駄なく効率よく短時間でProfessional-Collaboration-Engineer合格レベルに到達することができるから。簡単っす。

饭田** - 

丁寧でしっかりとしたProfessional-Collaboration-Engineer解説なので理解しやすいと思います。しっかりとした構成だ.これ一冊でなんとかなりそう

たち** - 

Professional-Collaboration-Engineerが無事で合格しました。ほぼ出題されました。ありがとうございました。

小笠** - 

本当に助けになりました。これを使って不合格になるわけがないよ
試験は受けないので、Professional-Collaboration-Engineer勉強にいいかも。

Goto - 

無事合格です。Pass4Testおかげです。本当にお世話になりました。高印象です。

Mizuki - 

過去問解説もくわしくて、とても勉強しやすい本でした。これ一冊でなんとかなりそう。

Wakabayashi - 

最近Professional-Collaboration-Engineer試験を受験しましたが、Professional-Collaboration-Engineer問題集で準備するのに数日しかかかりませんでした。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。