最新なPegasystems PEGACPSSA25V1問題集(589題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なPegasystems Certified Pega Senior System Architect PEGACPSSA25V1問題集を提供し、それをダウンロードしてから、PEGACPSSA25V1試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:PEGACPSSA25V1
  • 試験名称:Certified Pega Senior System Architect 25
  • 問題数:589 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-10-12
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Which three service protocols are available in the Service Wizard?
(Choose Three)
A. JAVA
B. REST
C. HTTP
D. IOTP
E. SOAP
正解:B,C,E

質問 2:
You are configuring an application to process travel reservations. The reservation case creates child cases for each booking component: flight, hotel stay, and vehicle rental.
How do you update the total cost of the reservation as users update each child case?
A. Add the Update Case shape to the Reservation case type to capture changes to each component cost.
B. Create and declare expression to update the reservation total when the cost of each component changes.
C. Define a case calculation to update the reservation total with the total of each child case.
D. Configure the Create Case shape to propagate the total cost from each child case to the reservation.
正解:C

質問 3:
Which of the following statements is true about the relationship between base rules and circumstanced rules?
A. The name of circumstanced rule remains same as the base rule.
B. A base rule is created by removing circumstancing condition from a rule.
C. A new circumstanced rule always gets created in next higher ruleset version.
D. A base rule is needed as a backup if a circumstanced rule gets deleted.
正解:A

質問 4:
A dynamic layout uses an Inline format to organize UI elements on the screen. The Inline format is configured with two responsive breakpoints: the first one is to change to an Inline grid triple format at 1024 pixels, and the second one is to change to an Inline grid double format at 768 pixels. The UI elements are arranged into various numbers of rows depending on the screen size and number of elements on the screen.
When the screen size is at 800 pixels and there are five elements on the screen, how many elements should be in the last row?
A. Undetermined - it depends on the sizes of the elements.
B. One since it is in Inline grid double format.
C. Two since it is in Inline grid triple format.
D. Five since it is in Inline format.
正解:A

質問 5:
A requirement states that if the request is less than EUR1000, the request is routed to a Cost Center Manager. If the amount is greater than EUR1000, the request is also routed to a Director. In addition, if the request is for customer billable expenses, the request must be approved by an Accounts Payable manager.
How do you configure the process to satisfy this requirement?
A. Add an Approve/Reject step. Set the approval flow type to Cascading and use the reporting structure.
B. Add an Approve/Reject step. Set the approval flow type to Cascading and use an authority matrix.
C. Add an Approve/Reject step. Set the approval flow type to Single level
D. Add a Collect Information step. Use the ToDecisionTable router.
正解:B

質問 6:
An agent in your system is running on three nodes. You have been asked to update the agent's schedule interval. How would you make your update?
A. In SMA, select a node, then select the agent, and finally update the interval.
B. For each node, copy the agent schedule instance and modify the interval.
C. Open the agents rule and update the interval.
D. Open the agent schedule for each node the agent is running on and update the interval.
正解:D

質問 7:
An application must support two case types. The case types are released into production on separate schedules. Given these requirements, which specialization approach do you use?
A. The case types are organized in unique classes. Each case type is managed with a unique ruleset.
B. The case types are organized in the same class. Each case type is managed with a unique ruleset.
C. The case types are organized in unique classes. Both case types are managed with a single ruleset.
D. All rules are managed in the same ruleset and circumstanced by case type.
正解:A

弊社は無料でCertified Pega Senior System Architect試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のPEGACPSSA25V1問題集は印刷されることができ、ソフト版のPEGACPSSA25V1問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のPEGACPSSA25V1問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のPEGACPSSA25V1問題集は100%の正確率を持っています。弊社のPEGACPSSA25V1問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のPEGACPSSA25V1問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のPEGACPSSA25V1問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のPEGACPSSA25V1問題集はあなたがPEGACPSSA25V1認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のPEGACPSSA25V1試験「Certified Pega Senior System Architect 25」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、PEGACPSSA25V1試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のCertified Pega Senior System Architect問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのPegasystems PEGACPSSA25V1問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Pegasystems PEGACPSSA25V1問題集は最新のPegasystems PEGACPSSA25V1試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのPegasystems PEGACPSSA25V1問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のPEGACPSSA25V1問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のPegasystems PEGACPSSA25V1学習教材を持っていることを保証します。

Pegasystems PEGACPSSA25V1 試験シラバストピック:

セクション比重目標
Data and Integration20%- Data Page によるデータ管理
- エラー処理とデータ連携の実装
- データモデリングと妥当性確認
- コネクタによる外部システムとの連携
User Experience and Reusability10%- モジュラー設計による企業全体での再利用
- 再利用可能なコンポーネントとルールセットの活用
- Constellation UX の導入と実装
Performance and Maintenance12%- アプリケーションのデバッグと問題解決
- システムの保守とバージョンアップ
- パフォーマンスのチューニング手法
Case Management20%- ケースライフサイクルの設計と最適化
- プロセスモデリングとフローの設定
- ケースタイプと関連性の設定
Application Development28%- Enterprise Class Structure の定義
- ルール解決と利用可否の管理
- アプリケーションの作成と設定
- Circumstancing によるルールの特殊化
- Queue Processor と Job Scheduler
Security and Access Control10%- アクセス権限とロールの設定
- 認証と認可の仕組み
- セキュリティポリシーとコンプライアンス対応

Pegasystems Certified Pega Senior System Architect 25 認定 PEGACPSSA25V1 試験問題:

問題 #1

Users can access an apartment hunting application from different devices with different screen sizes. A screen displays the photos of available properties. By default, the photos are displayed in three columns. When the screen width is less than 800 pixels, the photos should be displayed in two columns.
How do you implement the screen for this requirement?

  • A. Circumstance the section rule to display different number of columns at different screen sizes.
  • B. Use a column layout with a responsive breakpoint at 800 pixels to hide the left column.
  • C. Circumstance the layout to display different number of columns at different screen sizes.
  • D. Use a dynamic layout with a responsive breakpoint at 800 pixels to change from inline-grid triple to inline-grid double format.
解答を表示  ディスカッション  0

正解:D  🗳️

問題 #2

A manager wants to use resources from two different units to process onboarding cases. You create a record to meet this requirement.

  • A. Work group
  • B. Work pool
  • C. Access group
  • D. Class group
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A  🗳️

問題 #3

Which scenario might benefit from using a temporary case?

  • A. Retail customers can process a return for one or more items in their order or they can process an exchange.
  • B. Banking customers can access a bank's online portal to apply to open a checking or savings account.
  • C. Insurance customers can call a call center to file a new claim, or make changes to a current coverage policy.
  • D. Airline customers can view their travel itinerary or submit a request to modify their itinerary, subject to fees.
解答を表示  ディスカッション  0

正解:D  🗳️

問題 #4

With whom does a system architect work to develop application specifications?

  • A. Business architects
  • B. End-users directly for technical implementation details
  • C. Marketing team for advertising strategies
  • D. Business stakeholders
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A  🗳️

問題 #5

There are five instances of a rule in the rules cache. The only differences between these are the circumstance setting and ruleset version has access to all ruleset versions. On 1 June 2017, which instance is chosen by rule resolution if .Country = Algeria?
Ruleset Version Circumstance
Selfservice: 01-01-01 None
Selfservice: 01-01-01 .Country = Algeria
Selfservice: 01-01-02 Start Date = 1 January 2017
End Date = 31 December 2017
Selfservice: 01-01-03 None, Based Rule checked
Selfservice: 01-01-05 None

  • A. Selfservice: 01-01-01 (Circumstance: .Country=Algeria)
  • B. Selfservice: 01-01-05 (No Circumstance)
  • C. Selfservice: 01-01-01 (No Circumstance)
  • D. Selfservice: 01-01-03 (Circumstance: None, Base Rule Checked)
  • E. Selfservice: 01-01-02 (Circumstance: Start Date = 1 Jan 2017; End Date = 31 Dec 2017
解答を表示  ディスカッション  0

正解:D  🗳️

弊社に問い合わせ:

 サポート: [email protected]

関連する問題集

HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

992 お客様のコメント最新のコメント

南野** - 

PEGACPSSA25V1のアプリバージョンはおすすめです。スマートフォンからアクセスしてもできるので、電車での移動中でも利用していました。それのおかげで試験にも無事合格しました。

上*咲 - 

先日貴社より問題集を購入しました。
該当試験に無事で合格しました。やはり高い的中率がありますよね。
これからも他の試験を受ける予定ですが、またよろしくね。

Karashima - 

Pass4Testさんには本当にお世話になってます。おかげでPEGACPSSA25V1を無事合格して就職始めました。これからも宜しくお願いします。

Ohshiro - 

先週、PEGACPSSA25V1試験合格しました。とても嬉しかったです。またお世話になりました。PEGACPSSA25V1に合格しましたのでここで報告と感謝差し上げます。

麻生** - 

内容もわかりやすくて助かります!試験は受けないので、PEGACPSSA25V1勉強にいいかも。お世話になってます。PEGACPSSA25V1に無事合格しました。ここで感謝致します。

Yamazaki - 

本書で重要ポイント,テクニックを身に付ければ合格がグッとが近づきると思います。この本はわかりやすかったです。

山口** - 

PEGACPSSA25V1初心者でも分かり易いと感じました。
図や表も多いのでわかりやすいです。

後藤** - 

焦っている人におすすめ PEGACPSSA25V1試験直前の決定版だね!

大谷** - 

説明も丁寧で読み込むことにより合格に必要な知識を得ることができます。

依知** - 

満点に近い点数で合格された方もいますが、私の場合はギリギリでした。暗記するのほうが苦手なのです。
設問はちゃんとでましたが、いくつかの正解ははっきり覚えません。(・・;)
とにかく合格するのは何よりです。ありがとうございました。

Mano - 

本日PEGACPSSA25V1受験しました。合格できました。
こちらの問題集から、9割以上出ました。大変助かりました。

野岛** - 

このPEGACPSSA25V1問題集の品質に非常に感謝しています。 PEGACPSSA24V1を購入して再度受験します

三轮** - 

PEGACPSSA25V1過去問を解く上で見開きに、解答があるのは非常に良い。解説もまとまってる。

Morikawa - 

この度は御社の製品を利用させてもらい、まさにお買い得なPass4TestさんのPEGACPSSA25V1問題集だなって思

Yakura - 

PEGACPSSA25V1という試験に受験するまで10日前に購入して問題を全部覚えて行って、ようやく合格することができました。ありがとうございます。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。