live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

SAP P-C4HCD-1811問題集

P-C4HCD-1811

試験コード:P-C4HCD-1811

試験名称:SAP Commerce Cloud Developer

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-22

問題と解答:82 Q&As

P-C4HCD-1811 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集P-C4HCD-1811 資格取得

質問 1:
What is an SAP Hybris AddOn?
A. A set of Java libraries, distributed as a JAR file, used to call external service providers, such as payment, tax, or fraud service providers.
B. A commerce extension that provides optional functionality, such as behavioral targeting, vouchers, Solr faceted search, or subscriptions.
C. A type of extension running on a separate framework that provides specialized back-end functionality and connects with SAP Hybris through RESTful Web Services.
D. A type of extension that allows you to extend SAP Hybris Commerce accelerator functionality, such as sharing on a social network.
正解:D

質問 2:
Which of the following are non-functional requirements? (Choose 3)
A. The online catalog should be reachable 99,99% of the time.
B. The VAT in the cart overview should be visible to the customer.
C. An order confirmation email should be sent to the customer after each order.
D. The application must support three browsers: IE, Chrome and Firefox.
E. A registration form should be simple to complete.
正解:A,D,E

質問 3:
You are creating a new product catalog. Product data and product images are loaded from two different external sources. Which strategies could you use to set up the product catalog versioning system in SAP Hybris Commerce? (Choose 2)
A. Load each data source into a content catalog version, then synchronize the content catalog version with '-' a product catalog version.
B. Load both data sources into a single, staged product catalog version, then synchronize the staged catalog '-' version with the online product catalog version.
C. Load each data source into separate staged product catalog versions, then synchronize both staged
'-' product catalog versions with a single online product catalog version.
D. Load each data source into separate online product catalog versions of the same catalog.
正解:B,C

質問 4:
How can you use catalog versioning in SAP Hybris Commerce? (Choose 2)
A. To separate content for different customers or channels.
B. To allow the business user to roll back to previous versions of the catalog.
C. To provide an audit trail of all the changes made by employees.
D. To maintain summer and winter assortments of products.
正解:A,D

質問 5:
Which user interfaces can you use to enter a customer compliant ticket? (Choose 2)
A. On the storefront using the Assisted Service Module.
B. Order Fulfillment Cockpit.
C. Customer segments perspective in the WCMS Cockpit.
D. Customer Support Cockpit.
正解:A,D

質問 6:
Who is the typical user of the type system?
A. Purchasing manager.
B. Developer.
C. Marketing manager.
D. Product manager.
正解:B

質問 7:
What information is mandatory when you create a new product? (Choose 2)
A. Description.
B. Article number.
C. Online from.
D. Catalog version.
正解:B,D

質問 8:
You are tasked with defining non-functional requirements. Which of the following requirements would you classify as non-functional? (Choose 3)
A. Portability.
B. Reliability.
C. Administration.
D. Team management.
E. Security.
正解:A,B,E

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のP-C4HCD-1811問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP P-C4HCD-1811学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のP-C4HCD-1811問題集は印刷されることができ、ソフト版のP-C4HCD-1811問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
P-C4HCD-1811 関連試験
C_C4H450_01 - SAP Certified Integration Associate - SAP Cloud for Customer
C_THR96_2011 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Workforce Analytics Technical Consultant 2H/2020
C_TADM56_75 - SAP Certified Technology Associate - System Administration (DB2 LUW) with SAP NetWeaver 7.5
P-S4FIN-1709 - SAP Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Financials Experts
C_S4CWM_2102 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud - Warehouse Management Implementation
関連する認定
SAP-Certifications
SAP Certified Technology Professional
SAP Certified Integration Associate
SAP Certified Development Professional
SAP Certified Application Professional
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー