An administrator suspects that recent changes to a flow have created a defect. The administrator wants to test the flow with input data that they believe will cause the error. What can the developer do next?
A. Open theFlow and select Attach to Live Session. Provide the Session Id. Select Attach
B. Open the Flow, Select Debug with inputs. Provide the input values, select Run
C. Open the Flow and selectAttach to Live Session and Provide the Order Number
D. Open the Flow, Select Debug, Provide the input values, Select Run
正解:D
質問 2:
A company's Salesforce orghas high-scale orders enabled. During a flash sale, a customer service representative needs to service an order but it shows as a Pending Order Summary in Salesforce.
What should the customer service representative do?
A. Manually create the Order Summary record
B. The customer servicerepresentative has to wait until the Order Summary is created
C. Use the Create Order Summary action on the Order records actions menu
D. Import the Order from the associated Account page
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 3:
Which objects can a Process Exception be related to?
A. Order Summary, Order Details, Fulfillment Order
B. Order Summary, Fulfillment Order
C. Order Summary, Fulfillment Order, Payment Invoice
D. Order Details, Fulfillment Order, Payment Invoice
正解:B
質問 4:
Which three objects are found within Order Management?
Choose 3 answers
A. Shopping Bag
B. Fulfillment Order
C. Invoice
D. Payment Summary
E. Warehouse Checklist
正解:B,C,D
質問 5:
An Administrator has created a change set with two items, a new apex class and a new apex trigger. When attempting to deploy the change set, and error occurs? What could be the cause?
A. Apex Classes require a header file when deployed <br>
B. The new apex class and trigger have lowered the sent *** **** the ********* threshold
C. <br>
D. Different Metadata types cannot be deployed within a single change set <br>
E. An Apex Trigger cannot be deployed via change set <br>
正解:A
質問 6:
An administrator needs to send an Outbound Message to an external accounting system whenever a Fulfillment Order is created. What is the best practice to create this functionality?
A. Create a Workflow Rule
B. Create an Apex Trigger
C. Create a Process Builder
D. Create a Flow
正解:D
質問 7:
What three steps are requiredwhen deploying changes via change sets?
A. Create thechange set in the sandbox org
B. Add the change set to the release schedule in the target org
C. Upload the change set to the target org
D. Approve the change set in the sandbox org
E. Deploy the change set in the target org
正解:A,C,E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 8:
An administrator is running into performance issues due to a high number of records being created in a flow.
How can the administrator modify the flow to improve scalability?
A. Use the Bulk Create Records node in the Flow to improve performance
B. Offload the creation of records toa Subflow that will be called in the Reference Flow
C. Ask a developer to create a Flowapex action to offload the creation of records
D. Ask a developer to offload all the Flow functionality to Apex code via Triggers and Apex classes
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
1226 お客様のコメント





黒田** -
丁寧なご説明と対応ありがとうございました。無事Order-Management-Administrator試験を合格できました。
本当にいい問題集だと思います。友達にも勧めします。よろしくお願いしますね。