最新なNetwork Appliance NS0-182問題集(166題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なNetwork Appliance NetApp Certified NS0-182問題集を提供し、それをダウンロードしてから、NS0-182試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

NS0-182 actual test
  • 試験コード:NS0-182
  • 試験名称:NetApp Certified Storage Installation Engineer, ONTAP
  • 問題数:166 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-24
  • この試験はもう終わりました。その代わりに、新しい試験 NS0-183 を提供します。

  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Select the Exhibit tab.

Your customer has an AFF A300 installed. They ask you to configure the e0a and e0b ports to use the FC protocol.
Referring to the exhibit, which statement is correct in this scenario?
A. These ports are used for the cluster interconnect.
B. These ports are used for the Ethernet uplink into the customer's network.
C. The configuration of these ports can only be done by OnCommand System Manager.
D. Use the ucadmin command to configure these ports as FC ports.
正解:A

質問 2:
Which statement regarding a node-management LIF is true?
A. The LIF can be set up on a dedicated VLAN in the data network.
B. The LIF can be set up on a dedicated VLAN in the cluster network.
C. The LIF must use two switches for redundancy purposes.
D. The LIF can be set only on the built-in node-management port - e0M.
正解:D

質問 3:
A 4-node cluster has connectivity for both block and file access. Nodes 1 and 3 are used for file access, and nodes 2 and 4 are used for block access. During routine maintenance, node 4 is switched off and the LIFs are migrated to other nodes. Upon investigation, you see that the LIFs that serve file traffic have moved to alternative ports. However, LIFs that serve the block have not migrated.
In this scenario, what is happening?
A. The fiber switch is configured incorrectly.
B. The LIFs that serve the block protocol do not failover.
C. The failover group is configured incorrectly.
D. There is a faulty SFP.
正解:A

質問 4:
You are installing a new cluster with a pair of NetApp CN1610 switches.
Which three statements describe how the ports are configured according to NetApp best practices? (Choose three.)
A. All ports have standard frames enabled.
B. All ports have jumbo frames enabled.
C. Ports 1-12 are designated as cluster host ports.
D. Port 13-16 are designated as cluster host ports.
E. Ports 13-16 are designated as Inter-Switch Links (ISLs).
正解:B,C,E

質問 5:
Click the Exhibit button.

You are receiving AutoSupport e-mail from both controllers, but Active IQ is showing updates from only node cl-01-02.
Referring to the exhibit, what is a reason why Active IQ is receiving AutoSupport updates from only node cl-01-02?
A. The service processor is not configured.
B. The cluster management LIF is down.
C. A firewall rule is blocking the AutoSupport.
D. The mail host is blocking the AutoSupport.
正解:D

質問 6:
A customer wants to expand their 10-node AFF A700s SAN cluster on Cisco Nexus 3132Q-V interconnect switches. The customer has six AFF A700s nodes available.
In this scenario, what should you do to expand the cluster?
A. Add two nodes to the existing cluster without exceeding the SAN cluster limit.
B. Add six nodes to the existing cluster.
C. Add an expansion module to each switch and then add the six nodes.
D. Replace the switches with Cisco Nexus 5596T switches and then add the six nodes.
正解:C

質問 7:
Select the Exhibit tab.

You install a new FAS2650 HA with a DS224C disk shelf and ONTAP 9.5 on a customer site.
Referring to the exhibit, which two statements describe what is required to get an HA cabled system? (Choose two.)
A. Insert a cable from right controller port 0a to IOMA port 1, and from port 0b to IOMB port 3.
B. Insert a cable from left controller port 0a to IOMA port 2, and from port 0b to IOMB port 4, then cable the out-of-band ACP.
C. Insert a cable from left controller port 0a to IOMB port 1, and from port 0b to IOMA port 3.
D. Insert a cable from right controller port 0a to IOMB port 2, and from port 0b to IOMA port 4, then cable the out-of-band ACP.
正解:A,B

質問 8:
You finished an ONTAP 9.5 installation using the information provided by the customer, but the NFS exports and CIFS shares cannot be accessed using the newly created data LIFs.
In this situation, which action should you perform before you leave the customer's site?
A. Advise the customer to solve the issue on their own, this is not part of a basic installation.
B. Review the ONTAP network configuration with the customer and make sure that it is correct.
C. Connect to the customer's switch infrastructure and reset the port configurations.
D. Advise the customer to but Cisco switches because NetApp supports only Cisco switches for CIFS and NFS.
正解:B

質問 9:
According to NetApp best practices, how many NTP servers should you associate with an ONTAP cluster?
A. 4
B. 1
C. 3
D. 2
正解:C

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のNS0-182問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のNetwork Appliance NS0-182学習教材を持っていることを保証します。

弊社のNS0-182問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のNS0-182問題集は100%の正確率を持っています。弊社のNS0-182問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のNS0-182問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のNS0-182問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のNS0-182問題集はあなたがNS0-182認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のNS0-182試験「NetApp Certified Storage Installation Engineer, ONTAP」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、NS0-182試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でNetApp Certified試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のNS0-182問題集は印刷されることができ、ソフト版のNS0-182問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のNetApp Certified問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのNetwork Appliance NS0-182問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Network Appliance NS0-182問題集は最新のNetwork Appliance NS0-182試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのNetwork Appliance NS0-182問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

Network Appliance NS0-182 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Describe Installation Preparation Steps
  • Describe Basic Equipment Installation Steps
トピック 2
  • Demonstrate Knowledge of the Purpose of the Management Network
  • Identify the Networking Components in a Cluster Environment
トピック 3
  • Customer Handoff
  • Demonstrate Knowledge of Handoff Procedures to the Customer
トピック 4
  • ONTAP Networking
  • Describe the Cluster Network, e.g., Multi-Node, Single Node Clusters
トピック 5
  • ONTAP Concepts
  • Identify General Cluster Terms Used During Installation
  • Identify ONTAP licensing for 9.1
トピック 6
  • ONTAP Switches
  • Identify the Functions of Supported Switches
  • Demonstrate Knowledge of How to Configure
  • Verify Configuration Requirements
トピック 7
  • ONTAP Configuration and Troubleshooting
  • Describe How to Use Configuration Best Practices

参照:https://www.netapp.com/us/services-support/university/certification/ncsie.aspx

0 お客様のコメント最新のコメント

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。