最新なSalesforce Identity-and-Access-Management-Architect問題集(112題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSalesforce Identity and Access Management Designer Identity-and-Access-Management-Architect問題集を提供し、それをダウンロードしてから、Identity-and-Access-Management-Architect試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:Identity-and-Access-Management-Architect
  • 試験名称:Salesforce Certified Identity and Access Management Architect
  • 問題数:112 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-09-02
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
A global fitness equipment manufacturer is planning to sell fitness tracking devices and has the following requirements:
1) Customer purchases the device.
2) Customer registers the device using their mobile app.
3) A case should automatically be created in Salesforce and associated with the customers account in cases where the device registers issues with tracking.
Which OAuth flow should be used to meet these requirements?
A. OAuth 2.0 Asset Token Flow
B. OAuth 2.0 SAVL Server Assertion Flow
C. OAuth 2.0 Device Flow
D. OAuth 2.0 User-Agent Flow
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Universal Container's (UC) is using Salesforce Experience Cloud site for its container wholesale business.
The identity architect wants to use an authentication provider for the new site.
Which two options should be utilized in creating an authentication provider?
Choose 2 answers
A. The default login user can be set.
B. The default authentication provider certificate can be set.
C. A custom error URL can be set.
D. A custom registration handler can be set.
正解:C,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A technology enterprise is planning to implement single sign-on login for users. When users log in to Salesforce, data should be populated in User object custom fields.
Which two steps should an identity architect recommend?
Choose 2 answers
A. Implement SessionManagement Class.
B. Implement RegistrationHandler Interface.
C. Create and update methods.
D. Implement Auth.SamJitHandler Interface.
正解:C,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Universal Containers wants to secure its Salesforce APIs by using an existing Security Assertion Markup Language (SAML) configuration that supports the company ' s single signon process to Salesforce.
Which Salesforce OAuth authorization flow should be used?
A. OAuth 2.0 JWT Bearer Flow
B. OAuth 2.0 SAML Bearer Assertion Flow
C. OAuth 2.0 User-Agent Flow
D. SAML Assertion Flow
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A global company ' s Salesforce Identity Architect is reviewing its Salesforce production org login history and is seeing some intermittent Security Assertion Markup Language (SAML SSO) " Replay Detected " and " Assertion Invalid " login errors.
Which two issues would cause these errors?
Choose 2 answers
A. The subject element is missing from the assertion sent to Salesforce.
B. The certificate loaded into SSO configuration does not match the certificate used by the IdP.
C. The current time setting of the company ' s identity provider (IdP) and Salesforce platform is out of sync by more than eight minutes.
D. The assertion sent to Salesforce contains an assertion ID previously used.
正解:A,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Northern Trail Outfitters is implementing a business-to-business (B2B) collaboration site using Salesforce Experience Cloud. The partners will authenticate with an existing identity provider and the solution will utilize Security Assertion Markup Language (SAML) to provide single sign-on to Salesforce. Delegated administration will be used in the Experience Cloud site to allow the partners to administer their users ' access.
How should a partner identity be provisioned in Salesforce for this solution?
A. Create a person account.
B. Create only a contact.
C. Create a contactless user.
D. Create a user and a related contact.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
The executive sponsor for an organization has asked if Salesforce supports the ability to embed a login widget into its service providers in order to create a more seamless user experience.
What should be used and considered before recommending it as a solution on the Salesforce Platform?
A. OpenID Connect Web Server Flow. Determine if the service provider is secure enough to store the client secret on.
B. Embedded Login. Consider whether or not it relies on third party cookies which can cause browser compatibility issues.
C. Embedded Login. Identify what level of UI customization will be required to make it match the service providers look and feel.
D. Salesforce REST APIs. Ensure that Secure Sockets Layer (SSL) connection for the integration is used.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Northern Trail Outfitters wants to implement a partner community. Active community users will need to review and accept the community rules, and update key contact information for each community member before performing any further operation on the portal.
Which approach will meet this requirement?
A. Create tasks for users who need to update their data or accept the new community rules.
B. Create a custom landing page and email campaign asking all community members to login and verify their data.
C. Create a login flow that conditionally prompts users who have not accepted the new community rules and who have missing or outdated information.
D. Add a banner to the community Home page asking users to update their profile and accept the new community rules.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社のIdentity-and-Access-Management-Architect問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のIdentity-and-Access-Management-Architect問題集は100%の正確率を持っています。弊社のIdentity-and-Access-Management-Architect問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のIdentity-and-Access-Management-Architect問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のIdentity-and-Access-Management-Architect問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のIdentity-and-Access-Management-Architect問題集はあなたがIdentity-and-Access-Management-Architect認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のIdentity-and-Access-Management-Architect試験「Salesforce Certified Identity and Access Management Architect」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、Identity-and-Access-Management-Architect試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でIdentity and Access Management Designer試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のIdentity-and-Access-Management-Architect問題集は印刷されることができ、ソフト版のIdentity-and-Access-Management-Architect問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のIdentity and Access Management Designer問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSalesforce Identity-and-Access-Management-Architect問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Salesforce Identity-and-Access-Management-Architect問題集は最新のSalesforce Identity-and-Access-Management-Architect試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSalesforce Identity-and-Access-Management-Architect問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のIdentity-and-Access-Management-Architect問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSalesforce Identity-and-Access-Management-Architect学習教材を持っていることを保証します。

Salesforce Identity-and-Access-Management-Architect 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Salesforce Identity: This topic explains the role of Identity Connect in Salesforce Identity implementations, the fit of Salesforce Customer 360 Identity in a comprehensive Customer 360 solution, and recommendations for Salesforce license types based on specific requirements.
トピック 2
  • Accepting Third-Party Identity in Salesforce: It discusses cases where Salesforce acts as a Service Provider (SP), methods for provisioning users from identity stores (B2E, B2C), appropriate authentication mechanisms for accepting third-party identities, and ways to provision users to enable SSO while applying access rights. Moreover, the topic also addresses auditing, monitoring approaches, and tools to diagnose IdP issues.
トピック 3
  • Access Management Best Practices: This topic covers methods of multi-factor authentication (MFA), assigning roles, profiles, and permission sets during SSO, auditing and verifying activity post-login, and configuring settings for a Connected App.
トピック 4
  • Community (Partner and Customer): Here, you'll find details on customizing user experiences in Experience Cloud, supporting external IdPs in communities, understanding External Identity solutions and associated licenses, and when to use embedded login based on different scenarios.
トピック 5
  • Salesforce as an Identity Provider: In this topic, you'll find information on OAuth flows, configuring Connected Apps for authorization, and implementation concepts of OAuth. It also recommends Salesforce technologies to provide identity to third-party systems.

参照:https://trailheadacademy.salesforce.com/certificate/exam-identity-access---Plat-Arch-203

982 お客様のコメント最新のコメント

志村** - 

Identity-and-Access-Management-Architect学習教材を利用すれば、あなたもIdentity-and-Access-Management-Architect試験に合格できます。すごくいい資料です!

Suma - 

今回合格出来ました。
説明が非常に分かりやすく試験対策にはこのIdentity-and-Access-Management-Architect問題集ひとつでオーケーだと思います。

Wakana - 

Identity-and-Access-Management-Architect試験は独学で学習して合格出来ました。素人でもこれだけで十分だと思います。
ちゃんと問題集の内容を覚えれば本番は大丈夫です。オススメの教本です。

Yamazaki - 

Identity-and-Access-Management-Architectの問題集は量が多い分、安心感もありますし、知識もしっかりと身につくと思います。

沢*华 - 

Pass4Testは信頼できます。間違いの選択肢についてもキチンと解説されているので、深く理解できますし、幅広く習得できる

Kurosaki - 

Pass4TestのIdentity-and-Access-Management-Architectは素晴らしいです。勉強時間が少なくて、Identity-and-Access-Management-Architectの問題集は助けになりました。大変ありがとうございました。

Ikura - 

出題確率の高い項目を重点的に解説するのが本当に助かりました。Identity-and-Access-Management-Architect試験直前に苦手なテーマだけを集中的に学習することも有効な対策って感じかな!

鹫巣** - 

本当に使えて、本番試験にも無事合格した。地味にすげぇ。苦手な過去問を解けるようになっていることが嬉しいです。

知念** - 

Identity-and-Access-Management-Architect問題集のおかげで、無事にIdentity-and-Access-Management-Architect試験に合格しました。ほんとにありがとうございました。

Tanaka - 

Identity-and-Access-Management-Architect試験のために、ずっと勉強しています。Identity-and-Access-Management-Architect問題集を利用したら、短い時間でIdentity-and-Access-Management-Architect試験をパスしました。

Asakura - 

自習しやすく効率的な勉強をサポートする画期的なIdentity-and-Access-Management-Architect問題集です。

野波** - 

有難いPass4Testさんに出会って本当に感謝しかありません!Pass4Testさんこれからもお世話になります。

Onodera - 

Identity-and-Access-Management-Architect試験参考書はすごく人気があります。全世界のお客様に好まれます。

小林** - 

このIdentity-and-Access-Management-Architect問題集の品質に非常に感謝しています。 間違った答えはほとんどありません。

Andou - 

このIdentity-and-Access-Management-Architect問題集の品質に非常に感謝しています。 Plat-Arch-203を購入して再度受験します

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。