最新なPECB ISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集(418題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なPECB ISO 27001 ISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集を提供し、それをダウンロードしてから、ISO-IEC-27001-Lead-Auditor試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:ISO-IEC-27001-Lead-Auditor
  • 試験名称:PECB Certified ISO/IEC 27001 Lead Auditor exam
  • 問題数:418 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-05
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Scenario 9: Techmanic is a Belgian company founded in 1995 and currently operating in Brussels. It provides IT consultancy, software design, and hardware/software services, including deployment and maintenance. The company serves sectors like public services, finance, telecom, energy, healthcare, and education. As a customer-centered company, it prioritizes strong client relationships and leading security practices.
Techmanic has been ISO/IEC 27001 certified for a year and regards this certification with pride. During the certification audit, the auditor found some inconsistencies in its ISMS implementation. Since the observed situations did not affect the capability of its ISMS to achieve the intended results, Techmanic was certified after auditors followed up on the root cause analysis and corrective actions remotely During that year, the company added hosting to its list of services and requested to expand its certification scope to include that area The auditor in charge approved the request and notified Techmanic that the extension audit would be conducted during the surveillance audit Techmanic underwent a surveillance audit to verify its iSMS's continued effectiveness and compliance with ISO/IEC 27001. The surveillance audit aimed to ensure that Techmanic's security practices, including the recent addition of hosting services, aligned seamlessly with the rigorous requirements of the certification The auditor strategically utilized the findings from previous surveillance audit reports in the recertification activity with the purpose of replacing the need for additional recertification audits, specifically in the IT consultancy sector. Recognizing the value of continual improvement and learning from past assessments.
Techmanic implemented a practice of reviewing previous surveillance audit reports. This proactive approach not only facilitated identifying and resolving potential nonconformities but also aimed to streamline the recertification process in the IT consultancy sector.
During the surveillance audit, several nonconformities were found. The ISMS continued to fulfill the ISO/IEC
27001*s requirements, but Techmanic failed to resolve the nonconformities related to the hosting services, as reported by its internal auditor. In addition, the internal audit report had several inconsistencies, which questioned the independence of the internal auditor during the audit of hosting services. Based on this, the extension certification was not granted. As a result. Techmanic requested a transfer to another certification body. In the meantime, the company released a statement to its clients stating that the ISO/IEC 27001 certification covers the IT services, as well as the hosting services.
Based on the scenario above, answer the following question:
Question:
Is the internal auditor responsible for following up on action plans resulting from external audits?
A. No, the internal auditor should follow up on action plans submitted in response to nonconformities resulting only from internal audits
B. Yes, the internal auditor should follow up on action plans submitted during internal and external audits
C. Yes, only if minor nonconformities have been detected during the external audit
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Question
During a certification audit at Company X, the audit team leader noticed that some HR processes are excluded from the audit scope. However, these processes are included in the company's ISMS scope.
Is this acceptable?
A. Yes, only IT-related processes must be included in the audit scope.
B. Yes, the audit scope can be narrower than the ISMS scope, provided it aligns with the audit program and objectives.
C. No, all processes listed in the ISMS scope must be audited.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which two of the following options are an advantage of using a sampling plan for the audit?
A. Reduces the audit duration
B. Prevents conflict within the audit team
C. Gives confidence in the audit results
D. Use of the plan for consecutive audits
E. Overrules the auditor's instincts
F. Implements the audit plan efficiently
正解:A,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
You are performing an ISMS audit at a residential nursing home called ABC that provides healthcare services. You find all nursing home residents wear an electronic wristband for monitoring their location, heartbeat, and blood pressure always. You learned that the electronic wristband automatically uploads all data to the artificial intelligence (AI) cloud server for healthcare monitoring and analysis by healthcare staff.
To verify the scope of ISMS, you interview the management system representative (MSR) who explains that the ISMS scope covers an outsourced data center.
Select three options for the audit evidence you need to find to verify the scope of the ISMS.
A. The auditee has identified the resident's needs and expectations on the facility and environmental safety
B. The IT service agreement with the data center where the artificial intelligence (AI) cloud server is located
C. The auditee has identified the resident's needs and expectations on the comfort facility, medical professional's competence, and clean environment
D. The auditee has identified the governmental authorities' needs and expectations on healthcare services and patient data handling
E. The auditee is considering the purchase of a healthcare monitoring app from an external software company
F. The auditee has identified the resident's needs and expectations on how they should protect the resident's personal data
G. The auditee has ISO 9001 certification
H. The auditee has identified the resident's needs and expectations on healthcare medical treatment services
正解:B,D,F
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Select two options that describe an advantage of using a checklist.
* Using the same checklist for every audit without review
A. Ensuring relevant audit trails are followed
B. Restricting interviews to nominated parties
C. Reducing audit duration
D. Not varying from the checklist when necessary
E. Ensuring the audit plan is implemented
正解:C,E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Scenario 1
Fintive is a distinguished security provider specializing in online payments and protection solutions. Founded in 1999 by Thomas Fin in San Jose, California, Fintive offers services to companies operating online that seek to improve their information security, prevent fraud, and protect user information such as personally identifiable information (PII).
Fintive bases its decision-making and operational processes on previous cases, gathering customer data, classifying them according to the case, and analyzing them.
Initially, Fintive required a large number of employees to be able to conduct such complex analyses.
However, as technology advanced, the company recognized an opportunity to implement a modern tool - a chatbot - to achieve pattern analyses aimed at preventing fraud in real time. This tool would also assist in improving customer service.
The initial idea was communicated to the software development team, who supported the initiative and were assigned to work on the project. They began integrating the chatbot into the existing system and set an objective regarding the chatbot, which was to answer 85% of all chat queries.
After successfully integrating the chatbot, the company released it for customer use. However, the chatbot exhibited several issues. Due to insufficient testing and a lack of sample data provided during the training phase - when it was supposed to learn the query pattern - the chatbot failed to effectively address user queries. Additionally, it sent random files to users when it encountered invalid inputs, such as unusual patterns of dots and special characters.
Consequently, the chatbot could not effectively answer customer queries, overwhelming traditional customer support and preventing them from assisting customers with their requests.
Recognizing the potential risks, Fintive decided to implement a set of new controls. The measures included enabling comprehensive audit logging, configuring automated alert systems to flag unusual activities, performing periodic access reviews, and monitoring system behavior for anomalies. The objective was to identify unauthorized access, errors, or suspicious activities in a timely manner, ensuring that any potential issues could be quickly recognized and investigated before causing significant harm.
Question
Based on Scenario 1, what type of control did Fintive implement in response to the identified issues?
A. Corrective
B. Detective
C. Preventive
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Question
Another auditor appointed by the certification body reviews the audit team leader's working documents before the audit conclusions are finalized. According to good auditing practice, which statement is correct?
A. Such a review is acceptable if the reviewing auditor is appointed by the certification body and qualified to perform it
B. The audit team leader's work may only be reviewed after the audit conclusions have been finalized
C. The audit team leader alone is responsible for reviewing their own working documents without any external review
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
During an audit, the audit team leader reached timely conclusions based on logical reasoning and analysis.
What professional behaviour was displayed by the audit team leader?
A. Open minded
B. Perceptive
C. Ethical
D. Decisive
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料でISO 27001試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集は印刷されることができ、ソフト版のISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

PECB ISO-IEC-27001-Lead-Auditor 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Closing an ISO
  • IEC 27001 audit: In this section, exam-takers are tested for their knowledge of drafting audit findings and nonconformity reports, reviewing the quality of the audit, its documentation process, and how to close it.
トピック 2
  • Managing an ISO
  • IEC 27001 audit program: This section of the exam covers managing the internal audit activity and assessment of plans.
トピック 3
  • Information Security Management System (ISMS): In this exam section, candidates are tested for their knowledge of vital Information security management system (ISMS) principles.
トピック 4
  • Preparation of an ISO
  • IEC 27001 audit: In this exam section, candidates are tested for their knowledge of preparing for stage 2 audit and other audit processes.
トピック 5
  • Fundamental principles and concepts of Information Security Management System (ISMS): This section of the exam covers topics such as the most fundamental concepts and rules related to information security.
トピック 6
  • Conducting an ISO
  • IEC 27001 audit: This section of the exam covers activities during the audit conducting process such as communication during the audit process and testing audit strategies.

参照:https://pecb.com/pdf/candidate-handbooks/pecb-candidate-handbook-iso-27001-lead-auditor-mc.pdf

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のPECB ISO-IEC-27001-Lead-Auditor学習教材を持っていることを保証します。

弊社のISO 27001問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのPECB ISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。PECB ISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集は最新のPECB ISO-IEC-27001-Lead-Auditor試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのPECB ISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集は100%の正確率を持っています。弊社のISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集はあなたがISO-IEC-27001-Lead-Auditor認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のISO-IEC-27001-Lead-Auditor試験「PECB Certified ISO/IEC 27001 Lead Auditor exam」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、ISO-IEC-27001-Lead-Auditor試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

839 お客様のコメント最新のコメント

Kajiwara - 

とても嬉しいです。ありがとうございました。またどうぞよろしくお願いします。貴社Pass4Testテスト問題集を購入し、ISO-IEC-27001-Lead-Auditor試験を受かりました。

松本** - 

身に着けた知識は、本書に付属するアプリでしっかりと反復演習を行うことで、ISO-IEC-27001-Lead-Auditor試験対策ができます。一冊で十分カバー出来ます。

梅宫** - 

試験に合格するために必須の基本知識がこのISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集一つでで短時間に修得できると思います。Pass4Testの問題集はいつも素敵でございますね。

Morina - 

有難いPass4Testさんに出会って本当に感謝しかありません!Pass4Testさんこれからもお世話になります。

Kashii - 

試しの態度でPass4TestのISO-IEC-27001-Lead-Auditorの問題集を購入してみて本当に合格した。

五十** - 

,間違い選択肢についても確認できる,詳細な解説だお気に入りです。内容は問題数も増えた感じで内容も充実しているし3日で合格できました。

尾*彩 - 

本当に急に買いまして三日後に受験して受かったってっ感じ。Pass4Testさんありがとう重要なキーワードのISO-IEC-27001-Lead-Auditor解説が載っていて分かりやすかったです。

水野** - 

ISO-IEC-27001-Lead-Auditor受験し見事満点で合格しました。これからも他の試験を受ける予定ですが、またよろしくねPass4Testさん。

Miyake - 

ネットから調べさせて、Pass4Testという素晴らしいサイトに出会いました。

Tachibana - 

よく出題されるパターンを徹底分析した予想ISO-IEC-27001-Lead-Auditor問題集だなって思いました。Pass4Testさんすごい

Kami - 

Pass4TestさんがこのISO-IEC-27001-Lead-Auditorの学習の仕方をガイドしてくれるのが、とってもおきにいりでぇござんす

Koganezawa - 

ISO-IEC-27001-Lead-Auditor試験参考書より良い資料が無いです。私は一週間ぐらいISO-IEC-27001-Lead-Auditor試験参考書を勉強したら、ISO-IEC-27001-Lead-Auditor試験をパスしました。

卫藤** - 

基本情報技術者の資格取得に関心があり、手に取りました。ISO-IEC-27001-Lead-Auditorに関心のある方はおすすめの本です。本ISO-IEC-27001-Lead-Auditor試験は非常に簡単なので頑張ってください。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。