live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Huawei H13-611-ENU問題集

H13-611-ENU

試験コード:H13-611-ENU

試験名称:HCIA-Storage (Huawei Certified ICT Associate - Storage)

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-20

問題と解答:241 Q&As

H13-611-ENU 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集H13-611-ENU 資格取得

質問 1:
Depending on the amount of data to be backed up, which of the types are actual backup methods? (Multiple Choice)
A. Full backup
B. Real-time backup
C. Differential backup
D. Incremental backup
正解:A,C,D

質問 2:
Which of the following are deployment modes of cloud computing? (Multiple Choice)
A. Hybrid cloud
B. E-Government cloud
C. Private cloud
D. Public cloud
正解:A,C,D

質問 3:
Which of the following statements about RAID technology are correct? (Multiple Choice)
A. Current RAID technology only uses the parity check mechanism to protect data.
B. Several disks in an array are accessed simultaneously (parallel access), shortening the mechanical seek time and accelerating data access.
C. Performance of all RAID levels increases with the number of member disks.
D. Disks are striped for storing data blocks, shortening the mechanical seek time and accelerating data access.
正解:B,D

質問 4:
Synchronous replication in OceanStor V3 devices is based on the snapshot technology.
A. TRUE
B. FALSE
正解:B

質問 5:
Which of the following is not a port type defined by Fibre Channel?
A. E-Port
B. G-Port
C. F-Port
D. NL-Port
正解:D

質問 6:
Which of the following licenses requires at least two OceanStor systems that are connected over a WAN/LAN?
A. SmartTier
B. HyperSnap
C. RemoteReplication
D. SmartThin
正解:C

質問 7:
Which of the following items is NOT mandatory in a Fibre Channel SAN? (Multiple Choice)
A. Fibre Channel HBA
B. Storage device
C. Fibre Channel switch
D. Windows operating system
正解:C,D

質問 8:
The mount command is used in Linux-based clients to connect the client to the NFS share.
A. TRUE
B. FALSE
正解:A

質問 9:
Statement 1: A company should know what the Cost Of Downtime is to determine the backup strategy.
Statement 2: For the business continuity it is not important to determine the RTO.
A. Statement 1 is True; Statement 2 is False.
B. Statement 1 is False; Statement 2 is True.
C. Stament 1 and Statement 2 are both False.
D. Statement 1 and Statement 2 are both True.
正解:A

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のH13-611-ENU問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のHuawei H13-611-ENU学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でHCNA試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のH13-611-ENU問題集は印刷されることができ、ソフト版のH13-611-ENU問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
H13-611-ENU 関連試験
H35-510-ENU - Huawei Certified Network Associate-GSM RNP&RNO
H13-612-ENU - Huawei Certified Network Associate - Building the Structure of Storage Network
H13-611 - HCIA-Storage (Huawei Certified ICT Associate - Storage)
H35-510 - HCNA - GSM RNP&RNO
H31-211 - HCNA - Carrier IP
関連する認定
HCDP
HCIA-Datacom
HCIA-Intelligent Computing
HCPA-UC
HCS-Pre-sales-Transmission&Access
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー