Which of the following is a drawback associated with using Jensen-Shannon (JS) distance for numeric feature drift detection?
A. None of these reasons
B. All of these reasons
C. JS requires a manual threshold or cutoff determinations
D. JS is not robust when working with large datasets
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 2:
Why is Apache Spark useful for machine learning training?
A. GPU rendering
B. Distributed data processing
C. Web serving
D. Data visualization
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 3:
Why are Delta tables often used to store machine learning features?
A. They replace Spark DataFrames
B. They support schema enforcement and time travel
C. They reduce model size
D. They allow faster GPU training
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
A Data Scientist is preparing a Spark ML pipeline on a customer dataset with numeric features age, annual_income, and transaction_count, each varying widely. Because the chosen algorithm requires inputs normalized to the [0,1] range, they need to apply the appropriate Spark ML transformer to these features. Which Spark ML transformer should the Data Scientist use to scale all features to the [0,1] range?
A. RobustScaler
B. MinMaxScaler
C. MaxAbsScaler
D. StandardScaler
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 5:
Which Spark ML class supports automated hyperparameter tuning?
A. BinaryClassificationEvaluator
B. ParamGridBuilder
C. CrossValidator
D. PipelineModel
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 6:
A machine learning engineer wants to move their model version model_version for the MLflow Model Registry model model from the Staging stage to the Production stage using MLflow Client client. Which code block can they use to accomplish the task?
A.

B.

C.

D.

正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 7:
A machine learning engineer has detected that concept drift is occurring in a production machine learning application. Which result is the impact of concept drift?
A. The model's efficacy will decrease
B. The model's latency will decrease
C. The model's latency will increase
D. The model's efficacy will increase
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 8:
What is commonly monitored in deployed ML models?
A. GPU usage only
B. Model drift and prediction quality
C. Code style
D. Notebook formatting
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
1098 お客様のコメント





Ayase -
試験無事合格しました。質問にいつも丁寧に答えて頂きありがとうございました。
今回Databricks-Machine-Learning-Professional試験を目指していますが、またよろしくお願いします。