What is the integration point between an internal order and a fixed asset?
Response:
A. Settlement rule
B. Asset class
C. Order type
D. Depreciation area
正解:A
質問 2:
A goods issue is posted against a production order. What are the results?
There are THREE correct answers for this Question
Response:
A. A controlling document is created
B. The material reservation is reduced
C. Internal labor costs are posted
D. Actual costs are updated in the production order
E. A warehouse task is created
正解:A,B,D
質問 3:
What master data defines the quantity structure to create a standard cost estimate?
There are TWO correct answers for this Question
Response:
A. Routing
B. Activity type
C. Cost center
D. Bill of material
正解:A,D
質問 4:
Which of the following areas are part of SAP SuccessFactors Employee Central?
There are THREE correct answers for this Question
Response:
A. Learning Management
B. Organization management
C. Success and Development
D. Employee Data
E. Payroll
正解:B,D,E
質問 5:
You need stock materials to complete your maintenance process. At what steps can a material
reservation be created?
There are TWO correct answers for this Question
Response:
A. Save an order
B. Technically complete an order
C. Release an order
D. Settle an order
正解:B,C
質問 6:
What are the major aspects of SAP S/4HANA?
There are THREE correct answers for this Question
Response:
A. Bring together OLAP and OLTP
B. Can be run on any database
C. Reduced data footprint
D. Minor changes are made to the data model
E. Simplified applications
正解:A,C,E
質問 7:
Which document post directly to the universal journal?
There are THREE correct answers for this Question
Response:
A. Material Ledger document
B. Profitability Analysis document
C. Material document
D. Sales document
E. Asset Accounting document
正解:A,B,E
質問 8:
Which processes can be automatically performed when you post an order confirmation for a production
order?
There are THREE correct answers for this Question
Response:
A. Goods issue
B. Order settlement
C. Post actual costs
D. Goods receipt
E. Variance calculation
正解:B,D,E
質問 9:
What are the integration points between a fixed asset and a cost center?
There are TWO correct answers for this Question
Response:
A. Depreciation run
B. Asset acquisition
C. Asset creation
D. Asset book value
正解:A,B



0 お客様のコメント