最新なSAP C_THR88_2411問題集(145題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSAP SAP Certified Associate C_THR88_2411問題集を提供し、それをダウンロードしてから、C_THR88_2411試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:C_THR88_2411
  • 試験名称:SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP SuccessFactors Learning
  • 問題数:145 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-30
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Which fields are required in de data file when importing users into SF Learning from the SF HCM platform?
(2)
A. STATUS
B. JOBCODE
C. LASTNAME
D. USERID
正解:A,D

質問 2:
What happens when the Prevent Resource Conflicts setting is enabled in SuccessFactors Learning?
A. Administrators are prevented from scheduling instructors to deliver two scheduled offerings at the same time
B. Administrators receive a conflict message that they can bypass when saving the scheduled offering with a resource engaged for the same date and time
C. Administrators receive a conflict message that stop them from saving the scheduled offering with a resource engaged for the same date and time
D. Administrators are prevented from scheduling multiple scheduled offerings at the same time at a facility
正解:C

質問 3:
Customer would like to change the links presented to Administrators on the Home page once logged in to SF Learning Administration. Where do you configure these Administrator links?
A. Tools -> Direct Link
B. Configuration -> Quick Links Configuration
C. Configuration -> Landing Page Settings
D. Configuration -> Easy Links
正解:B

質問 4:
What are the advantages of using the internally-configured (productized) AICC wrapper in SuccessFactors Learning?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. The wrapper marks the content object complete for a user when a certain amount of time is spent in the content
B. The wrapper displays the message and action buttons that can be localized so that users see them in their preferred language
C. The wrapper publishes the content at AlCC-compliant standards.
D. The wrapper presents websites and documents to the user that are only marked complete when the user accepts an acknowledgement.
正解:B,D

質問 5:
Your customer would like to limit access to the online content for a blended item to one segment on the last day of class Which settings do you need to configure?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. In the item, set "User can access online content without being registered in an offering" to No
B. In the offering, uncheck the "Allow access to online content during this segment" checkbox for the segment on the last day
C. In the item, check the "Content available only during specified segments of a scheduled offering" checkbox
D. In the user record, uncheck the "has access" checkbox on the Online Status tab
正解:A,C

質問 6:
Your customer has a group of administrators that assist with all aspects of managing scheduled offerings.
Different administrators have different responsibilities for defining offerings, removing offerings and answering internal questions on the offering schedule. What needs to be configured to enable these functions?
A. Identify quick links for the class wizard for the administrator roles.
B. Use options listed on the Actions tab for classes to assign permissions to the administrator roles.
C. Apply security domain groups for classes to the administrator roles.
D. Assign permissions to the administrator roles to add, delete, and view classes, as appropriate.
正解:D

質問 7:
What fields are required in the standard user connector to create your accounts?
A. Active, EmailAdress
B. Active, User ID
C. First Name, Last Name
D. User ID, email Addresses
正解:B

質問 8:
Your customer has two users who both work in the same support department and have access to the same Learning catalog. What Success Factors Learning function is available to non-hierarchically related users to suggest training to another individual? Please choose the correct answer.
A. Request Schedule
B. Recommend
C. Assign to me
D. User Needs Management
正解:B

弊社のSAP Certified Associate問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSAP C_THR88_2411問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。SAP C_THR88_2411問題集は最新のSAP C_THR88_2411試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSAP C_THR88_2411問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のC_THR88_2411問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のC_THR88_2411問題集は100%の正確率を持っています。弊社のC_THR88_2411問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のC_THR88_2411問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のC_THR88_2411問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のC_THR88_2411問題集はあなたがC_THR88_2411認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のC_THR88_2411試験「SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP SuccessFactors Learning」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、C_THR88_2411試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC_THR88_2411問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C_THR88_2411学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certified Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC_THR88_2411問題集は印刷されることができ、ソフト版のC_THR88_2411問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

SAP C_THR88_2411 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: SAP SuccessFactors HCM Suiteとの連携10%- Performance & Goalsとの連携
- 接続ツールとデータ移行
- Employee Centralとの連携
トピック 2: レポート作成と分析機能12%- 学習データの分析とダッシュボード
- 標準学習レポート
- カスタムレポート作成ツール
- データのエクスポートと定期実行設定
トピック 3: 学習者の管理および受講登録11% - 20%- ユーザーアカウントとセキュリティロール
- 学習ニーズと要件の管理
- 受講登録の手続きと業務フロー
トピック 4: クラスおよびオンラインコンテンツの管理11% - 20%- コンテンツの配布とアクセス権限の管理
- 開催予定の講座およびクラスの管理
- オンラインコンテンツのアップロードと連携
トピック 5: セキュリティ、通知、コンプライアンス管理10%- セキュリティ設定と権限管理
- 法令遵守と認定資格の管理
- 電子メール通知と承認フロー
トピック 6: 学習コンテンツ、カリキュラム、学習プログラム11% - 20%- 学習コンテンツの関連性と依存関係
- カリキュラムおよび学習プログラムの設定
- 学習コンテンツの作成と管理
トピック 7: SAP SuccessFactors Learningの概要およびシステム設定12%- 画面操作とユーザーインターフェース
- 学習環境の構築
- グローバルなアプリケーション設定
- システム設定の基礎知識

SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP SuccessFactors Learning 認定 C_THR88_2411 試験問題:

問題 #1

Your customer would like to assign a curriculum to a static (one time) list of 2001 users.
What would be the best method to accomplish this?

A. Use the Manage Assignments tool.
B. Put the Curriculum into a Library.
C. Use an Assignment Profile.
D. Use Training Planner.


問題 #2

A customer reports that users are having a problem launching an online course because the START COURSE action is NOT available. What should you troubleshoot?

A. Content object entity
B. Content file on the content server
C. Content Mastery Score
D. Item entity


問題 #3

You have User Data in SAP SuccessFactors HCM that you would like to populate into a custom column in SAP SuccessFactors Learning. Which configuration file should you update?

A. LMS ADMIN
B. ENTITYJMPORT
C. CONNECTORS
D. CONTENT IMPORT


問題 #4

Once an Admin clicks the Launch Editor button to launch the Notification Template Editor for the first time, the content is populated from the default notification template to the new editor format. What can the Admin do now when using the Notification Template Editor? Note: There are 2 correct answers to this question.

A. Make a change to the default template that will be reflected in the editor
B. Change the text of the message directly in the editor for each locale
C. Add syntax tags from the list of tags to the message body or subject lines
D. Add HTML tags to the message body


問題 #5

What type of job do you need to set up in provisioning to synchronize competency data from the SAP SuccessFactors HCM Platform to SAP SuccessFactors Learning?

A. Import
B. Export
C. Synchronize Business Configuration
D. Sync Position Model with Employee Data


解説:

問題 #1
正解: C
問題 #2
正解: D
問題 #3
正解: C
問題 #4
正解: A、C
問題 #5
正解: B

917 お客様のコメント最新のコメント

森嶋** - 

このC_THR88_2411問題集は読むのもあまり苦がなく、とにかくやる気が起こるテキストです。

西方** - 

C_THR88_2411試験対策のテキストです。内容もしっかりしているし、かなりコスパが高いです。

加美** - 

合格することもできました。飽きずに楽しく学べています。SAPの問題集は買うの五回目になります.

Anzai - 

問題集の質問と解答を読むことを繰り返し、きちんと暗記して、合格できました。ありがとうございました。

Aizawa - 

すごく効果的な問題集です。C_THR88_2411試験に合格するために勉強資料を探す人にこの問題集を進めます。私は合格しました!誠にありがとうございます。

Koizumi - 

短い時間にC_THR88_2411試験に合格したい場合は、C_THR88_2411問題集は最良い選択と思います。三日のみかかてC_THR88_2411試験に準備して合格しました。本当に効果的である。

Saitou - 

出題内容は単純に暗記すれば解けるものと、仕組みを理解していないと解けないものがありますが、それらを仕分けて掲載されているので受かるためには何を覚え、何を理解してのぞむべきかがわかり、効率的にC_THR88_2411勉強することができます。

Uzuki - 

ポイントを押さえた説明で、初学者の私でも安心!試験内容を徹底的に分析し、C_THR88_2411合格点を取るための最低限の知識を解説していますから助かりました。

Miyake - 

無事にC_THR88_2411合格できたので、星5つにしました。(^ω^)

Tate - 

問題集にてひたすら勉強して、試験中にかなり順調に回答しました。C_THR88_2411合格できました。

Hinata - 

C_THR88_2411を取得することができました。また、次の目標に向かって頑張りたいです。
Pass4Testさん、大変お世話になりました。ありがとうございました。
更新の際は、またよろしくお願いします。

久保** - 

SAP会社のサービスもいい、C_THR88_2411学習教材もいいです。だから、私はC_THR88_2411試験に合格しました。

Kijiyama - 

試験合格だけを狙うのであればもっと簡易版のテキストでも十分だと思います。Pass4Testさんに感謝です。

Fukuzawa - 

今日試験結果は通知されました。合格しました。よかったです。ほかの試験も活用したいです。
その時はどうぞよろしくお願いします。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。