最新なVMware 2V0-13.25問題集(100題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なVMware VCP-VCF Architect 2V0-13.25問題集を提供し、それをダウンロードしてから、2V0-13.25試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:2V0-13.25
  • 試験名称:VMware Cloud Foundation 9.0 Architect
  • 問題数:100 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-05
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
An architect is designing a Business Continuity Disaster Recovery (BCDR) strategy for a Virtual Cloud Foundation (VCF) environment with a management domain and multiple workload domains deployed in two datacenters located in the same city.
During one of the initial workshops with stakeholders, the following information was identified:
* The Recovery Time Objective (RTO) for workloads is 24 hours.
* The management domain must remain continuously available with Recovery Point Objective (RPO) of
0.
* Hardware overhead should be minimized by utilizing standby resources that host test workloads during normal operation.
* Operational overhead should be minimized.
* Latency between both datacenters is 2 ms.
Which design decision should the architect document to satisfy provided requirements?
A. Use VCF Automation to redeploy the entire environment in case of a failure.
B. Use asynchronous replication for both management and workload domains.
C. Back up all workloads daily and store them in a central repository to meet RTO expectations.
D. Implement vSAN stretched cluster for the management domain and Live Recovery for the workload domains.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
An architect is documenting the design for a new VMware Cloud Foundation (VCF) solution and makes the following design decision:
* Two vSphere clusters will be deployed within the single VI workload domain.
What statement should the architect include as an implication of this design decision?
A. If the solution needs to be scaled at a future date, additional VI workload domains can be deployed.
B. Deploying multiple clusters in the single VI workload domain reduces the number of vCenter Server instances that must be managed.
C. Deploying multiple clusters within the single VI workload domain meets the requirement to segregate Production and Development workloads.
D. All clusters within the single VI workload domain must use vSAN as their principal storage type.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
An architect is gathering business requirements for a new VMware Cloud Foundation (VCF) solution from the customer stakeholders and subject matter experts.
Which two factors should the architect discuss with the customer to determine any potential impact on the business requirements? (Choose two.)
A. Product versions
B. Service-level agreements (SLAs)
C. Organizational structure
D. Storage capacity
E. Average virtual machine size
正解:B,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
An architect is responsible for designing a new VMware Cloud Foundation (VCF)-based Private Cloud solution. During the requirements gathering workshop with key customer stakeholders, the following information was captured:
* The solution must support a yearly workload growth of up to 10%.
When creating the design document, which design quality should be used to classify the stated requirements?
A. Security
B. Performance
C. Availability
D. Manageability
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
An organization is evacuating their current datacenter and moving all workloads to a new datacenter. The organization has a total of 800 workloads to move, and the migration must be completed with no downtime within a planned change window that is scheduled to occur in four weeks.
What migration method will meet the requirements?
A. HCX Replication Assisted vMotion
B. Cross vCenter vMotion
C. HCX OS Assisted Migration
D. HCX Bulk Migration
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which type of design would include specific details about server hardware, port connections, or Fibre Channel zones?
A. Conceptual
B. Logical
C. Physical
D. Service
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
During the design workshop, the customer stated the following requirement:
* The solution must comply with the organization's security standards.
Which two design decisions should be included in the logical design for the workload domain? (Choose two.)
A. Enable Inter-SR iBGP routing.
B. Establish an operations practice to capture and update the thumbprint of the NSX Local Manager certificate on the NSX Global Manager every time the certificate is updated.
C. Use large-size NSX Edge virtual appliances to account for the additional firewall rules.
D. Use an SHA-2 algorithm or higher when signing certificates.
E. Enable VM Monitoring for each workload within the cluster.
正解:B,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
During an initial design workshop with stakeholders, an Architect was provided with an overview of the current state and other information required to proceed to the design phase.
Which statement should be documented as a requirement?
A. Existing shared storage array must be used.
B. Block-based storage must be used within a workload domain.
C. The customer network team is not trained to support NSX VPC.
D. Existing storage arrays provide sufficient capacity for building the environment.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
An architect is expanding an existing private cloud infrastructure based on VMware Cloud Foundation (VCF).
The requirement is to deploy two additional instances of VCF at two separate datacenters within the existing private cloud with minimal additional footprint.
* Datacenter A is 90 miles from the existing VCF fleet instance with a network round trip time of 90ms.
* Datacenter B is 120 miles from the existing VCF fleet instance with a network round trip time of 120ms.
Which design decision would meet the requirement for this expansion?
A. Deploy two additional VCF fleets, one for each VCF instance in datacenters A and B.
B. Deploy two additional VCF instances within the existing VCF fleet, one each in datacenters A and B.
C. Deploy an additional VCF fleet in datacenter B and an additional VCF instance within the existing VCF fleet in datacenter A.
D. Deploy an additional VCF fleet in datacenter A and an additional VCF instance within the existing VCF fleet in datacenter B.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の2V0-13.25問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のVMware 2V0-13.25学習教材を持っていることを保証します。

弊社のVCP-VCF Architect問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのVMware 2V0-13.25問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。VMware 2V0-13.25問題集は最新のVMware 2V0-13.25試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのVMware 2V0-13.25問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でVCP-VCF Architect試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の2V0-13.25問題集は印刷されることができ、ソフト版の2V0-13.25問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社の2V0-13.25問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社の2V0-13.25問題集は100%の正確率を持っています。弊社の2V0-13.25問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社の2V0-13.25問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社の2V0-13.25問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社の2V0-13.25問題集はあなたが2V0-13.25認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社の2V0-13.25試験「VMware Cloud Foundation 9.0 Architect」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、2V0-13.25試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

VMware 2V0-13.25 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Install, Configure, Administrate the VMware Solution: This section of the exam is relevant to System Administrators. Although it has no directly testable objectives, it underlines the expectation that candidates are familiar with installation, configuration, and administration tasks that form the foundation for VMware Cloud Foundation solutions.
トピック 2
  • Troubleshoot and Optimize the VMware Solution: This section of the exam measures the skills of Operations Engineers. There are no explicitly testable objectives provided in this domain, but candidates are expected to understand troubleshooting and optimization principles to maintain the VMware environment effectively in real-world deployments.
トピック 3
  • IT Architectures, Technologies, Standards: This section of the exam measures the skills of IT Architects and covers the ability to distinguish business requirements from technical ones. It expects candidates to understand the differences between conceptual, logical, and physical designs while also differentiating requirements, assumptions, constraints, and risks. Core concepts of availability, manageability, performance, recoverability, and security (AMPRS) are tested. Learners also need to document risk mitigation strategies, design decisions, and create a validation strategy that ties requirements to practical implementation.
トピック 4
  • Plan and Design the VMware Solution: This section measures the skills of Cloud Infrastructure Designers. It focuses on gathering and analyzing business requirements and then transforming them into conceptual, logical, and physical models of VMware Cloud Foundation. Candidates are expected to identify prerequisites and make design decisions across fleet topologies, networking, management domains, workload domains, automation, and operations. The section also includes designing for availability within and across zones, creating strategies for manageability such as lifecycle, scalability, and capacity, and ensuring performance and recoverability through BCDR strategies. Additional emphasis is given to designing secure environments, workload migration strategies, and creating consumption, automation, and monitoring strategies to support modern applications and governance.
トピック 5
  • VMware Products and Solutions: This section of the exam evaluates the knowledge of VMware Solution Specialists and focuses on VMware Cloud Foundation (VCF). Candidates must be able to identify and differentiate between various VCF architecture options in given scenarios. The emphasis is on understanding the key products and how they integrate into enterprise design choices.

参照:https://docs.broadcom.com/doc/vmware-cloud-foundation-architect-exam-guide

968 お客様のコメント最新のコメント

Anno - 

この2V0-13.25問題集をミッチリ勉強することで、試験に一発で合格できました。しかも高得点で。
よくできた、お奨めの参考書です。

中泽** - 

問題集2V0-13.25のPDFバージョンは非常に明確です。 メモを取りたい場合は、印刷することもできます。

Kawashima - 

2V0-13.25無事合格しました。模擬問題の画面と実際のテストの画面がほとんど同じで、いつもの練習通り試験を受けられました。PCで模擬問題を繰り返し、自分の不得意項目を復習しました。この問題集お勧めです。

Akai - 

試験合格だけを狙うのであればもっと簡易版のテキストでも十分だと思います。Pass4Testさんに感謝です。

叶里** - 

Pass4Testさんこれからもお世話になります。使いやすいです。

Esaki - 

問題を掲載しているので本番でも動じない実力を養うことができます。2V0-13.25試験終わりました。合格だ。教科書という感じが少なく読みやすさは抜群です。

立河** - 

前回の試験では及ばず落ちましが4月の試験でPass4Testのこの問題集を購入して今回合格出来ました。

小川** - 

安くて読みやすそうという理由だけで購入。Pass4Testのアプリバージョンに助けられました。
一応合格なので…笑)

Sakaki - 

オンラインサービスの担当者に丁寧に教えていただき感謝しています。2V0-13.25無事合格できました。
Pass4Testの問題集はすごく役に立ちました。

Momohara - 

2V0-13.25は大変助かりました。もう2度2V0-13.25試験に受験しまして、全部失敗ました。もう自信がありません。でも、2V0-13.25問題集を見つけって、ソフト版は本当に本番試験環境を模擬して、大変役に立ちました。今度は合格しました!

铃木** - 

2V0-13.25復習教材は私の多くの時間を節約しました。そして、2V0-13.25試験に合格しました。ありがとう!

安座** - 

2V0-13.25かなりコスパが高いです。アプリ版も付いているので移動時の勉強にも最適

吉野** - 

2V0-13.25試験の内容をヴィジュアルで理解できるPass4Testがすごい。

大塚** - 

2V0-13.25の比較的高度な知識、最新事例など深く広く問われますねぇPass4Testさん

角田** - 

VMwareまで、スムーズに学習を進めることができます。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。