live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

SAP C_HANADEV_16問題集

C_HANADEV_16

試験コード:C_HANADEV_16

試験名称:SAP Certified Development Associate - SAP HANA 2.0 SPS04

バージョン:V12.95

最近更新時間:2021-06-20

問題と解答:118 Q&As

C_HANADEV_16 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 
C_HANADEV_16日本語版クリック」

無料問題集C_HANADEV_16 資格取得

質問 1:
Your multi-target application shall use XSJS.
Which module type do you create in your application project?
A. SAP HANA database
B. Java
C. Node.js
D. HTML5
正解:C

質問 2:
What key words are contained in the application descriptor file (xs-app.json)? There are 2 correct answers to this question.
A. tenant-mode
B. routes
C. authentication Method
D. role-templates
正解:B,C

質問 3:
An OData Service contains an entity set called Products.
Which resource path do you add to the OData Service URL to view the available products?
A. serviceURL/ Format/ Products
B. serviceURL/ Products/ Metadata
C. serviceURL/Products
D. serviceURL/ Metadata / Products
正解:C

質問 4:
You want to exclusively use declarative logic in an SQL Script procedure. Which of the following operators can you use? There are 2 correct answers to this question.
A. TABLE variable
B. IF condition
C. COMM IT statement
D. MAP_REDUCE function
正解:A,D

質問 5:
You are asked to produce sales value for the month using sales order line items (sales price per item x quantity sold) what do you use to achieve this in a calculated column of a calculation view? There are 2 correct answers to this question.
A. Dynamic join
B. Non-equijoin
C. Keep flag
D. Transparent filter
正解:A,D

質問 6:
What do you reference in a role template? Please choose the correct answer.
A. Routes
B. Role Collections
C. Roles
D. Scopes
正解:B

質問 7:
Which module do you use to run an SQL statement against the SAP HANA database?
A. @sap/xsenv
B. @sap/xssec
C. @sap/hdi
D. @sap/hdbext
正解:D

質問 8:
You implement a native SAP HANA application using SAP HANA extended application services, advanced mode (XS advanced) and SAPUI5.
Where is the UI rendering executed?
A. On the SAPUI5 HTML5 module
B. On the SAP Fiori front-end server
C. On the XS advanced application server
D. On the front-end client device
正解:A

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC_HANADEV_16問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C_HANADEV_16学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certified Development Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC_HANADEV_16問題集は印刷されることができ、ソフト版のC_HANADEV_16問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
C_HANADEV_16 関連試験
C_HANADEV_16-JP - SAP Certified Development Associate - SAP HANA 2.0 SPS04 (C_HANADEV_16日本語版)
C_C4H620_03 - SAP Certified Development Associate - SAP Customer Data Cloud Exam
C-S4CDK-2021 - SAP Certified Development Associate - SAP Cloud SDK Extensibility Developer Exam
C-CP-11-JP - Certified Development Associate - SAP Cloud Platform (C_CP_11日本語版)
C_FIORDEV_21 - SAP Certified Development Associate - SAP Fiori Application Developer
関連する認定
SAP Certified Technology Specialist
SAP Certified Professional
SAP Certified Development Associate
SAP Certified Business Associate
SAP Certified Application Specialist
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー