最新なISTQB CTAL-TTA問題集(175題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なISTQB Advance Level CTAL-TTA問題集を提供し、それをダウンロードしてから、CTAL-TTA試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:CTAL-TTA
  • 試験名称:Certified Tester Advanced Level Technical Test Analyst
  • 問題数:175 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-04
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
A software company based in Spain that develops mobile applications expects many small updates in the future, e.g., due to changing configurations and customer feedback. The company also wants to focus on being able to change the software effectively and efficiently during initial development without introducing new defects.
Which maintainability sub-characteristic should be covered by the test approach during the initial development?
A. Modularity
B. Analysability
C. Modifiability
D. Re-usability
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A unit test should be isolated Which option correctly describes the meaning of 'isolated' as a characteristic of a unit test?
SELECT ONE OPTION
Whenever it is run under the same conditions, it should produce the same results.
A. It should only test the functionality related to it.
B. It should test only the code for which it was originally written
C. it should provide immediate feedback.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
You are working on project where re-use of software is an objective. You are involved in the project as a Technical Test Analyst and have been given the task to develop a checklist for code reviews.
Which question from the list below should you implement as part of the code review checklist?
A. Can each item be implemented with the techniques, tools, and resources available?
B. Are all variables defined with meaningful, consistent and clear names?
C. Is it possible during acceptance testing to verity whether the item has been satisfied?
D. Are all modules, data, and interfaces uniquely identified?
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
You are part of an agile team creating a user story.
Which of the following requirements engineering techniques would you use to provide a visual representation of the system and help to see the 'overall* story with the functional flow?
SELECT ONE OPTION
A. Personas
B. Use Cases
C. Storyboards
D. Story Mapping
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Your team is now accountable for the support and enhancement of a payroll system that has been in production for many years and modified by many different developers. It has been noticed by management that small functional enhancements take much longer than equivalent changes on more recently developed systems. You have been tasked with implementing improved testing approaches that will help to identify the root cause of this problem.
Which of the following is the best technique to apply in this scenario?
A. Exploratory analysis
B. Data flow analysis
C. Static analysis
D. Orthogonal arrays
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
The following user story has been developed:
As a customer of Alpha Airways who has booked a flight
I want to access the flight reservation
So that I can update the booking details
Which BDD scenario written in Gherkin format correctly applies to this user story?
SELECT ONE OPTION
A. Given that the logged-on user is a customer of Alpha Airways
When that user enters their surname correctly
Then they are able to see all flights currently booked so that they can select which flight they want to update
B. Given that a customer has booked a flight with Alpha Airways When that customer enters the correct surname and flight number for this reservation Then the booking details for that flight are displayed ELSE an appropriate error message is presented D Given that a customer has booked a flight with Alpha Airways When that customer enters their surname and the flight number OR enters their customer ID and the flight number for this reservation Then they are taken to the booking details for that flight so that they can update the booking details
C. Given that a customer has booked a flight with Alpha Airways
When that customer enters their surname AND enters the flight number for this reservation Then the booking details for that flight are displayed
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which option describes a good practice when applying test automation for a Regression-averse test approach?
SELECT ONE OPTION
A. Increasing automated test coverage to allow more time for exploratory testing
B. Developing and maintaining automated test checklists to efficiently execute a stable set of tests
C. Applying BDD to produce automated tests before the implementation of a user story
D. Focusing on the continuous improvement and refactoring of the automated tests
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社のCTAL-TTA問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のCTAL-TTA問題集は100%の正確率を持っています。弊社のCTAL-TTA問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のCTAL-TTA問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のCTAL-TTA問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のCTAL-TTA問題集はあなたがCTAL-TTA認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のCTAL-TTA試験「Certified Tester Advanced Level Technical Test Analyst」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、CTAL-TTA試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のAdvance Level問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのISTQB CTAL-TTA問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。ISTQB CTAL-TTA問題集は最新のISTQB CTAL-TTA試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのISTQB CTAL-TTA問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でAdvance Level試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のCTAL-TTA問題集は印刷されることができ、ソフト版のCTAL-TTA問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のCTAL-TTA問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のISTQB CTAL-TTA学習教材を持っていることを保証します。

ISTQB Certified Tester Advanced Level Technical Test Analyst 認定 CTAL-TTA 試験問題:

1. Which of the following is true regarding maintainability?

A) This factor will influence the performance of the system
B) This factor affects resource utilization
C) This factor Is critical for the initial success of the product launch
D) This factor becomes more Important the longer the system remains in the production environment


2. Consider the simplified logic below for crediting money to a bank account.
Receive money and account number to be credited
IF account number is valid
IF customer account is active
Store current account balance as oldBalance
Credit money to account
IF oldBalance < zero
IF balance now >= zero
Set message "Overdraft cleared"
ELSE
Set message "A/c overdrawn"
ENDIF
ELSE
Set message = "You have more money"
ENDIF
IF account holder is VIP customer
Send message by email to customer
ENDIF
ELSE
Set message "A/c inactive"
Send message by email to supervisor
ENDIF
ELSE
Add 1 to count of invalid inputs
ENDIF
What is the minimum quantity of test cases that will give 100% statement coverage?

A) 4
B) 5
C) 3
D) 6


3. Given the following pseudocode:
Program tax check
Integer: tax_rate
real: tax%
BEGIN
tax% := 0
GET (tax_rate)
WHILE tax_rate > 0 loop
IF tax_rate > 3 THEN
tax_rate := 3
ENDIF
tax% := tax% + (tax_rate / 10)
tax_rate := tax_rate - 1
ENDLOOP
IF tax% > 0.6 THEN
print ("tax rate is high")
ELSEIF tax% < 0.1 THEN
print ("tax rate is zero")
ELSE
print ("tax rate is low")
ENDIF
END tax check
If control flow analysis is performed on the pseudocode, which of the following results is MOST likely?

A) No unreachable code
B) Unreachable code at line 17
C) Unreachable code at line 15
D) Infinite loop from line 7 to line 13


4. As a technical test analyst, you are involved in a risk analysis session using the Failure Mode and Effect Analysis technique. You are calculating risk priorities. Which of the following are the major factors in this exercise?

A) Functionality, reliability, usability, maintainability, efficiency and portability
B) Likelihood and impact
C) Financial damage, frequency of use and external visibility
D) Severity and priority


5. Which TWO of the following describe a function of some common web-based testing tools?
A) To generate HTML and XML that is compliant with industry standards such as W3C B) To provide information on the size of the web pages and on the time necessary to download them C) To scan and check that no broken or missing hyperlinks are present on a web site D) To allow applications to be tested by simulating a mobile platform's runtime environment E) To provide an engine that allows a user to execute a model describing a system's intended run-time behavior

A) b and c
B) a and b
C) c and d
D) d and e


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: C
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: A

1226 お客様のコメント最新のコメント

Sato - 

よかった!CTAL-TTA試験に合格しました、貴社から助かりまして、誠にありがとうございました。

岛野** - 

CTAL-TTAアプリバージョンで過去問を何回か解いて2週間ほどの勉強で合格できました。

竹内** - 

Pass4Testこちらとスマホのアプリで結構わかります。合格するぞこれは

野间** - 

よっかた!CTAL-TTA学習資料を勉強して、先週にCTAL-TTA試験に合格しました!大変嬉しいです。貴社のサーポットを誠にありがとうございます。

Yamauchi - 

Pass4Testの問題集を使ってめっちゃ余裕でCTAL-TTA試験に合格しましちゃ

河*彩 - 

すごく良いCTAL-TTAの問題集だと思います。暗記が勝負のところがあるので

一戸** - 

ずっとCTAL-TTA試験に悩まされています。嬉しいことに、CTAL-TTA問題集を勉強し、その悩みはなくなりました。CTAL-TTA試験に合格しましたからです。

Karasawa - 

まさかの満点で試験を受かりました。やったぜ!
Pass4Testの担当様、本当にありがとうございました。
今回CTAL-TTAを目指しますが、その時はまたよろしくお願いしますね。

Kato - 

とても詳細に記述されている解説はわかりやすいので
CTAL-TTAに苦手意識があるかたでも読みやすいです。

大縄** - 

ここPass4Testの出た試験対策問題集は解き方がよくわかる詳しい解説が好きです。実力をチェックできますから超安心で受験して受かる

矢野** - 

重要なキーワードや解説も丁寧で基礎も含めてこれCTAL-TTA一冊で十分カバー出来ます。過去問を解くことを繰り返していれば問題なくCTAL-TTA合格できると感じました。

Date - 

私もCTAL-TTAを受けるので買いました!!
他の参考書と比べてちょっと値段が高めでしたが、とても使い易くて便利です!
試験も受かりました。ありがとうございました。

渡*彩 - 

このCTAL-TTA本のみ、勉強時間は会社の往復の電車の中、アプリバージョンで、平日1時間ちょいでした。勉強のコツが嬉しい内容でPass4Testブレイクしつつなるほどな、と思ったり。

高桥** - 

試験に合格するために必須の基本知識がこのCTAL-TTA問題集一つでで短時間に修得できると思います。

飞鸟** - 

色々参考になりました!CTAL-TTAテキストが違うとこんなに勉強のしやすさも変わるんだな〜と思いました。

小枝 - 

このCTAL-TTA問題集をミッチリ勉強することで、試験に一発で合格できました。しかも高得点で。
よくできた、お奨めの参考書です。

双恋 - 

CTAL-TTA問題集は便利で、覚えやすくて、おかげで、CTAL-TTA試験に合格しました。再び感謝の意を申し上げます!

新井** - 

苦手な分野の解説を読んで試験に臨みました。無事合格できました。間違いないっす

Takagi - 

このCTAL-TTA問題集を勉強させてもらって、次回は受かりそうです。この問題集を読んで基礎を理解することができました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。