Hypothesis Tests determine the probabilities of differences between observed data and the hypothesis being solely due to chance. This is determined based on the result of the ______________.
A. R-values
B. P-values
C. Standard Deviations
D. Random acts
正解:B
質問 2:
The Mann-Whitney Test is used to test if the Means for two samples are different.
A. False
B. True
正解:A
質問 3:
The X-Y Diagram is a tool used to identify/collate potential X's and assess their relative impact on multiple Y's.
A. False
B. True
正解:B
質問 4:
Nominal Scale data consists of names, labels or categories and cannot be arranged in any mathematical ordering scheme. Complex arithmetic functions cannot be easily applied to Nominal Data:
A. False
B. True
正解:B
質問 5:
Measurement System Analysis is a procedure used to quantify variation of the method or system used for taking measurements.
A. False
B. True
正解:B
質問 6:
Some of the approaches used in Lean include station warning lights, tool boards and jidohka devices in order that which of these apply?
A. Problems are made highly visible
B. Lessen the amount of employee pilferage
C. Work stoppages are documented properly
D. Workers do not utilize individual methods of cleaning
正解:A
質問 7:
The Alpha level of a test (level of significance) represents the yardstick against which P-values are measured and the Null Hypothesis is rejected if the P-value is which of these?
A. Greater than the Beta and Alpha level.
B. Greater than the Alpha level.
C. Less than one minus Alpha.
D. Less than the Alpha level.
E. Less than the power of one minus Beta.
正解:D
質問 8:
Hypothesis Testing can save time and help avoid high costs of experimental efforts by using existing data.
A. False
B. True
正解:B
1125 お客様のコメント





中俣** -
本当に助かりました、ありがとうございました。CSSGB学習教材は有効です。そして、合格率は高いです。