最新なACFE CFE-Investigation問題集(184題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なACFE Certified Fraud Examiner CFE-Investigation問題集を提供し、それをダウンロードしてから、CFE-Investigation試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:CFE-Investigation
  • 試験名称:Certified Fraud Examiner - Investigation Exam
  • 問題数:184 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-06
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Which of the following is one of the purposes of closing questions in a routine interview?
A. To close the interview positively and maintain goodwill
B. To reduce testimony to a signed, written statement
C. To assess whether the subject is ready to confess
D. To confirm the credibility of the witness being interviewed
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which of the following questions would be MOST EFFECTIVE when establishing a baseline during an interview?
A. "How long have you been in this department?"
B. "Have you committed any misconduct against the company?"
C. "Are you familiar with the company's policies regarding ethics?"
D. "Do you know who had access to the file?"
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Naveed, a fraud suspect, has decided to make an admission to Omar, a Certified Fraud Examiner (CFE).
Which of the following items of information should Omar obtain from Naveed during the verbal admission?
A. Controls that would have prevented Naveed from committing the fraud
B. Facts about the fraud known to co-conspirators and witnesses
C. A statement from Naveed indicating that his conduct was an accident
D. A general estimate of the amount of money involved in the fraud
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which of the following is the MOST ACCURATE statement concerning the volatility of digital evidence?
A. Digital evidence is more volatile than tangible evidence because digital evidence is subject to claims of spoliation, whereas tangible evidence is not.
B. The failure to preserve the integrity of digital evidence could result in evidence being deemed inadmissible in a legal proceeding
C. If the integrity of digital evidence is violated, it can often be restored through a digital cleansing process
D. Digital evidence is more volatile than tangible evidence because the rules of admissibility for digital evidence are stricter than such rules for tangible evidence.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Vishal, a Certified Fraud Examiner (CFE). has just initiated an interview with Steve, a fraud suspect. After a short introduction. Vishal jokes about the fact that he and Steve are wearing the same tie and then proceeds to ask Steve about the previous night's major sporting event Vishal is attempting to
A. Establish the interview theme
B. Condition the witness.
C. Exhibit passive listening.
D. Establish rapport
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Lmdsey, a Certified Fraud Examiner (CFE). has been retained to investigate allegations of bribery and kickbacks allegedly committed by a member of an organization's procurement department. Lindsey conducts an interview during which one of the accused's colleagues states that they overheard the accused discussing a free tnp received from one of the organization's vendors. Which type of evidence would the interviewee's statement be considered?
A. Documentary evidence
B. Inconclusive evidence
C. Verbal evidence
D. Testimonial evidence
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Sylvia, a novice interviewer, asks Adam, the respondent, the following question: "Didn't you know that something wasn't right?" This kind of question is called a_____________question.
A. Controlled answer
B. Free narrative
C. Complex
D. Double-negative
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Allison, a Certified Fraud Examiner (CFE). is investigating a potential procurement fraud scheme. While interviewing a subject, she asks. "Why did you choose to do business with that vendor?" This can BEST be described as a(n):
A. Closed question
B. Open question
C. Complex question
D. Leading question
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
When planning for the interview phase of an investigation, which of the following steps should NOT be taken by the fraud examiner?
A. Consider what the interview is intended to accomplish and state an objective.
B. Prepare a detailed list of questions to ask the subject during the interview.
C. Review the case file to ensure that important information has not been overlooked
D. Ensure that the interview is held in a venue where the subject will feel Uncomfortable
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社のCFE-Investigation問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のCFE-Investigation問題集は100%の正確率を持っています。弊社のCFE-Investigation問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のCFE-Investigation問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のCFE-Investigation問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のCFE-Investigation問題集はあなたがCFE-Investigation認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のCFE-Investigation試験「Certified Fraud Examiner - Investigation Exam」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、CFE-Investigation試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のCertified Fraud Examiner問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのACFE CFE-Investigation問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。ACFE CFE-Investigation問題集は最新のACFE CFE-Investigation試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのACFE CFE-Investigation問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でCertified Fraud Examiner試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のCFE-Investigation問題集は印刷されることができ、ソフト版のCFE-Investigation問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

ACFE CFE-Investigation 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Financial Transactions and Fraud Schemes: This section of the exam measures the understanding of the types of fraudulent financial transactions incurred in accounting records. It also covers fundamental accounting and auditing theories, fraud schemes, internal controls to stop fraud, and other auditing issues.
トピック 2
  • Law: In this section of the exam, the focus is on the statutes and common law principles used for prosecuting fraudsters. It also measures the skills of candidates such as the knowledge of criminal and civil law, rules of evidence, rights of the accused and accuser, and expert witness matters.
トピック 3
  • Investigations: In this section, the topics covered are basic tools and techniques for collecting data and evidence when conducting a fraud examination. It also covers questions related to interviewing, taking statements, gaining information from public records, tracing illicit transactions, and assessing deception.
トピック 4
  • Fraud Prevention and Deterrence: This section examines your understanding of why people commit fraud and the ways to prevent it. It also covers topics such as crime causation, white-collar crime, occupational fraud, fraud reduction, and risk evaluation.

参照:https://www.acfe.com/uploadedFiles/Shared_Content/Products/Books_and_Manuals/2015%20Sample%20Chapter.pdf

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のCFE-Investigation問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のACFE CFE-Investigation学習教材を持っていることを保証します。

1162 お客様のコメント最新のコメント

Ogawa - 

CFE-Investigation初心者ですが、この問題集を読んで基礎を理解することができました。試験には受かりそうです。

Suganuma - 

CFE-Investigation詳細な解説が全問題にあります。解説文が本書内の解説とも連動していて、すごくわかりやすいです。間違いの選択肢の解説もよく入っていて、Pass4Test評判抜群です。早速合格者が出だしております。

Abiru - 

内容は充実、読みやすい、CFE-Investigationの問題集一週間だけかけましたが無事合格ぅぅ!!

Tachibana - 

先週、Pass4TestでCFE-Investigationの問題集を購入しました。実際の試験を挑み、合格しました。私のこの本の使い方としては、まず、pdfを一通り見ました。そして模試を何度も繰り返し、できるようになりました。
受験をする方、頑張ってください。

Tanji - 

CFE-Investigationに苦手意識があるかたでも読みやすいです。
Pass4Testさん、試験に合格できました。本当に助けになりました。

Watanabe - 

CFE-Investigation試験参考書の更新版の内容はわかりやすくて、覚えやすいです。CFE-Investigation試験合格することは難しいではないです。

Suzuki - 

仕事で使うようになり勉強開始。CFE-Investigation問題集で準備するのに数日しかかかりませんでした。

三木** - 

以前、CFE-Investigation試験に落ちたことがあります。今、CFE-Investigation試験参考書を利用したら、順調にCFE-Investigation試験をパスしました。

水咲** - 

ACFEテスト(CFE-Investigation)を無事合格できました。
有難うございました。

长崎** - 

参考書読む、過去問解く。Pass4TestのCFE-Investigation問題集を頼りにするだけで試験に合格することができました。

Kuniyoshi - 

ACFEのCFE-Investigationを読んだ後、CFE-Investigationの練習問題を数問解いた状態で試験を受け、無事合格することが出来ました。

石山** - 

CFE-Investigation試験のテキストですが、これが実に解り易い。図が多く、イメージをつかみやすい

绀野** - 

このCFE-Investigation一つだけでかなり方向性が見えてきて自信が湧いてきました。

清水** - 

問題集にてひたすら勉強して、試験中にかなり順調に回答しました。CFE-Investigation合格できました。

Asahina - 

口コミを見てPass4TestさんのこのCFE-Investigationの問題集を買いました、入り口の入り口である基本的なところまで説明してありとても解りやすいと思いました、買ってよかったです

Kataoka - 

ITパスポート試験によく出題される、最重要用語や問題傾向を掲載しているから気に入ってます。

角え** - 

CFE-Investigation問題集をのみ使用して、簡単に試験に合格しました。この故に、認定試験に受験する皆さんにPass4Testを推奨します。

绀野** - 

易しすぎず難しすぎず、絶妙なバランスの解説が分かりやすいCFE-Investigation試験対策書で本当にPass4Testに助かられました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。