最新なIBM C4040-121問題集(102題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なIBM IBM Certifed Systems Expert C4040-121問題集を提供し、それをダウンロードしてから、C4040-121試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:C4040-121
  • 試験名称:Virtualization Technical Support for IBM i -v1
  • 問題数:102 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-29
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
A tape adapter needs to be moved from one partition to another. On the HMC, after selecting the partition which currently owns the adapter, the path below is followed:
Dynamic Logical Partitioning --> Physical Adapters --> Move or Remove
After selecting the appropriate resource and target partition, "OK" is selected. The HMC returns the following error "Dynamic remove of I/O resources failed: The I/O slot dynamic logical partitioning operation failed."
What is the most likely cause of this failure?
A. The tape device attached to the adapter is varied-on.
B. The tape device attached to the adapter is not connected to a power source.
C. The tape device attached to the adapter has media mounted.
D. The adapter slot must be powered-oft through SST prior to the dynamic move operation.
正解:A

質問 2:
What the minimum required in order to attach Storwize V7000 LUNs to VIO Server and virtualize them to IBM i?
A. PowerVM Enterprise Edition.
B. AIX/VIOS Host Kit license for the Storage Subsystem and IBM External StorageCompatibility5733-ES1
C. PowerVM Standard Edition.
D. PowerVM Standard Edition and AIX/VIOS Host Kit license for the Storage Subsystem.
正解:C

質問 3:
How are consoles accessed remotely for AIX and Linux partitions running on an HMC-managed Power Systems server?
A. In ASMI, select "open shared console" for the desired partition.
B. Telnet to the HMC on port 2301.
C. Use LAN Console, specifying the appropriate serial and partition number.
D. Open a ssh connection to the HMC, use the "vtmenu" command.
正解:D

質問 4:
In addition to Qshell and PASE, what other product needs to be installed on an IBM i partition in order to remotely run scripts on an HMC?
A. IBM Network Authentication Enablement for i
B. IBM Portable Utilities for i
C. IBM i Integrated Server Support
D. IBM Cryptographic Service Provider
正解:B

質問 5:
What type of server and client adapters must be configured on the HMC to support virtualized disk presented from a V7000 SAN to an IBM i client partition?
A. One vSCSI server adapter One vSCSI client adapter
B. One SCSI server adapter One ISCSI client adapter
C. One Fibre Channel server adapter One Fibre Channel client adapter
D. One NPIV server adapter One NPIV client adapter
正解:A

質問 6:
A hosted IBM i partition with SAN-based disk is to be configured with mirrored disks. In order to maximize performance of the partition, where should the disk mirroring be performed?
A. In the IBM i partition
B. In the SAN Volume Controller
C. In the disk subsystem
D. In the VIO Server partition
正解:C

質問 7:
What is the correct method to install a firmware update on a single-image system?
A. Download the firmware and burn it to a CD, then perform a D-side manual IPL.
B. Install the appropriate firmware PTF package to the IBM i partition and IPL the partition.
C. Load the firmware CD to the optical drive and perform a LODRUN operation.
D. From the DSPEMWSTS screen, use the function to "Update firmware from service machine."
正解:B

弊社のC4040-121問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のC4040-121問題集は100%の正確率を持っています。弊社のC4040-121問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のC4040-121問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のC4040-121問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のC4040-121問題集はあなたがC4040-121認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のC4040-121試験「Virtualization Technical Support for IBM i -v1」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、C4040-121試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC4040-121問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のIBM C4040-121学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でIBM Certifed Systems Expert試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC4040-121問題集は印刷されることができ、ソフト版のC4040-121問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のIBM Certifed Systems Expert問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのIBM C4040-121問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。IBM C4040-121問題集は最新のIBM C4040-121試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのIBM C4040-121問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

IBM C4040-121 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: IBM i向けストレージ仮想化- Network Server Storage Spaces(NSS)の概念と管理方法
- ASP(補助記憶域プール)の設定と最適化
- 仮想化環境におけるディスクのパフォーマンスに関する考慮事項
トピック 2: PowerVMおよびVIOSの統合運用- 仮想イーサネットアダプターとネットワークの仮想化
- ストレージおよびSANアクセス向けNPIV(NポートID仮想化)
- Virtual I/O Server(VIOS)の設定と提供機能
トピック 3: IBM iにおける仮想化の基礎概念- IBM Power SystemsのアーキテクチャとLPARの概念
- IBM iの論理区画(LPAR)の基礎知識
トピック 4: 高可用性の確保とパフォーマンスの調整- 負荷分散およびリソース割り当ての方針
- ディスクのキュー深度と入出力処理の最適化
- IBM iのLPAR環境におけるパフォーマンスの監視方法
トピック 5: システムの管理と保守作業- HMC(ハードウェア管理コンソール)の操作手順
- 区画プロファイルの管理
- ファームウェアおよびVIOSの更新に関する注意点

IBM Virtualization Technical Support for IBM i -v1 認定 C4040-121 試験問題:

問題 #1

On a Power 740, static IP addresses have previously been configured on the FSP for both HMC1 and HMC2 ports. These addresses are currently not known. How can the addresses be determined in order to access ASMI and connect the system to an HMC?

A. Use the USB port on the control panel to login to the ASMI using SSH.
B. Use the DST Advanced Analysis Macro function to extractthe IP addresses.
C. Use the Force ASMI Interface function from DST.
D. Use control panel function 30 to display the addresses.


問題 #2

A customer is moving two AIX partitions from an older System p server to a new POWER7 server running IBM i. One partition requires 1.0 processor the other .5. How many AIX licenses are required?

A. 0
B. 1
C. 1.5
D. 2


問題 #3

A client IBM i partition, with multipath SAN disk provided by dual VIO Servers, has used most of its available storage. Extra disk storage is required.
Several spare LUN5 (hdisks) are already mapped to the VIO Servers.
The administrator runs identical commands on the VIO Servers to create the bridging devices to define the two new LUNs to the client partition.
SST on the IBM i partition shows 4 new1 unconfigured disks.
Which statement explains why4 disks appeared, instead of 2?

A. The disks were not identified as multipath on the VIO Servers.
B. Four disks will show until configured as multipath.
C. Four disks will show until mirroring is started in IBM i.
D. The LUNs were incorrectly mapped on theVIOservers.


問題 #4

In the following example, the VIO Server partitions each provide disk to a client IBM i partition. The client IBM i partition has mirrored the disk presented to it.

Contact with one VIO Server is lost, and the disk it presents to the client shows as "suspended" in IBM i. Once contact has been re-established, what action must the administrator take?

A. Recover the disk with the mdadm command on the VIO Server providing the failed disk.
B. Use System Service Tools to verify and resume mirroring, if necessary.
C. Run the varyonvg command on theVIOServer providing the failed disk. From System Service Tools, resume mirroredprotection in the client partition.
D. Run the varyonvg command on bothVIOServers.


問題 #5

An administrator is setting up IBM i in Partition 2 of a POWER Blade, in blade slot 9 of a BladeCenter H.
What is used to access the IBM i console during the initial setup of a client IBM i partition?

A. Use the BladeCenter Advanced Management Module (AMM) Serial over LAN (SoL) connection to the VIO Server console.
B. Telnet to the VIO Server using port 2302.
C. Sign on to the BladeCenter Advanced Management Module (AMM). Run the AMM command: env -T system: blade[9]:partition[2]>console
D. Define a virtual LAN connection in VIO Server from IBM I to an external LAN. Use IBM i LAN console to provide the TCP/IP configuration for the console.


解説:

問題 #1
正解: D
問題 #2
正解: D
問題 #3
正解: D
問題 #4
正解: B
問題 #5
正解: D

655 お客様のコメント最新のコメント

Tsuchiya - 

C4040-121問題集は本当に私に驚かせました。短い時間に勉強して、C4040-121試験に合格しました!

春菜** - 

よく出題されるパターンを徹底分析した予想問題集ですね。Pass4Testさん、また来ますよ。

平野** - 

また受けようと思い立ちこの本を購入しました。このC4040-121本で簡単に解き方を理解することが出来ました。

太田** - 

C4040-121のオンライン版を利用して、模擬試験を繰り返して受けました。
無事試験に合格しました。Pass4Testから大変助かりました。
ありがとうございました。

Uesugi - 

詳細に、C4040-121出題がされているので非常に役に立っています。

Yuikawa - 

合格できました。電子版ももらえて素晴らしい。C4040-121試験用のテキストです。

Asagi - 

こちらの問題集から、9割以上出ました。大変助かりました。やはり信頼できる商品です。

Misaki - 

Pass4Testの問題集を使ってめっちゃ余裕でC4040-121試験に合格しましちゃ

Shigeizumi - 

とても読みやすいC4040-121参考書で丁寧な解説ですね。

铃木** - 

試験への取り組み方が身についた気がします。自信を持って試験に臨めます。味にすごいね。Pass4Testさんまたお世話になりたいとおもいます。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。