live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

BPS BPS-Pharmacotherapy問題集

BPS-Pharmacotherapy

試験コード:BPS-Pharmacotherapy

試験名称:Pharmacotherapy (Part1 and Part2) Exam

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-17

問題と解答:175 Q&As

BPS-Pharmacotherapy 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集BPS-Pharmacotherapy 資格取得

質問 1:
An investigator decides to perform a correlation analysis of the relationship between the number of cigarettes smoked per day and age. Results show a positive correlation between the two, with an r value of 0.50 and ap value for the correlation equal to 0.03. What is the most reasonable interpretation of this correlation?
A. Increased age causes students to Smoke more.
B. Increased age does not cause students to smoke more.
C. There is a statistically significant numerical association between age and amount of smoking.
D. There is no relationship between age and amount of smoking.
正解:C

質問 2:
A 25-year-old man with type 1 diabetes mellitus has recorded the following average blood - glucose concentrations for the past 5 days:

Which of the following changes in his insulin regimen is most appropriate?
A. Increase the evening regular insulin.
B. Increase the morning NPH insulin.
C. Decrease the morning regular insulin.
D. Increase the evening NPH insulin.
正解:B

質問 3:
A pharmacotherapy specialist is evaluating a study that compared the effects of iron sucrose versus sodium ferric gluconate on ferritin levels in patients receiving hemodialysis. A significant difference was found between the groups. This study was conducted in a large academic center in Denmark; the specialist practices at a small rural hospital in Minnesota. Which of the following information in the paper will be most important in determining whether the study's results can be applied to the specialist's practice?
A. Inclusion/exclusion criteria
B. Statistical analysis
C. Randomization methods
D. Internal validity
正解:A

質問 4:
Investigators studying the relative nephrotoxicity of two aminoglycosides selected their sample size to detect a reduction in toxicity of 10%. Which of the following is the power of this study if the probability of falsely rejecting the null hypothesis is 0.05 and the probability of falsely accepting the null hypothesis is 0.20?
A. 0.05
B. 0.95
C. 0.10
D. 0.80
正解:D

質問 5:
An oncology team that includes a pharmacotherapy specialist wishes to test the anecdotal observation that gabapentin reduces vincristine-induced neuropathic pain. Which of the following study designs would provide the best evidence for using gabapentin for this indication?
A. A nonrandomized, open-label study of patients receiving vincristine with or without concomitant gabapentin.
B. A case-control study of patients receiving Vincristine conducted in multiple centers.
C. A randomized, double-blind, placebo-controlled study of gabapentin administered concomitantly with Vincristine.
D. A retrospective chart review using pharmacy records to determine which patients received Vincristine concomitantly with gabapentin.
正解:B

質問 6:
Which of the following sources is most likely to publish the current recommendations from the Centers for Disease Control and Prevention regarding the use of recombinant hepatitis B Vaccine?
A. Medical Letter on Drugs and Therapeutics
B. Journal of Hepatology
C. Morbidity and Mortality Weekly Report
D. Clinical Infectious Diseases
正解:A

質問 7:
A 75-year-old man with a medical history significant for hypertension, diabetes mellitus, and erectile dysfunction returns for follow-up. He currently takes benazepril, glipizide, and sildenafil as needed. He is in the clinic today with symptoms of depression. The physician wants to start an antidepressant that will have a minimal effect on the patient's erectile dysfunction. Which of the following agents would be the best recommendation?
A. Venlafaxine
B. Bupropion
C. Desipramine
D. Fluoxetine
正解:D

質問 8:
When low molecular weight heparin is prescribed, in which of the following patient populations would monitoring anti-factor-Xa levels be reasonable to consider?
A. Past history of GI bleeding
B. Significant renal impairment
C. Anticardiolipin antibody syndrome
D. Protein C and Protein S deficiencies
正解:C

質問 9:
From ethical and scientific validity standpoints, in addition to double blinding, which of the following research designs is best for determining a new medication's relative efficacy in treating acute stroke?
A. Placebo-controlled, crossover design
B. Crossover design comparing the new therapy with the best standard therapy
C. Placebo-controlled, randomized, parallel design
D. Parallel design comparing the new therapy with the best standard therapy
正解:B

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のBPS-Pharmacotherapy問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のBPS BPS-Pharmacotherapy学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でBoard of Pharmacy Specialties試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のBPS-Pharmacotherapy問題集は印刷されることができ、ソフト版のBPS-Pharmacotherapy問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。