最新なBlackBerry BCP-240問題集(100題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なBlackBerry BlackBerry-Certifications BCP-240問題集を提供し、それをダウンロードしてから、BCP-240試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:BCP-240
  • 試験名称:BlackBerry 10 Support Specialist
  • 問題数:100 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-10-06
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Which of the following is an essential aid to investigate a problem experienced on a BlackBerry 10 (BB10) smartphone when being reported to BlackBerry?
A. The location of the device
B. BlackBerry Device Service (BDS) server name
C. Playbook
D. The time of occurrence and the device logs
正解:D

質問 2:
A user reports that their Email account is reporting an error that states "Your Device is not connected to a network ". What is the cause?
A. Wi-Fi radio is enabled
B. NFC is connected to external device
C. Bluetooth radio is not connected to the wireless network
D. Wireless carrier data is not connected
正解:D

質問 3:
What is expected when the number of license seats is exceeded and the grace period is over?
A. The last activated smartphoneyTablet is de-activated.
B. The smartphone/tabletwill be activated but with a warning.
C. New activations will be blocked.
D. Only limited functionality is enabled.
正解:C

質問 4:
Which of the following is needed to successfully pair a Bluetooth device?
A. Both the Bluetooth radios should be on and one of the devices should be discoverable.
B. The radio on the device where the pairing is to occur should be the only one with Bluetooth radio on.
C. Both the de> ices should have Bluetooth radio on and should touch each other with the back of the device
D. Both the devices should have Bluetooth radio on and be connected to the same Wi-Fi Access point.
正解:A

質問 5:
Which of the following is a valid way to delete user installed applications?
A. Tap and hold on any application on the home screen to be able to delete or move an application.
B. Connect the BlackBerry 10 (BB10) Device using USB and use the BlackBerrylinkto delete applications.
C. Use the BlackBerry Link to delete applications using the Wi-Fi link.
D. Use the BlackBerry Desktop Manager to delete applications.
正解:A

質問 6:
What Hardware ports are available on a BlackBerry 10 (BB10) device?
A. Serial. USB
B. HDMI. USB, 3.5 mm Audio Jack
C. HDMI, Parallel, Serial ports
D. Parallel, Serial. 3.5 mm Audio Jack
正解:B

質問 7:
A user launches the BlackBerry World and receives an error that the device could not connect to server. What does this indicate?
A. The airport mode is not enabled.
B. The NFC radio is not enabled.
C. The mobile network radio is not enabled and account is not provisioned.
D. The device radio is not enabled and provisioned.
正解:D

質問 8:
When switching from a BlackBerry 7 (BB7) to a BlackBerry 10 (BB10) Smartphone, how can information be backed up so it can be restored to the new device without connecting to a PC?
A. Pair the two devices using Bluetooth, go to Setup > Device Switch > Transfer via Bluetooth.
B. In BlackBerry Protect, register both devices, and the information will automatically be backed up and restored.
C. Migrate the user account from BlackBerry Enterprise Server to Blackberry Device service (BDS), and the user's data will automatically be transferred.
D. With an SD Card inserted, on the BlackBerry Smartphone running OS 7, go to Setup > Device Switch > Using a Media Card > Save data.
正解:D

質問 9:
How can a user adjust the timeframe for the amount of days to keep messages, and the sync timeframe?
A. Delete the account integration, and recreate it.
B. The value is set by the email service provider and cannot be changed.
C. In Messages, go to Options -> Timeframe.
D. Go to Settings -> Accounts -> select the Email account, and go to Advanced.
正解:D

弊社のBlackBerry-Certifications問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのBlackBerry BCP-240問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。BlackBerry BCP-240問題集は最新のBlackBerry BCP-240試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのBlackBerry BCP-240問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のBCP-240問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のBCP-240問題集は100%の正確率を持っています。弊社のBCP-240問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のBCP-240問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のBCP-240問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のBCP-240問題集はあなたがBCP-240認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のBCP-240試験「BlackBerry 10 Support Specialist」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、BCP-240試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でBlackBerry-Certifications試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のBCP-240問題集は印刷されることができ、ソフト版のBCP-240問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のBCP-240問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のBlackBerry BCP-240学習教材を持っていることを保証します。

BlackBerry BCP-240 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: アプリケーションと生産性- アプリケーションの管理と展開
- 電子メールとメッセージングの設定
トピック 2: セキュリティとポリシー管理- ITポリシーの構成と適用
- BlackBerry 10のセキュリティモデル
トピック 3: エンタープライズモビリティとBES10- デバイスのアクティベーションとプロビジョニング
- BlackBerry Enterprise Service 10 (BES10) の概要
トピック 4: デバイスの構成とトラブルシューティング- 一般的なデバイスの問題と診断
- 接続性とネットワーク構成
トピック 5: BlackBerry 10 OSの基本- BlackBerry 10のアーキテクチャとコンポーネント
- コアOS機能とナビゲーション

BlackBerry 10 Support Specialist 認定 BCP-240 試験問題:

問題 #1

Which of the following would cause a new sent message to have a clock instead of a check mark?

  • A. The Wi-Fi or cellular radios are not connected to the network
  • B. The email message was filed
  • C. An incorrect recipient email address was included
  • D. The email message was saved as a draft
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A  🗳️

問題 #2

The menu icon within applications, indentified by three dots, is known as what type of menu?

  • A. Crosscut Menu
  • B. Extended Menu
  • C. Full Menu
  • D. Advanced Menu
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A  🗳️

問題 #3

What are the two perimeters set when a smartphone/Tablet is activated on a BlackBerry Device Service (BDS)?

  • A. Enterprise and Home
  • B. Work and Home
  • C. Work and Personal
  • D. Server and Personal
解答を表示  ディスカッション  0

正解:C  🗳️

問題 #4

Which service in Windows Server 2008 is used to handle certificate enrollment requests on behalf of the BlackBerry Device Service (BDS)?

  • A. Network Device Enrollment Service (NDES)
  • B. Windows Certificate Service (WCS)
  • C. Microsoft Certificate Authority Service (MCAS)
  • D. Certificate Enrollment Handling Service (CEHS)
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A  🗳️

問題 #5

From the BlackBeriy 10 (BB10) handheld, where can a list of places to aid in understanding an error message be found?

  • A. Options > Help > Support
  • B. Settings > Help > Support
  • C. Settings > General > Support
  • D. Help > Support
解答を表示  ディスカッション  0

正解:D  🗳️

728 お客様のコメント最新のコメント

黒沢** - 

とっつきやすいように構成されています。だから超安心で試験に受かる。
BCP-240初学者でも安心、学習者のわたしのツボが分かる解説をしています。Pass4Testさんほんとうにえらいです

川瀬** - 

Pass4Testさんの問題集は予想問題を通して、BCP-240試験対策に役立てることができます。このBCP-240一冊だけで合格することが可能です。

Kagami - 

Pass4Testの担当者様、お世話になりました。
御社でBCP-240問題集を購入し、収録されている模擬試験の本試験再現度が非常に高く、試験合格のためには完璧な参考書でした。おかげで無事合格できました。ありがとうございました。

Yamaoka - 

出題確率の高い項目を重点的に解説した合格のためのBCP-240攻略本です。隙間時間にも学習が進められます。

Nishio - 

試験直前チェックして、無事合格でした。BCP-240の問題集で助かりました。

Serizawa - 

今日はBlackBerryのBCP-240の試験を受けました。91%で合格しました。問題の重要点を理解すれば、この一つの問題集で余裕です。

深田** - 

教科書がメインになるので、必要に応じて不安な分野は
BCP-240問題集に当たっても良いと思います。

Tokunaga - 

BCP-240試験問題と解説があるので、実際どのような問題が出るのかも分かりやすい。きっちりとまとまっていてわかりやすかったです。

Izumi - 

BCP-240試験は独学で学習して合格出来ました。素人でもこれだけで十分だと思います。
ちゃんと問題集の内容を覚えれば本番は大丈夫です。オススメの教本です。

白鸟** - 

模擬試験と本番は大体同じでしたので、落ち着いて受けることができました。
そして合格できました。
身に付けるのが大事だとは思いますが、合格だけならこの参考書だけで十分だと思います。

藤冈** - 

無料更新サービスは必要なくなりました。BCP-240を見事で合格しました。
他の試験でまたお世話になるかもしれません。その際は、よろしくお願い致します。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。