最新なBlackBerry BCP-620問題集(118題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なBlackBerry BlackBerry-Certifications BCP-620問題集を提供し、それをダウンロードしてから、BCP-620試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:BCP-620
  • 試験名称:Designing and Deploying a BlackBerry Solution in A Microsoft Exchange Environment
  • 問題数:118 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-10-09
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Nextair Corporation plans to keep running BlackBerry Enterprise Server software version 4.1.6 in New York and install version 5.0 in Toronto. They plan on performing a phased migration between the two sites. Both BlackBerry Enterprise Server instances will use their own Microsoft SQL Server hosted in their respective location. What is an advantage of this upgrade? (Choose one)
A. Both BlackBerry Enterprise Server instances can be managed in the same BlackBerry Domain
B. It allows time for testing beforemigrating all BlackBerry device users
C. BlackBerry devices will not require new service books
D. The cost of an additional SRP Identifier is saved
正解:B

質問 2:
A company already has an SNMP monitoring system in place that management would like to see monitor the BlackBerry Enterprise Server. Which file is needed to be utilized in order to ensure SNMP communication between the BlackBerry Enterprise Server and the third-party monitoring tool? (Choose one)
A. CSV
B. MIB
C. PRK
D. WMI
E. MSI
正解:B

質問 3:
Which service can be put into a failover pool for high availability? (Choose one)
A. BlackBerry Alert Service
B. BlackBerry Attachment Service
C. BlackBerry Policy Service
D. BlackBerry Monitoring Service
E. BlackBerry Database Consistency Service
正解:B

質問 4:
Which three BlackBerry Enterprise Server components are eligible for high availability pooling? (Choose three.)
A. BlackBerry Dispatcher Service
B. BlackBerry MDS Integration Service
C. BlackBerry Administration Service
D. BlackBerry Monitoring Service
E. BlackBerry Router Service
正解:B,C,E

質問 5:
One thousand BlackBerry 8830 devices have been sent to the employees in the regional offices and the BlackBerry device users will be issued enterprise activation passwords next week. Management would like to prevent unneeded wireless data charges. What can be done to ensure this mass enterprise activation process uses as little wireless data as possible? (Choose one)
A. Set the 'Disable Wireless Bulk Loads' IT policy to 'True'
B. Set the 'Disable Enterprise Activation Progress' IT policy to 'True'
C. Set theisable Wireline Activations' IT policySet the ?isable Wireline Activations' IT policy to 'True'
D. Set the 'Disable Wireless Activations' IT policy to 'True'
正解:A

質問 6:
What can be run to determine if the server is ready to install BlackBerry Enterprise Server software version 5.0? (Choose one)
A. SysPrep.exe
B. BBCheck.exe
C. SysReq.exe
D. InstCheck.exe
E. BBPrep.exe
正解:B

質問 7:
If each international office has its own standalone BlackBerry Administration Service installed, what should be taken into consideration when creating a failover pool? (Choose one)
A. The fact that only one BlackBerry Exchange Server can run the BlackBerry Administration Service in a BlackBerry Domain
B. The fact that the BlackBerry Administration Service must be installed on a messaging server
C. The number of BlackBerry device users logging into the BlackBerry Administration Service
D. The fact that only one BlackBerry Administration Service can run as primary and the others must run as secondary
E. The network connectivity between the offices
正解:E

質問 8:
Given the scenario, all London based BlackBerry device users are on the London BlackBerry Enterprise Server, and all North American users are on the New York BlackBerry Enterprise Server. If the company decided to deploy one more BlackBerry Enterprise Server instance in this environment, which of the following will improve their BlackBerry Enterprise Server performance? (Choose one)
A. Deploy the new BlackBerry Enterprise Server in the Los Angeles location and add all the users from the Vancouver and Los Angeles location to it
B. Deploy the new BlackBerry Enterprise Server in the London office and add all the Los Angeles users to the new London BlackBerry Enterprise Server
C. Deploy the new BlackBerry Enterprise Server in the New York office and add allthe Los Angeles users to the London BlackBerry Enterprise Server
D. Deploy the new BlackBerry Enterprise Server in the New York location and add the users from the Los Angeles location to it
E. Deploy the new BlackBerry Enterprise Server in the Vancouver location and add all the users from the Vancouver and Los Angeles location to it
正解:E

質問 9:
Plazmic Inc. future plan is to open an office in Singapore with approximately 500 BlackBerry device users at a forecasted rate of 30% growth forPlazmic Inc.? future plan is to open an office in Singapore with pproximately 500 BlackBerry device users at a forecasted rate of 30% growth for the next fiscal year. It has been decided to install a standalone MDS Connection Service instance in the Singapore location to ease the load off the BlackBerry Enterprise Server and work-around the slower WAN connection. What are the recommended software and hardware pre-requisites for this installation? (Choose two.)
A. Windows Server 2008 (64-bit) and minimum of 1024 MB of memory
B. Windows Server 2003 R2 and minimum of 3 GB of memory
C. Windows Server 2003 SP1 or later and minimum of 3 GB of memory
D. Windows Server 2003 R2 SP2 (64-bit) and minimum of 1024 MB of memory
E. Windows XP SP 2 and minimum of 1024 MB of memory
F. Windows XP SP 2 and minimum of 512 MB of memory
正解:A,D

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のBCP-620問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のBlackBerry BCP-620学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でBlackBerry-Certifications試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のBCP-620問題集は印刷されることができ、ソフト版のBCP-620問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のBlackBerry-Certifications問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのBlackBerry BCP-620問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。BlackBerry BCP-620問題集は最新のBlackBerry BCP-620試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのBlackBerry BCP-620問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のBCP-620問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のBCP-620問題集は100%の正確率を持っています。弊社のBCP-620問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のBCP-620問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のBCP-620問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のBCP-620問題集はあなたがBCP-620認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のBCP-620試験「Designing and Deploying a BlackBerry Solution in A Microsoft Exchange Environment」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、BCP-620試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

BlackBerry BCP-620 試験シラバストピック:

セクション目標
BlackBerry Enterpriseソリューションアーキテクチャ- 設計上の考慮事項
  • 1. ネットワークおよびインフラストラクチャ要件
    • 2. スケーラビリティとキャパシティプランニング
      - Exchange環境におけるBlackBerry Enterprise Server (BES)のコンポーネント
      • 1. ExchangeとBlackBerryインフラストラクチャ間のメッセージングフロー
        • 2. コアサーバーの役割と依存関係
          運用と保守- 監視とトラブルシューティング
          • 1. 一般的な導入および同期の問題
            • 2. ログ分析と診断ツール
              - システムの最適化
              • 1. バックアップとリカバリ戦略
                • 2. パフォーマンスチューニング
                  セキュリティとポリシー管理- デバイスとデータのセキュリティ
                  • 1. 認証とアクセス制御ポリシー
                    • 2. 暗号化とセキュアな通信
                      - ITポリシーの適用
                      • 1. コンプライアンスとガバナンスに関する考慮事項
                        • 2. ポリシーの割り当てと管理
                          インストールと導入- Microsoft Exchangeとの統合
                          • 1. 同期のセットアップと検証
                            • 2. メッセージングデータベースとメールボックスの構成
                              - Microsoft Exchange環境におけるBESのインストール
                              • 1. 導入手順と構成ワークフロー
                                • 2. 前提条件とシステム要件

                                  BlackBerry Designing and Deploying a BlackBerry Solution in A Microsoft Exchange Environment 認定 BCP-620 試験問題:

                                  問題 #1

                                  A company has one BlackBerry Enterprise Server with a configuration database on one Microsoft SQL 2005 Server and eight Microsoft Exchange Servers. Each Microsoft Exchange Server has ten BlackBerry Enabled users that all exist on the company BlackBerry Enterprise Server. AnServers. Each Microsoft Exchange Server has ten BlackBerry Enabled users that all exist on the company?
                                  BlackBerry Enterprise Server. An administrator has enabled the BlackBerry Enterprise Server to utilize the complex algorithm while leaving the maximum number of agents at default. What would the maximum number of MAPI sessions on one of the BlackBerry Agents? (Choose one)

                                  • A. 2 MAPI Sessions
                                  • B. 80 MAPI Sessions
                                  • C. 50 MAPI Sessions
                                  • D. 8 MAPI Sessions
                                  • E. 100 MAPI Sessions
                                  解答を表示  ディスカッション  0

                                  正解:A  🗳️

                                  問題 #2

                                  Given the requirements in the scenario, which Disaster Recovery configuration is the most advantageous for the BlackBerry device users in this environment? (Choose one)

                                  • A. Install a standby server for the BlackBerry Enterprise Server in Los Angeles and a standby server for the BlackBerry Enterprise Server in London
                                  • B. Install a standby server in Los Angeles for the BlackBerry Enterprise Server in London and a standby server for the BlackBerry Enterprise Server in New York
                                  • C. Install a standby server in Vancouver for the BlackBerry Enterprise Server in New York and a standby server for the BlackBerry Enterprise Server in London
                                  • D. Install both standby servers for both BlackBerry Enterprise Server instances in New York
                                  • E. Install a standby server for the BlackBerry Enterprise Server in London and two standby servers for the BlackBerry Enterprise Server in New York
                                  解答を表示  ディスカッション  0

                                  正解:C  🗳️

                                  問題 #3

                                  Given that BlackBerry device users in the Vancouver office experience message latency during core business hours, what is the most likely cause? (Choose one.)

                                  • A. Several users were downloading large attachments
                                  • B. There was an upgrade to the firewall software, which caused a temporary shutdown of port 3101
                                  • C. The latency between the Vancouver office and San Francisco office was up to 70ms.
                                  • D. These users were moved from the Vancouver Microsoft Exchange Server to the San Francisco Microsoft Exchange Server
                                  • E. The BlackBerry MDS Connection Service has reached its maximum connection limits
                                  解答を表示  ディスカッション  0

                                  正解:C  🗳️

                                  問題 #4

                                  Given the scenario, the London office has decided to set up a BlackBerry Router pool so that downtime is minimal. When the primary BlackBerry Router goes down, which two events take place so that the BlackBerry device users in the London office maintain the connection? (Choose two.)

                                  • A. The SRP connection is lost temporarily
                                  • B. Once the connection is established with another BlackBerry Router, new service books are sent
                                  • C. Any sent email messages are dropped
                                  • D. The original BlackBerry Router is restarted
                                  • E. There is no attempt for reconnection to the original BlackBerry Router
                                  解答を表示  ディスカッション  0

                                  正解:A、B  🗳️

                                  問題 #5

                                  How many standby BlackBerry Enterprise Server instances can you have in a high availability configuration? (Choose one)

                                  • A. 4
                                  • B. 5
                                  • C. 1
                                  • D. 3
                                  • E. 2
                                  解答を表示  ディスカッション  0

                                  正解:C  🗳️

                                  全 24 ページ中 1 ページ目を表示しています。
                                  全 118 問中 1-5 問目を表示しています。

                                  4%

                                  927 お客様のコメント最新のコメント

                                  田岛** - 

                                  以前購入したよりもかなり安いです。これのおかげて二週間練習して本番試験受けて合格した。素晴らしい。

                                  赤*唯 - 

                                  Pass4Testから提供されたこのBCP-620問題集一つで習得できました。今回は試験に受かりそうです。

                                  Tanaka - 

                                  本当に急に買いまして三日後に受験して受かったってっ感じ。Pass4Testさんありがとう重要なキーワードのBCP-620解説が載っていて分かりやすかったです。

                                  Ayukawa - 

                                  このPass4Testが出る試験対策本はBCP-620の出題範囲をカバーした参考書だなオススメです。BCP-620苦手な私でも分かりやすかったです。

                                  Morikawa - 

                                  一部のBCP-620問題集は実際の試験とは異なりますが、知識をさらに強化して試験に合格しました。

                                  榊*华 - 

                                  私は1週間前にBCP-620問題集のみを準備しましたが、高得点で試験に合格しました。

                                  Hoshimoto - 

                                  持ち歩きは面倒というのであれば、Pass4Test全ページが電子化されているので、BCP-620のPDFファイルでダウンロードすることもできるところが大好きです。

                                  Akamatsu - 

                                  よかったです。ありがとうございました。本格的なBCP-620問題も掲載されてる

                                  みや** - 

                                  予備試験を目指す受験生でもいいし、BCP-620でもいい。
                                  広い目で見ると、BlackBerry試験にも役立つ知識を学習できるので、
                                  BlackBerry試験受験生でも、Pass4Test相当に役に立つ。

                                  柳明** - 

                                  一問一問実際に手を動かして書いてみる練習で合格を手にしました。Pass4Testの問題集はいつも素敵でございますね。

                                  Kawai - 

                                  友達がBCP-620問題集を私にお勧めです。本当によかったBCP-620問題集と思います。

                                  Tachibana - 

                                  仕事でもプライベートでも役立ちます。試験に受験して、内容が暗記したBCP-620問題集の問題にそっくりの問題がいくつかあって、助かりました。

                                  Odaka - 

                                  こころから感謝します。私はもう一度Pass4Testで問題集を買いたいです!

                                  Sakata - 

                                  BlackBerryは試験出題見直に対応しているBCP-620問題集が素晴らしい

                                  メッセージを送る

                                  あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

                                  Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

                                  品質保証

                                  Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

                                  一年間の無料アップデート

                                  Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

                                  全額返金

                                  お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

                                  ご購入の前の試用

                                  Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。