A function written in the Informix SPL may NOT return which of the following?
A. No value.
B. A NULL value.
C. Multiple column values within a single call.
D. A simple large object reference (byte or text column type).
正解:A
質問 2:
Given the following SQL statements:

What is the result of the following query?
SELECT user, current, today FROM mytab;
A. The information would be the same as DBINFO(utc_user, utc_current, utc_today).
B. The current user name, the current time and the current date.
C. The query will fail because user, current and today are built-in functions.
D. josh, 11:30:30, 1/22/2008
正解:B
質問 3:
How is the DBINFO function used in the SQL statement below?
SELECT FIRST 1 DBINFO('sessionid') FROM systables;
A. The DBINFO function returns the current session id.
B. The DBINFO function is a wrapper to the systables table.
C. The DBINFO function creates a new session.
D. The DBINFO function sets the session id.
正解:A
質問 4:
What loop statement is available within an Informix stored procedure?
A. WHEREAS
B. WHILE
C. FOR EVERY
D. DO WHILE
正解:B
質問 5:
When using IBM Data Server Driver for JDBC to connect to Informix Server, which URL should be used when making a connection using Distributed Relational Database Architecture protocol?
A. "jdbc:informixsqli://hostname1:5021/storesdb:INFORMIXSERVER=myserver;user=XXX;password=YYY"
B. "jdbc:db2j:net://hostname1:5021/storesdb:user=XXX;password=YYY"
C. "jdbc:drda://hostname1:5021/storesdb:user=XXX;password=YYY"
D. "jdbc:ids://hostname1:5021/storesdb:user=XXX;password=YYY"
正解:D
質問 6:
Which value can be used for connection type field from sqlhosts file when using Secured Sockets Layer (SSL) protocol for Distributed Relational Database Architecture (DRDA) ?
A. onsocssl
B. onsoctcp
C. drsocssl
D. drtlitcp
正解:C
質問 7:
William needs to create a table with a BYTE column which must be populated. Which of the following CREATE TABLE clauses can be used to ensure that the BYTE column contains a value?
A. OF TYPE
B. It is not possible to ensure that a BYTE column is populated.
C. CHECK (IS NOT NULL)
D. NOT NULL
正解:C
質問 8:
Consider the following code:

What action is undertaken if Error -210 is encountered when executing the logic above?
A. Action C followed by Action A
B. Action B
C. Action C
D. Action A followed by Action C
E. Action A
正解:C
1097 お客様のコメント





Jin -
IBMさんのA2090-556問題集は試験合格のためだけでなく、必要な知識をしっかり身に付けることができる。