最新なRAPS RAC-US問題集(100題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なRAPS RAC Regulatory Affairs Certification RAC-US問題集を提供し、それをダウンロードしてから、RAC-US試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:RAC-US
  • 試験名称:Regulatory Affairs Certification (RAC) US
  • 問題数:100 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-05
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
As a member of the product launch review committee, a regulatory affairs professional discovers a major issue with the labeling of a product prior to production. In addition to informing the committee, which is the BEST approach to address the issue?
A. Correct the label text.
B. Delay the start of product production.
C. Abort the product launch.
D. Inform the regulatory authorities.
正解:D

質問 2:
In preparation for the development of a new line of products, a regulatory affairs professional is asked to prepare a short presentation for senior management. Which of the following topics is MOST important to cover?
A. Regulatory requirements for labeling and packaging
B. Potential clinical sites for the Phase III clinical trial
C. Previous actions taken by regulatory authorities on similar products
D. Capacity of the manufacturing facilities to fully produce the new product
正解:C

質問 3:
What are the MOST important elements that global regulatory agencies want to know before approving a new product for sale in their countries?
A. Safety and failure risk
B. Quality and failure risk
C. Safety and effectiveness
D. Quality and effectiveness
正解:C

質問 4:
Which of the following criteria is MOST appropriate to define the animal species needed for the pre-clinical toxicity testing of a biotechnology product?
A. Proposed dose and volume of administration
B. Immunochemical and functional tests
C. Biological activity with species and/or tissue specificity
D. Proposed product route and frequency of administration
正解:C

質問 5:
The API used for an approved drug product conforms to international monograph specifications and local pharmacopeia; however, the international monograph specifications of the API will be changing soon. Which is the most appropriate action for the regulatory affairs professional to take FIRST?
A. Prepare the international monograph change submission first and then prepare the local change when required.
B. Confirm that the international monograph change is not related to local pharmacopeia.
C. Analyze the impact of the international monograph change on the local pharmacopeia.
D. Transfer the notice of the upcoming international monograph change to QA for further processing.
正解:D

質問 6:
The regulatory authority in Country X issued a request for a mandatory product recall in
Country X due to serious injuries to patients. This product also is distributed in Country Y.
What should the regulatory affairs professional of the product's manufacturer FIRST do in
Country Y?
A. Prepare the legal team in Country Y for possible litigations.
B. Review alt distribution records and complaints reported in Country Y.
C. Initiate a mandatory recall of the product in Country Y.
D. Draft a formal letter to customers in Country Y about this recall.
正解:B

質問 7:
In addition to protection, what parameters MUST be considered when selecting the primary package (or a product?
A. Efficacy and material
B. Volume and material
C. Compatibility and safety
D. Safety and efficacy
正解:C

質問 8:
During the review of a design dossier, the reviewer asks why the company has only carried out a top-down risk approach. The reviewer is referring to which of the following?
A. ISO 14971 risk analysis
B. Failure mode and effect analysis
C. Hazard and operability study
D. Fault tree analysis
正解:A

質問 9:
Company X has a patent for an anti-inflammatory drug that will expire in one year. In order to minimize the effect of the patent expiration, which is the BEST action for the company to take?
A. Explore litigation strategy for patent infringements on the drug.
B. Develop a better brand-name drug in the same class.
C. Conduct a Phase III study for a new unrelated indication of the drug.
D. Develop a generic version of the drug.
正解:D

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のRAC-US問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のRAPS RAC-US学習教材を持っていることを保証します。

弊社のRAC-US問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のRAC-US問題集は100%の正確率を持っています。弊社のRAC-US問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のRAC-US問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のRAC-US問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のRAC-US問題集はあなたがRAC-US認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のRAC-US試験「Regulatory Affairs Certification (RAC) US」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、RAC-US試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のRAC Regulatory Affairs Certification問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのRAPS RAC-US問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。RAPS RAC-US問題集は最新のRAPS RAC-US試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのRAPS RAC-US問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でRAC Regulatory Affairs Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のRAC-US問題集は印刷されることができ、ソフト版のRAC-US問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

RAPS Regulatory Affairs Certification (RAC) US 認定 RAC-US 試験問題:

1. The manufacturer of an API was changed from Company X to Company Y during the late stage of a new drug development. Despite differences in the manufacturing processes of the companies, both APIs meet the current specifications. Which is the MOST appropriate information to include in the final submission documents?

A) The process information and the comparative analytical result of APIs from both companies
B) The process information and analytical result of Company Y API
C) Information deemed appropriate by the regulatory authority
D) The process information and analytical result of Company X API


2. In the process of obtaining a product approval, a regulatory affairs professional discovers that the product does not meet one of the specific technical requirements of the regulation.
However, competitors with substantially similar products have claimed compliance with the requirement and received approval. Which action should the regulatory affairs professional take FIRST?

A) Inform the internal departments to redesign the product to comply with this requirement.
B) Inform the regulatory authority that such a requirement is not applicable to the product.
C) Notify senior management that the product cannot be registered.
D) Discuss with the regulatory apriority and attempt to reach an acceptable solution.


3. According to the GHTF IVD guidance, which of the following is the CORRECT classification for a blood glucose self-testing kit?

A) Class D
B) Class C
C) Class A
D) Class B


4. Which analysis method is MOST appropriate to prioritize risk and monitor the effectiveness of risk control activities for a medical device?

A) Quality by design analysis
B) Failure modes, effects, and criticality analysis
C) Fault tree analysis
D) Fishbone analysis


5. A regulatory affairs professional is asked to review and update regulatory affairs SOPs.
Which aspect of the SOP Is MOST important to consider?

A) Expiration date
B) Relevance to regulations
C) Scope and level of detail
D) Revision history


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: D
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: B

弊社に問い合わせ:

 サポート: [email protected]

関連する問題集

HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

1032 お客様のコメント最新のコメント

堀江** - 

当方は、このRAC-USの本と過去問で1週間で合格できた。

Kiryuu - 

ちゃんとRAC-USの問題集を最後まで読んで、一週間前に受験して受かりました。ありがとうございます

Fukushima - 

この一冊に絞ってもいいと思います。試験内容をしっかりまとめられています。RAC-US参考書として、頼れる1冊です。

美*纯 - 

問題だけを集中してやるなら最短2週間程度で合格できると思います。見事試験合格しました。RAC-USソフト版の模擬はすごいなぁと感心します。

河合** - 

私はRAC-US問題集と合わせて購入して、最近にRAC-USしけんに合格できました。

筑间** - 

Pass4Testの問題集はRAC-US学習しやすい作りになっている.ありがたいです。

板*梓 - 

とりあえずこれさえ取得すれば大丈夫です。一般的に通用します。
私も高得点でRAC-US試験に合格した。Pass4Testさん、ネットで好評させていただきます。

後藤** - 

RAC-US問題集にてひたすら勉強して、試験中にかなり順調に回答しました。

Tokikawa - 

この度は御社の製品を利用させてもらいますので、きちんと問題集の内容を覚えました。
練習した問題がすべて出現しますので、すべて的中しました。とてもラッキだと思います。
やはり一番重要なのは暗記ですよね!

Ogata - 

これからの時代に対応するために必須な試験です。詳細に、RAC-US出題がされているので非常に役に立っています。
苦手な分野をしっかりと克服して総合力を身に着けていきたいところです・・・。

Yoshimoto - 

この本を使って、今年合格しました。

忧花** - 

PCでもスマホでも出来るようなので、電車などの隙間時間もデスクでも、効率よくRAC-US学習できそうです。

Kurosawa - 

ほぼ満点に近い点数でRAC-USの試験に合格できた
RAC-US試験に、短期間で一発合格するための試験対策本です。

山内** - 

聞いただけで諦めたくなっている方も,階段を一段一段上がるような感覚で理解できるようになりました。

Zaizen - 

このRAC-US問題集は使いこなせるのであれば私が一番おすすめする問題集

Okada - 

図解は教科書的な必要事項を記したものの他、挿絵のようなポップなものもあり書籍全体の物々しさを軽減しています解説が丁寧で分かりやすいのでしっかりと頭に入ってきます。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。