最新なRAPS RAC-GS問題集(100題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なRAPS RAC Regulatory Affairs Certification RAC-GS問題集を提供し、それをダウンロードしてから、RAC-GS試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:RAC-GS
  • 試験名称:Regulatory Affairs Certification (RAC) Global Scope
  • 問題数:100 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-02
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
You discover that your company's top selling product in the last two years has been used off-label. The off-label use is estimated to be about 70%, and it has been consistent since the product was first released to the market. Which of the following is MOST appropriate?
A. File a report to regulatory authorities and advise the marketing department to prevent future off-label use.
B. Discuss with regulatory authorities to investigate how to have the off-label indication approved.
C. No action is required since it is an off-label use.
D. Advise the senior management to send a "Dear Dr." letter.
正解:B

質問 2:
In which section of the ICH Common Technical Document will the overview of clinical data appear?
A. Module 1
B. Module 4
C. Module 2
D. Module 3
正解:C,D

質問 3:
The safety database for an anti-hypertensive drug consists of the following:
461 patients exposed for three months
343 patients exposed for six months
112 patients exposed for nine months
74 patients exposed for 12 months
Overall exposure is 2.000 patients. Which long-term ICH data requirement has NOT been met?
A. 3.000 total patient exposures
B. 100 patients for 12 months
C. 500 patients for three months
D. 200 patients for nine months
正解:B

質問 4:
As a member of the product launch review committee, a regulatory affairs professional discovers a major issue with the labeling of a product prior to production. In addition to informing the committee, which is the BEST approach to address the issue?
A. Correct the label text.
B. Delay the start of product production.
C. Abort the product launch.
D. Inform the regulatory authorities.
正解:D

質問 5:
A company is developing a novel drug to combat AIDS. The preliminary results are very promising and include instances of complete remission. The company has been granted patents in multiple countries for the drug. The regulatory affairs professional is asked to prepare a brief report concerning potential problems for marketing of the product worldwide. Which of the following is the MOST important consideration to discuss?
A. The time frame in which the patent will expire
B. Doha Declaration in the TRIPS Agreement
C. The stability of the drug in all zone conditions
D. International import and export regulations
正解:C

質問 6:
Which analysis method is MOST appropriate to prioritize risk and monitor the effectiveness of risk control activities for a medical device?
A. Quality by design analysis
B. Failure modes, effects, and criticality analysis
C. Fault tree analysis
D. Fishbone analysis
正解:B

質問 7:
According to the GHTF IVD guidance, which of the following is the CORRECT classification for a blood glucose self-testing kit?
A. Class D
B. Class C
C. Class A
D. Class B
正解:B

質問 8:
Which of the following criteria is MOST appropriate to define the animal species needed for the pre-clinical toxicity testing of a biotechnology product?
A. Proposed dose and volume of administration
B. Immunochemical and functional tests
C. Biological activity with species and/or tissue specificity
D. Proposed product route and frequency of administration
正解:C

質問 9:
According to ISO 14971,what is the FIRST step when developing a risk management plan for a medical device?
A. Risk analysis
B. Risk management
C. Risk control
D. Risk estimation
正解:A

弊社のRAC-GS問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のRAC-GS問題集は100%の正確率を持っています。弊社のRAC-GS問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のRAC-GS問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のRAC-GS問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のRAC-GS問題集はあなたがRAC-GS認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のRAC-GS試験「Regulatory Affairs Certification (RAC) Global Scope」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、RAC-GS試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のRAC-GS問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のRAPS RAC-GS学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でRAC Regulatory Affairs Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のRAC-GS問題集は印刷されることができ、ソフト版のRAC-GS問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のRAC Regulatory Affairs Certification問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのRAPS RAC-GS問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。RAPS RAC-GS問題集は最新のRAPS RAC-GS試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのRAPS RAC-GS問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

RAPS RAC-GS 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: グローバル規制環境- 国際規制フレームワーク
- グローバルハーモナイゼーション基準(例:ICH、WHO)
トピック 2: 規制戦略および申請- 規制申請経路
- グローバル申請に向けた戦略的計画立案
トピック 3: 国別規制要件- EUの規制要件
- 米国の規制要件
トピック 4: 製品ライフサイクル管理- 市販後コンプライアンスおよびファーマコビジランス
- 市販前要件

RAPS Regulatory Affairs Certification (RAC) Global Scope 認定 RAC-GS 試験問題:

1. During a routine review of promotional materials for a product, a regulatory affairs professional discovers an off-label indication. Which of the following would be the FIRST follow-up action for the regulatory affairs professional to take?

A) Request that doctors stop using the product for the off-label indication.
B) Communicate with the sales department to stop using the promotional materials.
C) Allow doctors to use the product for the off-label indication.
D) Contact the marketing department to recall the product.


2. A company is developing a device-drug combination product. Which of the following should be evaluated FIRST in order to determine the applicable guidance documents?

A) Approved indications of the drug
B) Guidance documents for the device
C) Determination of primary mode of action
D) Determination of product design deliverables


3. The safety database for an anti-hypertensive drug consists of the following:
461 patients exposed for three months
343 patients exposed for six months
112 patients exposed for nine months
74 patients exposed for 12 months
Overall exposure is 2.000 patients. Which long-term ICH data requirement has NOT been met?

A) 3.000 total patient exposures
B) 100 patients for 12 months
C) 500 patients for three months
D) 200 patients for nine months


4. A global company is developing a sophisticated implantable medical device that is coated with antibiotics and biologics to enhance its efficacy. The product is marketed in Country X.
where it is regulated as a medical device. The same product, without theantibiotics and biologics, is marketed as a medical device in Country Y.
The company is proposing to start marketing the coated device in Country Y.
Which regulatory approach should the company propose?

A) Submit the product as a medical device in Country Y as the product is already marketed in Country X as a medical device.
B) E. Examine decisions made about similar products in Country Y to propose the classification ofthe product.
C) Apply for review of the additional part of the product as a pharmaceutical product in Country
D) Submit the product for review as a pharmaceutical product in Country Y.


5. According to ISO 14971,what is the FIRST step when developing a risk management plan for a medical device?

A) Risk analysis
B) Risk management
C) Risk control
D) Risk estimation


質問と回答:

質問 # 1
正解: B
質問 # 2
正解: D
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: B、C
質問 # 5
正解: A

弊社に問い合わせ:

 サポート: [email protected]

関連する問題集

HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

911 お客様のコメント最新のコメント

Aoki - 

内容が分かり易いのはもちろん、苦手克服や直前対策に役立ちます。RAC-GSにみごと合格いたしました

结城** - 

御社の問題集は口コミ評価が高いと聞き、RAC-GS参考書を購入して勉強しました。
確かに使い易い資料です。すべての内容を覚えば、試験対応できます。
どうもありがとうございました。

Ogamino - 

RAC-GS問題集を利用したため、無事にRAC-GS試験に合格しました。皆さんにこの問題集をお勧めます。是非使ってください!

川上** - 

仕上げの模擬試験としてもご活用できますね。すごくいいです。RAC-GSに合格できました。

Mochizuki - 

RAC-GS試験に受かることだけの目的としても最適だね。本当に急に買いまして三日後に受験して受かったってっ感じ。Pass4Testさんありがとう。

Wakabayashi - 

試験見事合格することができました。確かに高的中率でした。
次はRAC-GSも貴社の問題集でがんばって、資格を取りたいと思います。今後ともよろしくお願いします。

おか** - 

一から十までわかりやすく書いてあるこのテキストは丁度よいRAC-GS問題集といえます。わかりやすかったです。

Sawaguchi - 

このRAC-GS問題集の品質に非常に感謝しています。 間違った答えはほとんどありません。

Miyauchi - 

ネットから調べさせて、Pass4Testという素晴らしいサイトに出会いました。前回購入したRSEもそうですけど、今回RAC-GSの問題集のも熟読して試験に受かりました。覚えてきた問題が試験にも同じのが出てて良かったです。合格しました。

长谷** - 

RAC-GSサクサク答え合わせをしながら解き進めることができるので大変見やすく、使いやすいです

Kuwatani - 

今日はいい日ですね。ずっと悩んでいるRAC-GS試験に合格しました。貴社が提供するRAC-GS問題集はとても有効です。ありがとうございます。

高野** - 

RAC-GS過去問を解く上で見開きに、時間短縮できて使いやすいです。

长谷** - 

素晴らしいRAC-GS勉強ガイドです。RAC-GS試験に合格することが易いと思います。皆様がこの問題集を試みるべきであると思って、これはRAC-GS試験に重要です。

岛田** - 

Pass4Testサイトにあるみっつのバージョンはどれも素敵だと思います。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。