最新なSAP C_C4H430_94問題集(85題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSAP SAP Certified Application Associate C_C4H430_94問題集を提供し、それをダウンロードしてから、C_C4H430_94試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:C_C4H430_94
  • 試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP Commissions Implementation
  • 問題数:85 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-01
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
For which objects can you create a Variable? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Territory
B. Formula
C. Classifier
D. Lookup Table
E. Rate Table
正解:A,D,E

質問 2:
You want to design a plan that credits a transaction to a position based on specific criteria such as postal codes, customer or product criteri a. Which of the following would you use in a credit rule?
A. Generic attributes
B. Classification rules
C. Territories
D. Formulas
正解:B

質問 3:
One of your employees is moving from their position as a sales representative to an account executive on March 1. Their prior position will be filled by a new hire at a later date. How can you manage this change?
A. Remove the employee's name from the Participant field on the Sales Representative position.Change the credit end date on the Sales Representative position to February 28. Add the employee's name to the Participant field on the Account Executive position.
B. Create a new effective version of the sales representative position with a start date of March
1. Remove the employee's name from the Participant field in the new version. Change the Participant field on the Account Executive position to the employee's name.
C. Create a new effective version of the Sales Representative position with a start date of March
1. Remove the employee's name from the Participant field of the Sales Representative position. Create a new effective version of the Account Executive position with a start date of March 1.Add the employee to the participant field in the new version.
D. Leave the employee assigned as the Participant for the Sales Representative position. Create a new effective version of the Account Executive position. Add the employee's name to the Participant field on the Account Executive position.Change the credit start date on the Account Executive Position to March 1.
正解:C

質問 4:
Which of the following are characteristics of Processing Units? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. You can delete Processing Units after a Pipeline has been run.
B. Calculation runs are completed separately for each Processing Unit.
C. You can create as many Processing Units as needed.
D. You can assign only one Business Unit to each Processing Unit.
E. You can use Processing Units to process subsets of data.
正解:B,C,E

質問 5:
Which objects can be versioned? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Position groups
B. Positions
C. Participants
D. Titles
E. Role types
正解:A,B,C

質問 6:
What are the base Unit Types in the system? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Percent
B. Integer/Quantity
C. Boolean
D. Character
E. Currency
正解:A,B,E

質問 7:
Which of the following are characteristics of Variables? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. A Variable can be associated with any type of compensation element.
B. Once a Variable has been created, the Variable's type CANNOT be changed.
C. Variable assignments made at the position level supersede assignments made at the plan level.
D. Variable values can include currency, boolean, or string data types.
正解:B,C

質問 8:
What is the purpose of resetting pipeline data?
A. To remove pipeline data that is NO longer required
B. To provide a faster version of the deferred reset
C. To mark data as reset without deleting it
D. To re-run the Compensation and Pay pipeline for the same period
正解:C

質問 9:
Which of the following objects can be used to define a Territory? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Classifiers
B. Categories
C. Advanced queries
D. Credit Types
正解:A,B

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC_C4H430_94問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C_C4H430_94学習教材を持っていることを保証します。

弊社のC_C4H430_94問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のC_C4H430_94問題集は100%の正確率を持っています。弊社のC_C4H430_94問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のC_C4H430_94問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のC_C4H430_94問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のC_C4H430_94問題集はあなたがC_C4H430_94認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のC_C4H430_94試験「SAP Certified Application Associate - SAP Commissions Implementation」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、C_C4H430_94試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のSAP Certified Application Associate問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSAP C_C4H430_94問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。SAP C_C4H430_94問題集は最新のSAP C_C4H430_94試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSAP C_C4H430_94問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でSAP Certified Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC_C4H430_94問題集は印刷されることができ、ソフト版のC_C4H430_94問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

SAP C_C4H430_94 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: 画面操作と基本管理12%- セキュリティとアクセス権限の管理
- システムおよびユーザー設定の構成
トピック 2: パイプライン処理12%- パイプライン計算のプロセス
- 処理段階とモデルの解説
トピック 3: ダッシュボード、プラン情報提供、不服申立て8%- 不服申立て用テンプレートの設定
- ダッシュボードと各種資料の作成
トピック 4: その他のトピック32%- カスタマイズと業務フローの設定
- 実績計上と処理手順
- レポート作成と分析機能
トピック 5: 組織データ12%- 発効日とバージョン管理
- 組織体系の管理
トピック 6: プランとルール12%- プラン設定のベストプラクティス
- 報酬ルールの設計
トピック 7: 分類と報酬要素12%- 報酬要素の機能
- 分類データと担当範囲

SAP Certified Application Associate - SAP Commissions Implementation 認定 C_C4H430_94 試験問題:

1. Which of the following features of SAP Commissions contribute to upholding data privacy regulations? Note: There are 2 correct answers to this question.

A) Block an individual position from a purge.
B) Automatically purge customer data.
C) Set the retention period for purge jobs.
D) Block an individual participant from a purge.


2. Which options can you set in the System Preferences workspace? Note: There are 3 correct answers to this question.

A) User Role Permissions
B) Calculation Settings
C) Allow Negative Payments
D) Prompt Settings
E) Audit Logs Retention


3. Under which of the following circumstances would you create a Rate Table instead of a Lookup Table?

A) If you are using a Variable
B) If you need to derive a rate from a formula
C) If you are using step commission
D) If the resulting unit type must be a percent


4. Your organization runs Compensate and Pay daily. You would like to update the data in your payee dashboards every Sunday night. What would be the best way to do this?

A) Enable Released Periods.Schedule Compensate and Pay to run daily.Schedule Approve Calculated Data to run Sunday night.
B) Enable Use Approved Calculated Data Only.Schedule Compensate and Pay to run daily.Schedule Purge Approved Data to run Sunday night.
C) Enable Use Approved Calculated Data Only.Schedule Compensate and Pay to run daily.Schedule Approve Calculated Data to run Sunday night.
D) Enable Released Periods.Schedule Compensate and Pay to run weekly. Schedule Purge Approved Data to run Sunday night.


5. When would you set a termination date for a participant record?

A) When a Participant NO longer works in an organization
B) When you want to delete a Participant from the system
C) When a Participant changes positions
D) When you NO longer want the commissions calculation to be processed


質問と回答:

質問 # 1
正解: C、D
質問 # 2
正解: B、C、D
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: A

1040 お客様のコメント最新のコメント

Aoyama - 

事業を進めるために,C_C4H430_94試験に合格しようと考えます。Pass4Testに依頼し,奇跡を得ました。C_C4H430_94は本当に役にたちました!

Koganezawa - 

今後、引き続く参考書を利用します。Pass4Test様がかなり実力をつけてくださったおかげだと思います。心から感謝します。

Morita - 

できるだけラクにC_C4H430_94合格したいんで、ともだちの紹介でPass4Testサイトのこと知って買って合格っす。簡単っす。

Fukuyama - 

初心者に優しい問題集になっており、読んで基礎を理解することができました。C_C4H430_94試験には受かることができました。

Shiobara - 

C_C4H430_94知識も経験も無しにいきなりこの試験から受けるという方はいないでしょう。きっちりと情報がまとまっているし

井本** - 

Pass4TestのC_C4H430_94問題集を皆様に強く勧めたいんです。素晴らしいです!

Tamura - 

C_C4H430_94基本的に用語とその概要を網羅する勉強になるため言語学ほど実践的な過去問は必要ないかと思われますが、それにしても過去問の収録数は少なめです。念を入れたい人は本書を導入とした上で過去問中心の参考書も併用することをPass4Testおすすめします。

Sagara - 

問題集の九割が試験の問題にも出ていて凄かった。Pass4Testさん、やはり信頼できますね。

高木** - 

Pass4Testは信頼できます。間違いの選択肢についてもキチンと解説されているので、深く理解できますし、幅広く習得できる

若狭** - 

加点ポイント高いです。Pass4Testさんのお陰でいい内容に出会いました。幸せです。この問題集ひとつで充分足りるんじゃないかと思ってます。

筱原** - 

Pass4Testさんの問題集試験対策には本当に信頼している。
他の試験でまたお世話になるかもしれません。その際は、よろしくお願い致します。

Ooizumi - 

こちらの問題集から、9割以上出ました。大変助かりました。やはり信頼できる商品です。

Nagahama - 

すごく良いC_C4H430_94の問題集だと思います。暗記が勝負のところがあるので

角田** - 

仕事でもプライベートでも役立ちます。試験に受験して、内容が暗記したC_C4H430_94問題集の問題にそっくりの問題がいくつかあって、助かりました。

山神** - 

C_C4H430_94試験用のテキストです。C_C4H430_94問題中心にすすめるの

Kanzaki - 

加点ポイント高いです。Pass4Testさんのお陰でいい内容に出会いました。幸せです。Pass4Test本当に有難うございます!

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。