最新なIBM A2040-911問題集(65題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なIBM IBM Certified System Administrator A2040-911問題集を提供し、それをダウンロードしてから、A2040-911試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

A2040-911 actual test
  • 試験コード:A2040-911
  • 試験名称:Assessment: IBM WebSphere Portal 8.0 Solution Development
  • 問題数:65 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-06-30
  • この試験はもう終わりました。その代わりに、新しい試験 C9520-911 を提供します。

  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 4999.00  
質問 1:
MegaCorp is working on integrating one of their applications existing in non-IBM WebSphere Portal environments into WebSphere Portal. Which of the following options should they use for this purpose?
A. IntegrationPortlet
B. WebClipping Portlet
C. IntegrationPortlet_jsEnabled
D. WebClipping Portlet International Edition
正解:B

質問 2:
Hershel wants to programmatically check if specific users have access to his company's new portlet application, in order to show a message in another portlet asking them to purchase a subscription. He is trying to do so with the least amount of performance overhead. What would be the best way for Hershel to accomplish this?
A. He should use AccessControlRuntimeModel or AccessControlGlobalRuntimeModel to verify explicit role assignments.
B. He should use the com.ibm.portal.ac.UserRoles interface to verify explicit role assignments.
C. He should read role assignments using the com.ibm.portal.ac.RoleData interface and ensure portlet caching is enabled.
D. He should use the com.ibm.portal.ac.RoleData interface to verify explicit role assignments.
正解:A

質問 3:
Bill is developing a mail portlet. One of the requirements of the mail portlet is that it should prompt the user for a user name and password on the first access, then store that information in the credential vault. After that, the mail portlet should read the credential from the credential vault and use it for logging in to the external application. Which type of credential slot should Bill use?
A. Portlet private slot
B. Administrative slot
C. Shared user slot
D. System slot
正解:A

質問 4:
Evan needs to share action URL parameters used in a portlet with another portlet. In the binding section of the WSDL files used for specifying a portlet's participation with the property broker, an action URL parameter can be bound to several scopes. Which one of the following options best describes the scopes that Evan can use to share the action URL parameters using the property broker?
A. Request attribute, Request parameter, or Session attribute
B. Session attribute only
C. Request parameter or Session attribute
D. Page attribute, Request attribute, Request parameter, Session attribute
正解:A

質問 5:
Bill is developing a portlet that uses AJAX to retrieve information from the server. In the serveResource() method first he is setting "AdminName" request attribute and then forwarding control to a JSP for generating markup. Using best practices, how should he print the "AdminName" attribute inside the JSP?
A. <%=renderRequest.getAttribute("AdminName")%>
B. ${requestScope.AdminName}
C. ${portalRequest.AdminName}
D. <%=resourceRequest.getAttribute("AdminName")%>
正解:B

質問 6:
The XYZ company has a custom portlet that provides access to data from the company's mainframe. Twice a day, the mainframe performs a batch process to update the data. During the batch process, the portlet cannot access the data. Which one of the following options allows Sara to hide the portlet during the batch processing times?
A. Use the Personalization editor to create a portlet visibility rule and to assign the rule to the portlet.
B. Use the Policy editor to create a portlet availability policy and to assign the policy to the portlet.
C. Use the Policy editor to create a portlet availability policy, then use the Page Layout editor to assign the policy to the portlet.
D. Use the Personalization editor to create a portlet visibility rule, then use the Page Layout editor to assign the rule to the portlet.
正解:D

弊社は無料でIBM Certified System Administrator試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のA2040-911問題集は印刷されることができ、ソフト版のA2040-911問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のIBM Certified System Administrator問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのIBM A2040-911問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。IBM A2040-911問題集は最新のIBM A2040-911試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのIBM A2040-911問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のA2040-911問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のA2040-911問題集は100%の正確率を持っています。弊社のA2040-911問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のA2040-911問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のA2040-911問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のA2040-911問題集はあなたがA2040-911認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のA2040-911試験「Assessment: IBM WebSphere Portal 8.0 Solution Development」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、A2040-911試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のA2040-911問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のIBM A2040-911学習教材を持っていることを保証します。

IBM Assessment: IBM WebSphere Portal 8.0 Solution Development 認定 A2040-911 試験問題:

1. Hershel wants to programmatically check if specific users have access to his company's new portlet application, in order to show a message in another portlet asking them to purchase a subscription. He is trying to do so with the least amount of performance overhead. What would be the best way for Hershel to accomplish this?

A) He should use AccessControlRuntimeModel or AccessControlGlobalRuntimeModel to verify explicit role assignments.
B) He should use the com.ibm.portal.ac.UserRoles interface to verify explicit role assignments.
C) He should read role assignments using the com.ibm.portal.ac.RoleData interface and ensure portlet caching is enabled.
D) He should use the com.ibm.portal.ac.RoleData interface to verify explicit role assignments.


2. Stella is developing a CSS sub-contribution component for her custom module. Which of the followings statements is incorrect regarding CSS sub-contribution types?

A) CSS sub-contributions are only valid under a head contribution type.
B) When debug is enabled, separate link elements are generated for each CSS URL.
C) CSS sub-contributions are valid under both head and config contribution types.
D) The URL referenced in CSS sub-contribution must return valid CSS syntax.


3. If Lola needs to create a resource collection, which of the following options must she define?

A) An instance of the following:
-
com.ibm.websphere.personalization.ResourceCollection
B) An instance of either of the following:
-com.ibm.websphere.resources.ResourceCollectionImpl
-
com.ibm.websphere.resources.ResourceManager
C) An instance of one of the following:
-com.ibm.websphere.personalization.resources.Resource
-com.ibm.websphere.personalization.resources.ResourceManager3
-com.ibm.websphere.personalization.resources.ResourceDomain3
-
com.ibm.websphere.personalization.resources.AuthIDTranslator
D) An instance of either of the following:
-com.ibm.websphere.personalization.ResourceCollectionImpl
-com.ibm.websphere.resources.ResourceManager


4. Jeanelle is advising a client on modular themes in IBM Websphere Portal 8.0. Which of the following statements would be incorrect and therefore not communicated to them?

A) A developer can define multiple CSS files for a single module by using separate tags.
B) A developer can define up to two JavaScript locales per module by using separate tags.
C) The contributions folder is the default folder for theme-specific JSON configurations within a given theme.
D) Global theme module contributions are defined by using a plugin.xml file.


5. Which of the following statements is true when using a resource URL in AJAX?

A) Changing state of the portlet is not allowed during the serveResource() method.
B) Portlet preferences can be set during the serveResource() method.
C) The portlet mode and window state can be changed during the serveResource() method.
D) New render parameters can be set during the serveResource() method.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: C
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: B

0 お客様のコメント最新のコメント

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。