最新なCitrix 1Y0-A26問題集(120題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なCitrix CCA 1Y0-A26問題集を提供し、それをダウンロードしてから、1Y0-A26試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:1Y0-A26
  • 試験名称:Citrix XenServer 6.0 Administration
  • 問題数:120 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-09-26
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
1Y0-A26日本語版「クリック」
質問 1:
Scenario: An administrator has three servers in a pool each containing three physical network interface cards (NICs). Currently NIC 0 is used for management, NIC 1 for virtual machine traffic, and NIC 2 for storage traffic.
Which network type must the administrator create to access multiple VLANs for virtual machine traffic?
A. Cross-server private
B. Bonded
C. Single-server private
D. External
正解:D

質問 2:
Scenario: An administrator CANNOT use the PXE boot method with the Provisioning services environment because of network limitations. The target devices are running on a XenServer host.
How can the administrator configure the target devices to start up using Provisioning services?
A. Set the target device to start up from the hard disk.
B. Configure the BIOS bootstrap on the server.
C. Edit the bootstrap file on the provisioning server.
D. Create a bootstrap disk with Boot Device Manager.
正解:D

質問 3:
Scenario: A new email virus threat has been publicly announced, but virus definitions are NOT yet available for protection. An administrator manages the virtual machine hosting the mail server of the company. There are NO redundant mail servers available and mail flow CANNOT be interrupted.
What can the administrator do as a preventive tactic?
A. Preserve the virtual machine by exporting it to an external drive.
B. Enable high availablity to ensure the virtual machine remains online.
C. Make a copy of the virtual machine in case the original gets infected.
D. Perform an online backup by taking a snapshot of the virtual machine.
正解:D

質問 4:
Scenario: An administrator created a single vDisk in the Provisioning Services Console that will be delivered to multiple target devices. The operating system must save user changes to applications.
Which two options did the administrator select while preparing the vDisk? (Choose two.)
A. Cache in Device RAM
B. Standard Image mode
C. Cache on Hard Drive Persistent
D. Private Image mode
正解:B,C

質問 5:
An administrator notices that the target device is NOT starting from a newly created vDisk, but other target devices using different vDisks are working.
Which action can the administrator take to correct this issue?
A. Restart the Stream Service.
B. Enable streaming on the vDisk.
C. Change the vDisk access mode to Private Image mode.
D. Reset the Active Directory machine account password.
正解:B

質問 6:
Scenario: An administrator is trying to start two new virtual machines in a XenServer resource pool in which several virtual machines are already running. However, the virtual machines will NOT start.
What should the administrator do to get the two new virtual machines to start?
A. Enable dynamic memory control.
B. Configure workload balancing.
C. Disable XenServer Tools.
D. Assign virtual machines to a vApp.
正解:A

質問 7:
Scenario: An administrator needs to add a new server to an existing pool in a remote datacenter. The administrator has NO access to XenCenter.
Which command does the administrator need to use to prepare a XenServer host before adding it to a heterogeneous resource pool?
A. host-param-set
B. host-sync-data
C. host-cpu-list
D. host-set-cpu-features
正解:D

質問 8:
Scenario: An administrator needs to change the pool master to prepare for maintenance activities during the evening. High availability is currently enabled.
Using the XenCenter Console, what must the administrator do to change the pool master?
A. Disable high availability.
B. Enable virtual machine protection policy.
C. Enter maintenance mode on the pool master.
D. Configure workload balancing.
正解:C

質問 9:
Which Access Control List should the administrator choose to disable port 80 access to network interfaces on a virtual machine?
A. VIF
B. VM
C. Network
D. Resource Pool
正解:B

弊社の1Y0-A26問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社の1Y0-A26問題集は100%の正確率を持っています。弊社の1Y0-A26問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社の1Y0-A26問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社の1Y0-A26問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社の1Y0-A26問題集はあなたが1Y0-A26認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社の1Y0-A26試験「Citrix XenServer 6.0 Administration」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、1Y0-A26試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のCCA問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのCitrix 1Y0-A26問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Citrix 1Y0-A26問題集は最新のCitrix 1Y0-A26試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのCitrix 1Y0-A26問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の1Y0-A26問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のCitrix 1Y0-A26学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でCCA試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の1Y0-A26問題集は印刷されることができ、ソフト版の1Y0-A26問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Citrix 1Y0-A26 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: 仮想マシンの管理- VMテンプレートとライフサイクル管理
- 仮想マシンの作成と管理
トピック 2: 監視とトラブルシューティング- パフォーマンス監視ツール
- ログ分析と一般的な問題の解決
トピック 3: 高可用性とリソースプール- プールの作成と管理
- 高可用性の構成とフェイルオーバー
トピック 4: XenServerのアーキテクチャと概念- XenServerのコンポーネントと仮想化アーキテクチャ
- ハイパーバイザーの基本とリソースプールの概念
トピック 5: インストールと構成- ホスト構成とライセンスの基本
- XenServerのインストールと初期セットアップ
トピック 6: ネットワーク構成- NICボンディングとVLANの構成
- 仮想ネットワークの概念とセットアップ
トピック 7: ストレージ管理- ストレージリポジトリ(SR)の種類と構成
- ローカルおよび共有ストレージの管理

Citrix XenServer 6.0 Administration 認定 1Y0-A26 試験問題:

問題 #1

Scenario: An administrator is delivering Windows virtual machines using Provisioning services. The administrator needs to reduce the impact on Provisioning services disk consumption as well as maintain user operating system modifications.
Which cache mode must be used in this scenario?

  • A. Cache in Device RAM
  • B. Cache on Server Persisted
  • C. Cache on Server
  • D. Cache on Device Hard Drive Persisted
解答を表示  ディスカッション  0

正解:D  🗳️

問題 #2

An administrator needs to modify an application contained within a vDisk that is currently being used by multiple target devices.
Which option must the administrator select on the vDisk in order to modify the application?

  • A. Standard Image mode
  • B. Cache on Server
  • C. Private Image mode
  • D. Cache on Device Hard Disk
解答を表示  ディスカッション  0

正解:C  🗳️

問題 #3

Scenario: A XenServer pool consists of two XenServer hosts. Both hosts have three network interface cards (NICs). One NIC will be used to connect to a new shared storage LUN. The administrator needs to be able to migrate virtual machines from one XenServer host to the other.
What does the administrator need to select in XenCenter to make this LUN available to both XenServers?

  • A. Hardware HBA
  • B. Software iSCSI
  • C. NFS ISO
  • D. CIFS
解答を表示  ディスカッション  0

正解:B  🗳️

問題 #4

Scenario: An administrator built four new hosts in an existing XenServer pool that already has multiple hosts connected to a shared storage over Fibre Channel. The administrator discovered that the new hosts are NOT able to connect to the existing storage repositories.
Which two steps can the administrator take to resolve the issue? (Choose two.)

  • A. Verify that the LUNs are mapped and zoned correctly.
  • B. Convert the storage repositories to shared storage repositories.
  • C. Recreate the storage repositories.
  • D. Check the log files.
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A、D  🗳️

問題 #5

Scenario: An administrator of a pool of XenServers has discovered that NOT all XenServers are showing the same time in the event logs. NTP is configured and enabled on all XenServers. The servers are in the same location and use the same NTP server.
From the console of each XenServer, which command should the administrator type to determine if the date and time zone of each server is causing the issue?

  • A. time
  • B. date
  • C. timeutil
  • D. tzselect
解答を表示  ディスカッション  0

正解:B  🗳️

1318 お客様のコメント最新のコメント

守田** - 

順調に1Y0-A26試験をパスしました。今後ともよろしくお願い申し上げます。

Sakurai - 

試験直前1Y0-A26問題集チェック!そして合格です

Tachibana - 

テキストが違うとこんなに勉強のしやすさも変わるんだな〜と思いました。オススメです。1Y0-A26苦手な私でも分かりやすかったです。

Komori - 

1Y0-A26問題集一つで万全の試験対策が出来て素敵な問題集になっている。Pass4Testさんすごい

吉冈** - 

詳細解説で合格を掴みとりました。無駄なく効率よく1Y0-A26を学べるとおもう。

三浦** - 

問題集の九割が1Y0-A26試験の問題にも出ていて凄かった。Pass4Testさん、やはり信頼できますね。

Kobayashi - 

出題範囲をカバーしている。解説も丁寧に。
Pass4Test高印象です。

Kirisya - 

一から十までわかりやすく書いてあるこのテキストは丁度よい1Y0-A26問題集といえます。

かで** - 

Pass4Testの問題集を購入して合格するのはこれで三回目になります。いつも感謝してます。

福岛** - 

問題集は内容も充実していて、1Y0-A26試験の範囲はしっかり網羅されているという印象です。昨日合格いたしました。お礼言いに来ました。

秋山** - 

合格のカギが自分にはとても良かったですね〜。この1Y0-A26参考書の学習法に則り学べばきっと合格出来ると思います。

Kataoka - 

Pass4Testの問題集を使って、ほぼ満点に近い点数で1Y0-A26の試験に合格できた

河上** - 

5日前に急ぎで1Y0-A26を購入したんだけど、問題集にある内容だけ全部覚えて受験して、そのまま合格になったんだよ。試験の内容にほぼあってて凄すぎた。

Marumine - 

個人的にはCitrixは全ジャンルを通して今年一役に立ったなと思うすごく良い1Y0-A26の問題集だと思います。

Reiyona - 

受験して簡単に合格することができました。Pass4Testさん、ありがとうございました。だって試験問題のほとんどがこの問題集に収めたんだもん。

Maki - 

自習しやすく効率的な勉強をサポートする画期的な1Y0-A26問題集です。

大*梓 - 

これ1冊で出題範囲を完全カバーしており、図解も豊富で理解しやすい構成となっており、試験対策としてものすごく参考になると思いました。

Nishiwaki - 

聞いただけで諦めたくなっている方も,階段を一段一段上がるような感覚で理解できるようになりました。

Nagai - 

1Y0-A26問題集の問題はなぜか本番試験にほぼ出てて、高いスコアで合格するには十分ですね。

Ohtani - 

Pass4Testに感謝しかないです。1Y0-A26にやっと再受験して合格だよ!!早速次に受験したい1Y0-A24の問題集を購入させていただきました。今回もいい結果が出そう。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。